Myślę, że dobrze było by znać "program wyborczy" naszych kandydatów, dlatego też zamieszczam, moim zdaniem najbardziej interesujący. Znalazłam go na privie, ale myślę, że głosujący powinni go poznć.
Jak ja zostanę moderatorem to za to co wyprawiasz - na dzień dobry zostaniesz zbanowana.
Dla mnie jesteś skończoną idiotką pisząc takie rzeczy.
Przykro mi, że nie odpowiadają ci zaproponowani przeze mnie kandydaci na moderatorów :cry:
Czuję się przymuszona do oddania głosu na ciebie.
Na marginesie przyznam, że bycie wyzwaną od idiotek przez laureatkę ogólnopolskiej olimpiady, studentkę 3 roku medycyny i drugiego psycholigii z bardzo wysoką średnią ocen, mistrzynię konkursu ortograficznego, tancerkę i śpiewaczkę, akrobatkę oraz mistrzynię konfigiracji francuskich, a nader wszystko osobę o niezwykle wysokiej kulturze osobistej to dla mnie zaszczyt. Jeszcze raz dziękuję i z niecierpliwością oczekuję wyboru twojej utalentowanej osoby na moderatora, co przyczyni się do wzrostu poziumu wypowiedzi tego forum. Coraz bardziej mi imponujesz.
Yanush oczywiście tylko ja zasługuje na ostrzeżenie, za które z góry dziekuję i pozdrawiam.