PECTUS.pl - Klatka Piersiowa Lejkowata, Klatka Piersiowa Kurza, Pectus Excavatum, Pectus Carrinatum
Czerwiec 04, 2023, 03:11:21 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Reklama
Strony: [1] 2 3 ... 11
  Drukuj  
Autor Wątek: PE i PC a płeć przeciwna :)  (Przeczytany 165926 razy)
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« : Czerwiec 02, 2006, 12:35:22 »

No wlasnie pytanko dla wiekszego rozwoju forum:)
Ogolnie wszedzie sa jakies wspominki na ten temat ale konkretow brak wiec jak wam sie uklada z plcia przeciwna?Uśmiech
U mnie jest tak ze mojej dziewczynie  nie przeszkadza moje PE juz na 1 randce dalem jej dotknac heheh mojego dokla i do dzis jestesmy razem 21 maja bylo 2 lata Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 29, 2016, 11:08:22 wysłane przez Kriter » Zapisane

E 19 lat
orbita
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

1087064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 02, 2006, 12:50:56 »

Widac Twoja dziewczyna jest wiela warta...
-Mnie po trzech latach zostawila,po trzech operacjach- 7 maja 2003r jak sie poznalismy.. To dla niej postanowilem isc na operacje-tak sie zlozylo ze do Zabrza wspanialego. Nie przeszkadzalo jej to,tak mowila ale czego nie robi sie z milosci-chcialem wygladac inaczej.. W tym roku mnie zostawila,widac chorego juz nie chciala... :cry:
pletwa
Newbie
*

Reputacja: +1/-1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 02, 2006, 11:20:58 »

Moja niewiedziała nie mam Dziewczyny ale teraz juz pewnie wie Smutny piszemy czasami ze sobą
Archont
Newbie
*

Reputacja: +0/-1

2970088
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 03, 2006, 02:08:13 »

Kiedys mi sie wydawalo ze to ja dziewczyne "odrzucam" bo mi sie wydaje ze jak odkryje PE to sie zawiedzie albo cos :/ Dzisiaj juz mniej sie tym przejmuje chociaz nie powiem, pewny siebie nadzwyczajnei to ja nie jestem przy kobietach Chichot
DiamentZeSkazą

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 03, 2006, 02:45:12 »

Cóż Panowie, w takim razie może dobrym sposobem byłoby poszukanie sobie jakiejś panny z PC - wtedy nikt nie mógłby Wam zarzucić, że do siebie nie pasujecie  :wink: (i to nawet w dosłownym znaczeniu tego słowa) :?

woje przeznaczenie jest jak studnia: rozumni obmywają w niej twarze, prostacy – nogi.
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-4

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 03, 2006, 05:09:34 »

Cytat: "Adrian_listek"
wiec jak wam sie uklada z plcia przeciwna?Uśmiech

Mi się układa wspaniale. Po operacji już poznałam wspaniałego chłopaka i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na pomyślny rozwój - a jak wiadomo początki miłości są zawsze najfajniejsze....
Przed operacją? Cóż... Od wielu już lat nie było dłużeszgo czasu w którym nie byłabym z kimś... Ale wada była dla mnie takim znakiem ostrzegawczym i przynam się szczerze, że przedtem żadnemu przedstawicielowi gatunku męskiego nie pozwoliłam się tam nawet dotknać... Kto wie, czy wada nie uchroniła mnie nawet przed jakąś głupotą?
Z moim ostatnim ex moja wada w sposób bezpośredni przycznyiła się do naszego rozstania....

Takie podejście, że chłopak z PE, może sobie poszukać panny z PC nawet nie jest śmieszne... Tym bardziej, ze ich dzieci, albo w wnuki mogą wadę odziedziczyć...
Naprawdę wada nie jest powodem do śmiechu dla kogoś kto cierpi z jej powodu...
Kto to się z tego nasmiewa najprawdopodobniej nie wie jak to jest.....

Archont
Newbie
*

2970088
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 04, 2006, 04:23:13 »

Betusia mowi ze przed opercja to wogole z nikim nie mogla byc. Super! Ciekawe jak moja mama wyszla za mojego tate skoro ona ma wade? Przeciez TO KURCZE NIEMOZLIWE ZEBY Z PE WCHODZIC W JAKIEKOGLWIEG STOSUNKI, PRZYJAZNIE I WOGOLE ODDYCHAC I CIESZYC SIE ZYCIEM.
chyba pojde sie zastrzelic przez moje PE...

[ Dodano: Nie Cze 04, 2006 4:23 am ]
lol !!!!
betusia
Newbie
*

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 04, 2006, 12:25:01 »

Cytat: "Archont"

Betusia mowi ze przed opercja to wogole z nikim nie mogla byc.

Archont - a może byś czytał ze zrozumieniem to co napisałam? Albo nie - biorę poprawkę na to, że jesteś teraz z Ameryki i pewnie już po polsku zapomniałeś i wytłumaczę łopatologicznie.
Więc jak już napisałam wcześniej "nie było dłużego czasu w którym nie byłabym z kimś" - co przekładając na bardziej zrozumiały język oznacza, iż od 14 roku życia z malutkimi przerwami zawsze z kimś byłam.
A wada stanowiła blokadę w tym sensie - że nie pozwalałam się tam dotknąć? Jasne?
Chyba, że dla Ciebie bycie z kimś od razu oznacza, że trzeba się wszędzie dotykać...
Inna jest też sytacja w przypadku wady którą ja miałam - w moim przekonaniu w sensie estetycznym PC jest o wiele gorsze - bo kiedy na przykład dziewczyna ma PE to przynajmniej optycznie jej piersi wydają się o wiele większe i wtedy ten dołek uwagi nie przyciąga...
Ostatnio (jeszcze przed operacją) byłam z moim już byłym chłopakim 1,5 roku (i to był trzeci jak dla mnie dłuższy związek w moim życiu) i ja mu nawet nie powiedziałam, że mam jakąkowlwiek wadę? Wstydziłam się tego - chociaż kochałam go bardzo mu ufałam... Potrafiłam mu powiedzieć o wszystkich najskrytszych tajemnicach - ale o wadzie nie - bo w moim przekonaniu była straszna...
Wiesz - że kiedy pierwszy raz poszłam z wadą do ortopedy to się prawie rozpłakałam przez to... Wy męźczyźni o wiele inaczej patrzycie na takie kwestie - dla mnie wada była ogromną blokadą psychiczną, również dlatego, że nikt się nawet nie domyślał, że taka ładna dziewczyna może mieć taki problem z zaakceptowaniem swojego wyglądu...
Operacja mnie uratowała na całe życie i do tej pory nie mogę ukryć tej radości - pewnie dlatego lubię odwiedzać jeszcze to forum...
Może komuś się wydać dziwne to co napiszę, ale myślę, że można być jak to się mówi seksownym dopiero wtedy, gdy bez zastrzeżeń akceptuje się całe swoje ciało...
Jeśli ktoś akceptuje mając wadę - to super - mam wrażenie Archont, że Ty za wszelką cenę chcesz sobie wmówić że Ci to bardzo nie przeszkadza...
TO KURCZE NIEMOZLIWE ZEBY Z PE WCHODZIC W JAKIEKOGLWIEG STOSUNKI, PRZYJAZNIE I WOGOLE ODDYCHAC I CIESZYC SIE ZYCIEM.

Co Ty w ogóle Archoniku wygadujesz? PE<PC jak można łatwo zauważyć ma wpływ i na związki i na przyjaźnie i radość życia też co niektórym odbiera (jak czytasz forum to wiesz, że niektórzy mają nawet przez to myśli samobójcze)...
Nie zawsze tak jest że ktoś kto ma wadę jest smutny i samotny... ale nie da się ukryć, że  takie przypadki się zdarzają...  :wink:

Archont
Newbie
*

2970088
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 04, 2006, 12:54:44 »

Cytat: "betusia"
[Chyba, że dla Ciebie bycie z kimś od razu oznacza, że trzeba się wszędzie dotykać...

heehe to mi sie podoba ! Chichot ja sie tez wszedzie nei dotykam Chichot

Specjalnie napisalas PE < PC?? PC wg Ciebie jest gorsza?
betusia
Newbie
*

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 04, 2006, 01:16:44 »

Specjalnie napisalas PE < PC?? PC wg Ciebie jest gorsza?

Napisałam to niespecjalnie - ale myślę że jest gorsza w sensie wizualnym, bo z tego co wiem operacja PC jest mniej bolesna... Więc nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszło...
ja sie tez wszedzie nei dotykam Chichot
To kiedyś będziesz musiał zacząć? Na przykład jak bedziesz chciał mieć kiedyś dzieci...
Mnie jak już pisałam wada najprawdopodobiej nie raz uchroniła przed zbyt pochopnymi decyzjami i może w sumie dobrze się stało, że ją miałam..

Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 04, 2006, 01:34:56 »

wysie znowu klucicie cyz mi sie wydaje  :roll:  :?:  oj bo bede niedobry Język

E 19 lat
betusia
Newbie
*

« Odpowiedz #11 : Czerwiec 04, 2006, 01:49:44 »

Cytat: "Adrian_listek"
wysie znowu klucicie cyz mi sie wydaje :roll: :?: oj bo bede niedobry Język

Na szczęscie Ci się wydaje... Mysie z Archontkiem bardzo lubimy - jak na taki temat poważny przystało... Prawda Archoncie?

Archont
Newbie
*

2970088
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 04, 2006, 08:56:49 »

Oj oczywiscie ze sie nie klocimy Chichot Ja i betusia tylko dyskutujemy jak na doroslych ludzi przystalo Chichot
pletwa
Newbie
*

Reputacja: +1/-1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 05, 2006, 12:44:48 »

ja bije tego stwora co siedzi na klatce :mrgreen:
betusia
Newbie
*

« Odpowiedz #14 : Czerwiec 05, 2006, 01:41:35 »

Cytat: "pletwa"
ja bije tego stwora co siedzi na klatce

W tym temacie też Cię podręczę... A co mi tam...
Jakiś czas temu cześciej bywałam na śląsku - jakbym wtedy wiedziała o swoim istnieniu to bym tam do Ciebie wpadła i bym Cię siłą zaciągnęła do torakochirurga...
A kto wie, może bym się tak zdenerwowała, że sama bym Cię chciał operować...  :mrgreen:

Strony: [1] 2 3 ... 11
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
sztukateria - strona tutaj - esperal - komora śrutownicza - druknawszystkim.pl