PECTUS.pl - Klatka Piersiowa Lejkowata, Klatka Piersiowa Kurza, Pectus Excavatum, Pectus Carrinatum
Marzec 20, 2023, 09:10:12 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Reklama
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Poznań Covid-19  (Przeczytany 5829 razy)
piurek10
Newbie
*

Reputacja: +2/-0

Zobacz profil Email
« : Maj 02, 2020, 01:34:12 »

Czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja w Poznaniu?
Czy ktoś był w Poradni czy na oddziale?

Grupa o tematyce PE/PC na Facebooku

https://facebook.com/groups/147161775916532
kuba321
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2021, 02:50:19 »

Jeśli chodzi o aktualną sytuację warto kontaktować się z samym szpitalem. Ja mogę napisać jak było z Poznaniem w moim przypadku. Operację wstępnie planowo miałem mieć w wakacje 2020 roku. Otrzymałem jednak informacje o przesunięciach terminów w związku ze wstrzymaniem zabiegów ze względu na COVID. Operację przesunięto na kwiecień 2021, ale pech chciał, że w tym miesiącu zachorowałem i musiałem przyjmować antybiotyk. Ostatecznie operację udało się przeprowadzić pod koniec lipca 2021. Przyjęcia zarówno na oddział (tutaj oczywiście test na COVID przed wejściem na sam oddział) i poradni w tym czasie odbywały się normalnie - mówię o okresie, w którym ja miałem zabieg oczywiście Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
kosze prezentowe kraków - choinki sztuczne sklep - źródło - TS2 SPACE SP. Z O.O. - SATELLITE INTERNET