PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 06:33:23 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: To teraz zobaczcie mnie  (Przeczytany 6047 razy)
Jazon

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 11, 2005, 10:46:01 »

Oooo stary, taką wade to niektórzy mają po operacji i z taką klatą czują się jak w niebie  Spoko  szkoda Twoich cierpien na operacje, naprawde klata jest ok (sam mam podobna po zabiegu).

eden jest rozkaz: BEZ LITOŚCI!!!”   
W kamienie wreszcie zmieńmy serca
Niechaj umarłym Bóg zazdrości
Niech stokroć kona nasz morderca!!.
Anonymous
Gość
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 11, 2005, 11:51:51 »

siłownia, siłownia, ......... i jeszcze raz siłownia.
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 12, 2005, 01:46:10 »

Trzeba byc twardkim a nie mietkim i nei wolno sie poddawac :wink:

E 19 lat
nowy
Gość
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 13, 2005, 11:22:03 »

witam Quasi Modo , nie pamiętam kto się podpisał pod tą informacją, ale był to napewno jakiś asystent, bo w całym emailu mówił o Profesorze, jako szef. Napewno nie był to Pofesor. I powiedział jeszcze (niezacytuje, bo już wyrzuciłem emaila), że mam średnią wadę i napewno będę skierowany na operacje. Nie wiem ale sądząc po waszych wypowiedziach i emailach jakie dostałem z Zabrza, to mi wygląda na jakieś naciągactwo. Proszę o opinie.
yanush
Administrator
Newbie

Reputacja: +9/-0

574546
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 13, 2005, 12:37:53 »

Ja nie poświęcił bym swojego zdrowia ludziom niepoważnym. Ale to tylko moja opinia.

PE, zoperowany metodą Nuss'a. Po wyjęciu płytki.
Quasi Modo
Gość
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 14, 2005, 10:02:22 »

Szczerze powiedziawszy caraz bardziej brakuje mi słów, żeby komentować to co siię dzieje w Zabrzu. Zastanawia mnie tylko jedma rzecz: skoro Olo nie zakwalifikował się do zabiegu, chociaż na pierwszej wizycie profesor zapewnił go inaczej i prwadopodobnie ma większa deformację od ciebie, a tobie napisano na podstawie samych zdjęć, że zabieg na pewno się odbedzie to coś tu jest chyba nie tak. Poza tym skoro ty  wg. "specjalistów" z zabrza masz wadę srednią to chyba wszyscy pozostali tutaj mają jakieś hiper mega gigantyczne wady. :shock:
Mnie na myśl przychodzi tylko jedna stara prawda " JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O ... PIENIADZE"  - potwierdzenia nie musisz szukać daleko  :wink:
adam

Reputacja: +2/-0

2492269
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 15, 2005, 01:09:00 »

Prawda jest taka, że jeśli wada nie ma wpływu na zdrowie, to nie ma znaczenia czy dołek jest duży czy mały. Znaczenie ma to jak się z nim czujesz. Możesz mieć wielką wadę i nie przejmować się, lub wstydzić się małego dołeczka. Dlatego nie odradzam Ci operacji. Znajdź dobrą klinikę (ja ciągle jej szukam Uśmiech ) i pogadaj z lekarzem, a potem sam zdecyduj.

Życzę powodzenia

E, już 20 lat
Anonymous
Gość
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 17, 2005, 12:19:30 »

przy takiej wadzie jak u Ciebie to chyba zaden lekaz Cie nie wyśle na stul.  I problem to raczej lezy w glowie.  Naprawde silownia i odzywki na mase zrobia swoje (ocztwiscie nic nie jest od razu). Glowa do gory.
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 17, 2005, 01:40:33 »

z tymi odzywkami to spokojnie njapierw trzeba miec staz zeby je brac  Spoko

E 19 lat
Frankenstein
Gość
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 18, 2005, 12:39:12 »

Jeśli jak słusznie zauważyłeś gościu problem jest w głowie to miom zdaniem tym bardzie należy coś z nim zrobić!!! Nie mozna któegoś dnia obudzić się, stanąć przed lustrem i powiedzieć: od dziś akceptuję swoją klatę, a potem sobie wmawiać, że ma się gdzieś to co pomyslą inni, bo to ich problem. Wcale nie!!! to tylko i wyłącznie NASZ problem, bo to my wygladamy jak dziwolągi i też gapilibyśmy się na coś takiego. Jesli mozna coś z tym zrobić to trzeba !!!
Tymon

Reputacja: +0/-0

628535
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 18, 2005, 03:30:37 »

Nowy, twierdzisz, ze masz jakas wade?Co? Co ja bym dal, zeby miec taka "zapadnieta" klate, ech... Zobaczylbys moja, to od razu humor by Ci sie poprawil. Niestety, na razie nie pokaze, bo jeszcze nie dorobilem sie cyfrowki.

Pozdrowka!

P nx 9020 - SuSE 9.2
Linux User No. 158446
http://counter.li.org
Like a surgeon... Cuttin for the very first time...
Nowy
Gość
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 18, 2005, 11:21:00 »

WIELKIE dzięki wszytkim za rady i ogólnie, bardzo fajnie, że jest takie forum jak to, mam  wielki mętlik w głowie, nie wiem co robić z operacją ale teraz patrze na to z innych stron.
POZDRAWIAM WSZYTKICH
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
hotele Wrocław - angielski online - dentysta warszawa - Gra milionerzy na nokie za darmo - jakub pyżalski