oooo w mordę ostatni wpis rok temu. TEN WPIS BEDZIE DLUGI, pisany haotycznie --> CZYTASZ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC
[jest on glownie dla mnie, w ogole ten temat jest takim rodzajem bloga, wchodze raz na pare miechow i przypominam sobie cale moje myslenie, i to jest swietne dla mnie]
zatem : O :
Moje zycie niezle zapierdala.
Skonczylem Licencjat,
Zaczalem magisterke, wzialem rok dziekanki i jestem w anglii.
od zera do bohatera do zera. moje losy jak w serialu TVP londynczycy bez kitu.
Dzieki temu wyjazdowi ponownie zaczne w 105 % szanowac pieniadz [przez ostanie 4 lata prospeirty traktowalem go jako cos co jest i nigdy go nie zabraknie]
Dostalem troche kopa od zycia , teraz sie podnosze.
Jestem kucharzem, ale chce pracowac w zwiazku z inna moja pasja tzn jako krupier pokerowy.
Aplikuje do kasyn itd, daj Boze zaczac cos nowego jeszcze przed swietami albo zaraz po. Restauracja , zajebsita, ludzie tez, gstro do oporu i to najlepsze ale malo placa. w kasynie roznie z ludzmi, jedzenie samemu sobie zapewniasz ale za to zajebsicie placa. jak to siem owi nie mozna miec wszystkiego !!
CO DO PECTUSOW, to bez WIEKSZYCH ZMIAN.
LIPIEC SIERPIEN --> silownia na maxa,
wrzesien przerwa
pazdziernik i listopad cisne znowu.
Przez ten rok od ostaniego wpisu, wydaje mi sie ze klatka mi sie troche zapadla, ale nie jakos bardzo i tak jestem z niej zadowolony, ale wraca do swoich ksztaltow [pierwsze pol roku po operacji byla plaska jak stol]
zrobie poziniej kompilacje zdjec przed, po operacji od razu, i teraz po 2,5 roku,
Wlasnie TO JUZ 2,5 ROKU od kad nosze plytke

Planowane wyjecie mam 2013 rok ale bez okreslonej daty.
zamotam tak, zeby byl to koniec roku 2013 czyli jakos listopad, czyli wyjecie po 3,5 .
Generalnie jakbym mogl to pewnie bym sie z nia nigdy nie rozstawal, bo boje sie ze moze sie mostek cofnac.
Klatka wraca ksztaltem, ale nie cofa sie jakos znacznie. dolka było nie wiem na oko strzelam 2,2 cm, teraz jest moze 0,8 cm ale wyglada to prawie normalnie a dla osob nie majacych stycznosci ze pectusami to jest to normalna klata jak u pirata.
Najwazniejsze ze jak usuniety zostanie pret podtrzymujacy mostek, zeby on zostal tam gdzie jest teraz i bedzie git.
Ogolnie to wbrew zaleceniom lekarza troche RYZYKUJE I CWICZE NA SILOWNI,
tzn moj doktor prowadzacy odradzil, ze wzgledu ze bedzie mial ciezej wyjac plytke. a co do samej wady to moja praca na silowni podobno ma nie miec wplywu. dotkor mowi ze to nie bedzie mialo wplywu, nie zapewni mi zadnej wiekszej pewnosci ze efekt sie nie ruszy , wg nie powinien zostac. ale co ma z drugiej strony chlopina powiedziec ? Swietny gosc, ale ja znam siebie i swoje cialo i tak samo jak wiedzialem przed operacja ze bedzie mial latwe zadanie mnie nastawic [bo mam elastyczna klate bardzo --> miekka mimo ze mialem 20 lat jak mnie operowal. a teraz 22,5 i juz troche stwardniala ale moze tez dlatego ze zaraz pod mostkiem jest wlasnie blacha NUSSA, to taki efekt tylko sie wydaje ?? mniejmy nadzieje ze nie . ze chrzesci po prostu twardnieja jak u kazdego z wiekiem [u innych w wieku 18 lat juz sa bardzo twarde, u mnie jak widac nie ! ]
Wracajac do silowni zameirzam jakos od grudnia albo od nowego roku, zaczac pelna suplemetnacje tzn
bialko czyste, mass xxl [3/4 bialka, 1/4 wegli] , aminokwasy i glutamine oraz jakis vitamin pak.
Ja jak cos robie to na maxa, nie moglem sie do tego zebrac tyle czasu bo sie zawsze smialem z silowni, ale teraz zaczalem, cisne na ''SUCHO''
2 miechy pierwsze dobra diete trzymalem, teraz nei mam jak wiec staram sie i tak TYLE O ILE jesc madrze i to czego organizm potrzebuje, ale od nowego roku chyba znowu dam rade poprawna diete cisnac + suplle + pompa = sila + masa miesniowa
Moj cel jest taki, zeby nabudowac klate i plecy, zeby trzymac zajebista postawe .
Od wieku lat 19 zaczalem miec problem z brzuchem, tzn nie jestem gruby, ale jak zwiekszam mase chocby 3 kg to widze tot roche na brzuchu. mam troche ujebanie na tym punkcie, ale wiem po prostu ze jakbym sobie popuscil albo sie spasl, to bylbym jak ruski kierowca ciezarowki : NA DOLE CHUDY , NA GORZE CHUDY A BEC JAK PILKA LEKARSKA.
Jestem troche lenwiy nie chce mis ie czesto robic nog i brzucha, chociaz czasami robie. zawsze robie plecy bary klate.
Takze zamierzaam nabudowac miesni klata plecy [zeby tez dobrze wygladac, to 50 % cel, a 50% przygotowanie sie do wyjecia plytki]
i wykupie sobie nowatorska metode usuwania tluszczu z brzucha : kriolipolize.
6 albo 12 zabiegow. cena za 6 ok 1000 zl. ale sa czesto grupony i mozna miec 6 zabiegow od 250 zl .
mysle ze zrobie 6 na pewno jak nie 12 . Jak to spiewa bas tajpan : "piekno fizyczne bez zadnych cwiczen"
Jak juz sie zebralem to na prawde chce maksymalny wynik , a ta niewinwazyjna nowozcesna metoda, jest stosowana nawet w programach typu PRZEMIANA POTWORA GRUBEGO w szczupla laske, i centralnie daje rezultaty w bardzo wielu przypadkach
Kriolipoliza nie zaszkodzi, jak kogos interesuje niech sobie pcozyta na czym polega. nieinwazyjne wymrazanie tluszczu, ktory cialo samo usuwa przez uklad limfatyczny pozniej .
Dam znac jakoś w Święta, wrzuce foty klaty przed, po operacji, i teraz po cwiczeniach na silowni bez wspomagaczy .
btw. zwiekszylem sile i obciazenia do 200% tego co zaczynalem. czyli np z hantli 6kg do hantli 10/14kg
Ze sztangi 10 kg do 25 kg . Cwiczenia na bic na maszynach np z 13 do 30 , i z 34 do 69kg. Nie znam sie na tych wszystkich nawach jeszze. tybardziej ze z angolami cwicze i oni maja swoje.
Nie sa to mega duze obciazenia, ale zaczynalem jako zwykly placek, niemalze jakbyscie szachiste z parku w sloneczny ndzien grajacego na lawce postawili na silce i kazali cwiczyc na maxymalnych obciazeniach. taki bylem , bo poza kondycja i nogami, to nigdy nie uzywalem miesni u gory mojego ciala bo zawsze lubialem byc szczuply i w tym wynajdywalem atuty . smiaelm sie z ludzi co pakuja bary na silce,a teraz sam cisne na 95 %.
Od Stycznia kupuje mądrze ulozony zestaw za 1000 plnów, i cisne diete mase i prawdziwy trening.
Od Marca zaczne jakos 1 zabieg kriolipolizy zeby \od razu wyzbywac sie tluszczu z brzucha bo mam do niego predyspozycje i mi go zrzucic samemu bylo by niesamowicei ciezko, godziny harowania, a wole zawsze na skroty :d
GL ME