Witam zainteresowanych moimi poszukiwaniami tytanowej plyty
Poszedlem 1go lutego do lekarza uczulenie na nikiel sie potwierdzilo lekarz sie zmartwil i powiedzial niestety operacja sie nie odbedzie jesli nie znajde tytanowej plyty
Lekarz skontaktowal sie z wieloma producentami w europie i nikt nie produkuje takiej plyty
Ja stracilem wszelka nadzieje na powodzenie operacji pojechalem na wakacje do usa i tam na nowo meczyla mnie tytanowa plyta i zaczelo sie grzebanie w internecie po kilku godzinach przegladania miliona stron znalazlem producenta na florydzie skontaktowalem sie z nimi i dowiedzialem sie ze oni robia takie plyty ale zeby zrobili plyte to trzeba sie skontaktowac z lekarzem i to on musi ja zamowic na podstawie TK
Wrocilem do polski chcialem sie skontaktowac z lekarzem ale dowiedzialem sie ze ten lekarz juz nie pracuje w tym szpitalu i wszystko trzeba bylo przechodzic od poczatku jednak nie wszystko stracone z racji wykonywanego zawodu zna sie troche lekarzy w miescie i przez te znajomosci wrocilem do tematu naciskajac na kazdego z kim rozmawialem
Udalo mi sie skontaktowac z przedstawicielem firmy z florydy ktory miesci sie w polsce
Skontaktowalem sie z nimi i ich dane podalem lekarzowi
Plyta tytanowa kosztuje 1620pln do tego jeden stabilizator 1600pln
Lekarz nie byl zadowolony z tej ceny bo szpital nie chcial tego zaplacic wiec powiedzialem ze ja zaplace ale zeby on przeprowadzil zabieg
Na dzien dzisiejszy(22.11) wyglada to w ten sposob ze plyta zostala zamowiona przez lekarza ktory zmusil szpital do pokrycia tych kosztow obecnie plyta jest produkowana na florydzie i zostanie wyslana do polski cala impreza z produkcja i wysylka plyty +- 3tygodnie. Co tydzien kontaktuje sie z lekarzem na jakim etapie jest ta sprawa i w pierwszej polowie grudnia plyta ma byc juz w polsce no i w drugiej polowie ma byc juz operacja gdyby ktos byl zainteresowany kontaktem do przedstawiciela firmy na florydzie to smialo piszcie na
szaflar@o2.pl pozdro