PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 06:08:31 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: po operacji juz :) ale pytanko  (Przeczytany 1571 razy)
hone_y
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« : Listopad 05, 2008, 05:43:03 »

hej:) jestem juz po operacji, efekt niesamowity! jutro jade na wizyte kontrolna Mrugnięcie
powiedzcie mi czy ktos z was PO OPERACJI dal doktorowi kwiaty albo jakies czekoladki..? albo wogole cos?Język

bo czuje ze powinnam mu podziekowac jakims drobiazgiem tylko nie wiem czy wypada..

dzieki;)
raY_of_light
Newbie
*

Reputacja: +7/-2

« Odpowiedz #1 : Listopad 06, 2008, 04:35:04 »

Wypada, moi rodzice dali dobry alkohol dla doktora Mrugnięcie

Szczęśliwy posiadacz prostej klatki, zoperowany metodą Nussa w Poznaniu.

"Mądry człowiek potrafi śmiać się z własnej głupoty.."
x1
Newbie
*

Reputacja: +2/-1

« Odpowiedz #2 : Sierpień 30, 2011, 01:48:29 »

dobre pytanie Język

Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
gwardzista3
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 30, 2011, 12:26:07 »

ja tez wlasnie wrocilem wczoraj ze szpitala i rowniez moi rodzice dali lekarzowi prowadzacemu paczke( alko, jakies czekoladki, kawa chyba) i pelegniarkom podobnie, ale bez alkoholu xd
malcolm
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Listopad 20, 2011, 07:20:49 »

A ja tam nic nie daje. Nie klaszcze też w samolocie jak wyląduje ani nie gratuluje kierowcy autobusu wjechania na na przystanek. Polacy i ich "wdzięczność".
mstmarcin
Newbie
*

Reputacja: +3/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 27, 2011, 03:12:52 »

Ja tak jak i malcolm nic nie dawałem, utarło się takie zachowanie od lat w Polsce, głównie o lekarzach mowa ale nie tylko. Ja chyba bym nie strawił takiej sceny podziękowalnej, kto odwalił kawał roboty temu chwała za to.

Wrocław DCCHP, Nuss: IN 2009 & OUT 2011
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Marzec 21, 2012, 12:07:33 »

Ja siostrom ostatniego dnia rozdawalem kwiaty  i  bombonierki 2 dalem do pokoju socjalnego,

a doktorom hmmmm  -->  tez dalem ciekawe rzeczy  ,

Jednak ja spedzialem tam   miesiac po operacji ze wzgl na powiklania i  na prawde sie przykladali i dbali o mnie , i widzialem ze im zalezy a  robili to bez mrugniecia okiem i  na bank  nic nie oczekuja od pacjentow !

I to nie chodzi o to ze w glupiej Polsce tak sie utarlo, tylko  ja czesto daje prezenty ludziom ktorzy robia dobre rzeczy dla mnie, w zyciu na codzien.

Akurat doktorzy mogli przyjac odemnie te rzeczy,poniewaz byly to rekodziela  mojego taty i moje, ktore sa dosc   niecodzienne  robione na zamowienie  ale z drugiej strony  nie jest to nic do konca przeliczalnego na gotowke.
Zeby bylo jasne, gdybym nie mial  takiej opcji wyrazenia podziekowania   zrobilbym tak jak na przyklad   gdy moj tata wychodzil po ciezkiej chorobie ze szpitala.

Kupilem ogromny kosz taki w pyte  na caly stol, i  caly wypelnilem zajebistymi  rzeczamy  z cukierni bliklego   bo byl akurat tlusty  czwartek : P

Jestem przeciwnikiem dawania pieniedzy.

Malcolm.

Ja rowniez nie klaszcze w samolocie  BO TO TOTALNE NIEPOROZUMIENIE I KRETYNIZM LUDZI
 ani nie dziekuje kierowcy ze wjechal w zatoczke przystankowa.

Ale  zawsze  dziekuje kierwocy czy motorniczemu jak  poczeka Z DRZWIAMI chocby 3 sekundy na mnie jak biegne do   busa/tramwaju .
Albo  jade czesto na ostani przystanek  busem o 23 , to mowie dziekuje i dobranoc.   

Co jak co ale akurat wiem, jak ludzi motywują małe rzeczy, i jak pozytywnie to wplywa na  nasze zycie codzienne, bynajmniej moje interrakcje z innymi.
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2012, 12:11:11 wysłane przez halibana » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
nowości - wizytówki - Jak wykonać grila z kamienia - animacja - jakub pyżalski