nic nie wnosi do dyskusji wybacz.
Wnosi moje zdanie na ten temat - jeśli uważasz, że moje zdanie nic nie wnosi to wybacz ale w takim razie Twoje zdanie na ten temat też nic nie wnosi.
byłem w rabce na konsultacji w sprawie operacji i lekarz powiedzł żebym sie nie wygłupiał( choś mam klatkę zapadłą dośc znacznie)
Widać trafiłeś na niezbyt kompetentnego lekarza. A to, że napisał, że nic Ci nie jest - świadczy o ignoracji :roll:
pompka daje przynajmniej na to nadzieje na poprawe, cena może nie jest niska ale co to jest 2 000 w zamian za możliwos nieskrępowanego wyjścia na basen czy plaze
Po co wydawać tyle kasy na coś co ma wątpliwe działanie (przereklamowane moim zdaniem) kiedy można w ramach NFZ zafudować sobie operacje.
Przy znacznym wgłębieniu na efekty pompki będziesz czekał i możesz się nie doczkekać swobodnego wyjścia na plaże. Natomiast operacje daje niemalże pewność, że będziesz mógł "nieskępowny" wyjść na plaze...
betusiu napisałas gdzieś na tym forum że niektórzy wprowadzają pesymistyczne nastawinie
wybacz bardzo ale ty też do nich należysz
Jestem optymistcznie nastawiona i nie wiem gdzie Ty tego pesymizmu się doszukałeś...
ja jestem obecnie na etapie załatwiania odpowiednich badań potrzebnych do zakupu pomki
I WSZYSTKICH ZACHęCAM RóBCIE COś ZE SWOIM PE BO NAPRAWDE WARTO I NIEPRZEJMUJCIE SIE TRUDN
To jest Twoja decyzja - niewykluczone, że Tobie pompka pomoże szczególnie dlatego, że tak mocno w to wierzysz. Ja bym osobiście mając wadę nie dała 2 tysięcy za urządzenie, które może nie przynieść znaczącego efektu - gdyby miała jak to ująłeś "klatkę zapadniętą dość znacznie"...