PECTUS.pl - Klatka Piersiowa Lejkowata, Klatka Piersiowa Kurza, Pectus Excavatum, Pectus Carrinatum
Luty 25, 2021, 05:38:07
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
PECTUS.pl - Klatka Piersiowa Lejkowata, Klatka Piersiowa Kurza, Pectus Excavatum, Pectus Carrinatum
>
Pectus Excavatum / Pectus Carinatum
>
Po godzinach
(Moderatorzy:
Kriter
,
dabcio
,
piłkarz90
) >
Dr Adamczak stracił pracę?
Strony:
1
2
[
3
]
4
5
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Dr Adamczak stracił pracę? (Przeczytany 68591 razy)
F
Newbie
Reputacja: +1/-0
Odp: Dr Adamczak stracił pracę?
«
Odpowiedz #30 :
Styczeń 17, 2009, 10:46:43 »
Sorry że tak chaotycznie i post pod portem, ale piszę z komórki. Już znalazłem błąd w swoim poście, jak ktoś nie załapał, mowie: chodzi o naszego dr'a. Jeszcze jeśli chodzi o organizację w szpitalu to nie wiem jak będzie z operacjami, ale w poradni torakoch. był doktor Pawlak, słyszałem, że on też się zajmuje operacjami, ale na razie nie wiem nic. W PN będzie obchód z prof. to się czegoś dowiem.
_PE, operacja metodą Nussa 22.08.2008
wyjęcie płytek - lipiec 2011
Radeq1988
Newbie
Reputacja: +1/-3
«
Odpowiedz #31 :
Styczeń 17, 2009, 11:28:27 »
Tomek, jak dowiesz się czegoś to napisz tutaj ! czekamy na informacje
Apriliana
Newbie
Reputacja: +6/-2
«
Odpowiedz #32 :
Styczeń 18, 2009, 05:21:52 »
Tak, dr Pawlak również operuje klatki. Mnie operował dr Adamczak, ale dr Pawlak również podczas mojej operacji był... Jednym słowem szok, jak to wszystko czytam...
Smardzu
Newbie
Reputacja: +0/-0
«
Odpowiedz #33 :
Styczeń 18, 2009, 08:12:03 »
A moze ktos cos jeszcze powiedziec w temacie dr. pawlaka.... on mnie pewnie tez bedzie kroil i szczerze mam schize..... ze tyle czasu czekania ze ten bol ze ten czas pojdzie na marne i ze nie bede zadowolony z rezultatow...... ni che tu robic z Adamczaka jakiegos super guru chcoc w pewnym stopniu nim jest.... wiele osob bylo zadowolonych po jego operacjach a dr. pawlak....? wiecie cos w tym temacie?
asias21
Newbie
Reputacja: +7/-0
«
Odpowiedz #34 :
Styczeń 18, 2009, 08:48:49 »
Wydaje mi się, że jeżeli bierze się za operacje tych klatek to musi miec jakieś pojęcie o tym i umiejętności. Na pewno uczył się od Adamczaka i pewnie za jakiś czas też ludzie ogłoszą go "cudotwórcą" Pozdrawiam
18 lat, PE zoperowany 27.06.08 metodą Nuss'a w Poznaniu.
ortega
Newbie
Reputacja: +5/-0
«
Odpowiedz #35 :
Styczeń 18, 2009, 09:59:25 »
hmm..wiecie moze jak z umawianiem sie na wizyty zeby zapisali w tym wypadku mnie, bo chce na operacje, bo akurat taki pech:///// ze musieli go akurat teraz zwinąć, ale na operacje przypuszczam bede czekał dość długo jak by to było z resztą mało;/ a Adamczak moze w tym czasie wroci..OBYYY!!:) chodzi mi o tą wizyte co do tej pory umawiano sie z Adamczakiem gdzie on wszystko wyjasniał itp. i na koniec zazwyczaj podawał termin operacji
skarbnicatekstow.pl - wypas :-O
Radeq1988
Newbie
Reputacja: +1/-3
«
Odpowiedz #36 :
Styczeń 21, 2009, 02:28:00 »
Miałem być operowany przez Adamczaka 30 stycznia, ale jego jak wiadomo teraz nie ma, zadzwoniłem do Poznania aby spytać czy będę operowany czy nie i mam być operowany przez Dr. Pawlaka. Nie wiem czy poddać się operacji
Miał Ktoś z nim do czynienia ? I czy wiadomo za ile mniej więcej wróci Dr.Adamczak, czy w ogóle wroci
Bo nie wiem co teraz robić
Maniek
Newbie
Reputacja: +2/-0
«
Odpowiedz #37 :
Styczeń 21, 2009, 02:41:19 »
Z tego co wiem to ten doktor asystował Adamczakowi. ( przynajmniej u mnie tak było) Pamiętam go jako takiego "cichociemnego"( małomówny z zaciętym wyrazem twarzy). Nie miałem z tym doktorem dużo do czynienia, mam tylko nadzieje że fachowiec z niego dobry bo to się będzie najbardziej liczyć.
A jeśli chodzi o dr Adamczaka to nie liczyłbym na szybki powrót. Nie ma ustalonego terminu pierwszej rozprawy a póki się nie oczyści z zarzutów to nie wróci do pracy.
«
Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2009, 03:22:58 wysłane przez Maniek
»
Apriliana
Newbie
Reputacja: +6/-2
«
Odpowiedz #38 :
Styczeń 21, 2009, 08:27:02 »
Spokojnie, nie obawiajcie się dr Pawlaka. Jak już wspominaliście, dr Pawlak asystował dr Adamczakowi podczas operacji więc bez nerwów. Jeśli nie miałby o tym pojęcia na pewno by się za to nie zabierał...Uważam, że to kompetentny lekarz.
Radius425
Gość
«
Odpowiedz #39 :
Styczeń 22, 2009, 08:41:38 »
To wszystko to jakieś bzdury... Już od paru lat w mediach i "opinii publicznej" trwa parszywa nagonka na lekarzy! A na chirurgów to już się w ogóle uwzięli! Jak nie bogu ducha winny kardiochirurg z Krakowa, to innych lekarzy w kajdankach z oddziału wyprowadzają. Ale dlaczego akurat uczepili się Naszego Pana Doktora? Za to że jest najlepszy? Dlatego trzeba go zniszczyć? To wszystko zachodzi już chyba troszeczkę za daleko...
A niektórzy nastolatkowie to mają chyba zbyt wybujałą fantazję ... niektórzy mają ze sobą jakiś problem i wszędzie widzą molestowanie, nawet tam, gdzie go po prostu nie ma... mam nadzieję że ta sprawa szybko się wyjaśni i Pan Doktor wróci do pracy...bo na drugiego takiego wybitnego fachowca musielibyśmy czekać dłuuugie lata...
Xsantes
Newbie
«
Odpowiedz #40 :
Styczeń 23, 2009, 01:32:11 »
Gówniarzeria rozpuszczona to i bajki wymyśla... kalty im się nie podobały to jakoś dopiec trzeba doktorowi.
dorota
Newbie
«
Odpowiedz #41 :
Styczeń 23, 2009, 07:41:09 »
W zupelności zgadzam sie z wypowiedziami powyzej.
Jeszcze jedna sugestia, gdzie dotad byli rodzice tych chłopców? Skoro molestowanie miało miejsce w 2006 roku dlaczego nikt z rodziców tego wcześniej nie zgłosił na policję? Wysłali syna na zabieg wyjęcia płytki i właśnie jego po raz kolejny lekarz molestował? Dziwny zbieg okoliczności.
Moze właśnie klata sie nie podoba po operacji i była okazja się odpłacić?
Maniek
Newbie
«
Odpowiedz #42 :
Styczeń 23, 2009, 09:59:46 »
Szkoda że tak sie stało, nawet jeśli go uniewinnią to zostawi ślad i duży niesmak. Z doktorem widziałem sie ostatni raz na przełomie listopada i grudnia. Miał duże plany odnośnie pectusów. Chciał pisać i udowadniać że to jest dziedzicznie genetycznie. A ma grupę przeszło 700 pacjentów. To najwięcej w europie. Szkoda że tak się stało bo ten człowiek może naprawdę dużo zdziałać na tym polu.
naphozord
Newbie
«
Odpowiedz #43 :
Styczeń 23, 2009, 12:32:36 »
czy ma ktos nr do dr. pawlaka bo adamczak mial wolne terminy w lutym 010 roku a ciekawet jakie ma pawlak terminy
Smardzu
Newbie
Reputacja: +0/-0
«
Odpowiedz #44 :
Styczeń 23, 2009, 04:18:14 »
Tak to w tym kraju wyglada.... nie ma ze jest osoba ktora robi cos wyjatkowo dobrze i ma czyste sumienie, bo zaraz cos sie i tak na nia wymysli..... nie twierdze ze Adamczak nie zrobil tego o czym mowi prasa...,a ale zgadzam sie z poprzednikami, ze to bardzo malo mozliwe..... po prostu Jest(byl) zbyt dobrym specjalista..... jednak jak zawsze najwiecej traca i cierpia ci na samym dole tej hierarchii, czyli my....
Strony:
1
2
[
3
]
4
5
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Pectus Excavatum / Pectus Carinatum
=> Rejestracja na forum
=> Powitalnia
=> Pectus excavatum
=> Pectus carinatum
=> Pectus superior
=> Życie codzienne Pectusów
=> Zdjęcia
=> Ćwiczenia
=> Operacja
=> Szpitale i kliniki
===> BYDGOSZCZ - CENTRUM ONKOLOGII IM. PROF. FRANCISZKA ŁUKASZCZYKA
===> CHORZÓW - CENTRUM PEDIATRII I ONKOLOGII IM. DR E. HANKEGO
===> WROCŁAW - DOLNOŚLĄSKIE CENTRUM CHORÓB PŁUC
===> WARSZAWA - INSTYTUT MATKI I DZIECKA
===> WARSZAWA - INSTYTUT "POMNIK - CENTRUM ZDROWIA DZIECKA"
===> KRAKÓW-KROWODRZA - SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. JANA PAWŁA II
===> GDAŃSK - POMORSKIE CENTRUM TRAUMATOLOGII IM.M. KOPERNIKA
===> WARSZAWA-ŚRÓDMIEŚCIE - SAMODZIELNY PUBLICZNY DZIECIĘCY SZPITAL KLINICZNY
===> GDAŃSK - AKADEMICKIE CENTRUM KLINICZNE AKADEMII MEDYCZNEJ
===> ZABRZE - SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 1 IM PROF. STANISŁAWA SZYSZKO SUM W K-CACH
===> WROCŁAW-ŚRÓDMIEŚCIE - SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 1 WE WROCŁAWIU
===> LUBLIN - SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 4
===> KATOWICE - SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 6 ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO
===> RYBNIK - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY NR 3
===> SZCZECIN - SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. ALFREDA SOKOŁOWSKIEGO
===> WARSZAWA - SZPITAL DZIECIĘCY IM. PROF. DR. MED. JANA BOGDANOWICZA
===> POZNAŃ-JEŻYCE - SZPITAL KLINICZNY IM. KAROLA JONSCHERA UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO
===> WEJHEROWO - SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. FLORIANA CEYNOWY
===> BYDGOSZCZ - SZPITAL UNIWERSYTECKI NR 1 IM. DR. ANTONIEGO JURASZA
===> ZIELONA GÓRA - SZPITAL WOJEWÓDZKI SPZOZ
===> KRAKÓW-PODGÓRZE - UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY
===> BIAŁYSTOK - UNIWERSYTECKI SZPITAL KLINICZNY
===> ZAKOPANE - UNIWERSYTECKI SZPITAL ORTOPEDYCZNO-REHABILITACYJNY
===> POZNAŃ-JEŻYCE - WIELKOPOLSKIE CENTRUM PULMONOLOGII I TORAKOCHIRURGII IM. EUGENII I JANUSZA ZEYLANDÓW
===> OLSZTYN - WOJEWÓDZKI SPECJALISTYCZNY SZPITAL DZIECIĘCY IM.PROF.DR STANISŁAWA POPOWSKIEGO
===> ŁÓDŹ - WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. M. KOPERNIKA
===> RABKA-ZDRÓJ - INSTYTUT GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC
===> WROCŁAW - EMC INSTYTUT MEDYCZNY SPÓŁKA AKCYJNA SZPITAL ŚWIĘTEGO ROCHA W OZIMKU
===> BIAŁYSTOK - UNIWERSYTECKI DZIECIĘCY SZPITAL KLINICZNY IM. L. ZAMENHOFA
=> Pompka próżniowa inż. Klobe
=> Nowości
=> Ciekawe strony
=> VIP - Very Important Pectus
=> Po godzinach
=> English Forum
Informacje organizacyjne
=> Regulamin forum
=> Strona i forum