Dodałem Cie tam na fejsie.
Kurde, ciężko stwierdzić,
tzn na pewno masz PE, ale ono nie jest jakieś duże.
Na bank Siłka i czysta masa mięśniowa super by porpawiło całą sprawę na najbliższe np 15 lat hehe
Czy mając Twoją wadę bym ją naprawiał ? Ciężko stwierdzić.
Na daną chwilę myślę, że nie.
Ale na kiedyś, i to jak bardzo mnie dołek irytował i przeszkadzał to możliwe że tak.
Inna sprawa, że Twoje PE jest względnei niewielkie i to jestem przekonany: większość lekarzy powiedziałoby że wada znikoma, nie operujemy - sio do domu chłopaku 
Trzeba zrobić na pewno spirometrie .
Najprawdopdobniej jest to wada, która nie wpływa na Twoj stan zdrowia teraz i prawdopodobnie nigdy nie bedzie wplywala - ale nie do końca....
Bo moze sie okazać, że jednak wpływa - że kiedyś zacznie Cie mostek boleć albo plecy.
Albo pojawi się arytmia serca.
Ja miałem niedużo większą od Ciebie wadę, ale mam wpyadajacy płatek zastawki w sercu. I teraz pytanie czy miałem tak od urodzenia czy mi się to zrobiło. Jeśli zrobiło to bardzo możliwe iż właśnie przez to że 20 lat żyłem z dziurą, bo generalnie żyłem zdrowo i uprawiałem sporty zawsze.
REASUMUJĄC,
jeśli bywasz we Wrocku, to ja nawet z naszym wspólnym znajomym Szymkiem z Paczkowa [ hehe ] czasem razem chodzimy na Siłkę do Magnolii.
Dołącz kiedyś, to pogadamy. Wiadomo fotki to fotki, a na żywca będzie lepiej podpowiedzieć.
ps
Mam chyba 5 znajomych z PE