PECTUS.pl - Klatka Piersiowa Lejkowata, Klatka Piersiowa Kurza, Pectus Excavatum, Pectus Carrinatum
Czerwiec 10, 2023, 12:29:11 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Reklama
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: wrocław  (Przeczytany 10397 razy)
naphozord
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« : Styczeń 07, 2009, 02:55:41 »

czesc moze mi ktos da nr jakiegos lekarza z wrocka ktory operujesz pc pe Uśmiech? chcialbym sie doiwiedziec kiedy beda wolne terminy mieli
Cefaloid
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #1 : Styczeń 16, 2009, 06:16:22 »

O ile będą chcieli cię zoperować. Oni chcą tylko jeśli masz dziurę do kręgosłupa. Pozostałym mówią że wady nie ma... Uśmiech
Podobno czeka się miesiąc.
Xsantes
Newbie
*

Reputacja: +2/-0

« Odpowiedz #2 : Styczeń 17, 2009, 04:14:36 »

Hehe to prawda  Chichot

Powiedzą, że nie warto operować  "mam tutaj ludzi, którzy mają klatkę piersiową przy kręgosłupie" itd Język

Powiedz, że chcesz mieć operowaną i basta. Nawet jak będzie mieć lekarz 10 granatów, minigłowice nuklearną, mów że chcesz mieć Język
naphozord
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #3 : Styczeń 17, 2009, 08:26:01 »

sluchaj oni maja obawiazek mnie operowac jezeli mam wade a mam i to widac Uśmiech a jak sie poloze na plecach to stary meksyk panski  mostek sie wysuwa jak dziub lodzi ofijalnie mam do wrocka 8 godizn jazdy pociagiem wiec nie dma sobie  wcisnac kitu  ej jescz ejedno pytanie wczensiej agdalem z jarkiem adamczakiem i mowil ze wolne teerminy sa dopiero w lutym 010 roku  tzn ze u pawlaka tez czy u pawlaka szybciej?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
zdobywanie linków do stron internetowych - wdał się w polemikę - świąteczne kosze - choinki na pniu - ścianki targowe