PECTUS.pl - Klatka Piersiowa Lejkowata, Klatka Piersiowa Kurza, Pectus Excavatum, Pectus Carrinatum
Czerwiec 04, 2023, 05:07:56 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Reklama
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Mój PE co sądzicie ?  (Przeczytany 1749 razy)
Chmielu
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Grudzień 28, 2022, 03:02:35 »

Witam mam 18 lat rok temu zacząłem się przyjmować moją klatką piersiową i byłem z tym u lekarza i ten skierował mnie na badania i wszystkie wyszły dobrze tylko przy wysiłku fizycznym się szybciej męcze a także mam przesunięte serce przez moją wadę, każdy mi odradza operacji bo ta nie wpływa na moje zdrowie i miałoby poprawić tylko moj wygląd . A tutaj zdjęcia mojej klatki

https://imgur.com/a/aKQC6lv
Kriter
Moderator
Newbie

Reputacja: +51/-14

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 01, 2023, 04:06:55 »

Wada średnia. Nussem by wyprostował. Jeśli chcesz skorygować to zapisz się do Poznania na wizytę.

Operacja metodą Ravitcha 18.06.2015.
Polak9
Newbie
*

Reputacja: +0/-2

« Odpowiedz #2 : Styczeń 04, 2023, 06:44:40 »

Zapisz się na metodę nussa. W każdym większym mieście znajdziesz specjalistę od tego. Poznań, Gdańsk, Wrocław. Lublin itd. Nie zwlekaj. Szkoda czasu.
Chmielu
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Styczeń 05, 2023, 04:30:40 »

10 stycznia jadę się umówić na operację w Krakowie na jana Pawła podjąłem już decyzję żeby się zoperować
Wiktor2007
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Styczeń 09, 2023, 06:53:59 »

10 stycznia jadę się umówić na operację w Krakowie na jana Pawła podjąłem już decyzję żeby się zoperować

Proponuję Ci Szczecin = operacja bez bólu, ponieważ stosują metodę mrożenia nerwów (kriolezję) podczas operacji. Na trzeci dzień po operacji samodzielnie funkcjonujesz i wracasz do domu.
Jeżeli jesteś zainteresowany napisz na priv to podam szczegóły, ewentualne jak jesteś na FB to wejdź do grupy "Korekcja PE/PC Poznań Wrocław Warszawa + inne szpitale"
Chmielu
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Styczeń 10, 2023, 10:08:53 »

Wolę Kraków, termin mam dopiero na czerwiec ponieważ teraz mają ważniejsze operacje a moja wada życiu nie zagraża
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
odkryj więcej tu - alkohol na fv - kosze prezentowe kraków - komora śrutownicza - paczki swiateczne szczecin