PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 05:46:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: To i ja się pochwalę :P  (Przeczytany 2180 razy)
walo

Reputacja: +0/-0

1250625
Zobacz profil WWW
« : Grudzień 04, 2004, 08:50:37 »

Jako, że to mój pierwszy post na tym ciekawym forum  więc witam wszystkich serdecznie ...

Poniżej zamieszczam zdjęcia mojej klatki piersiowej. (sorka za słabą jakość ale robione kamerką internetową ;p)
Jak na razie nie doświadczyłem, żadnych problemów zdrowotnych z tego powodu, jedyny problem do natura kosmetyczna, wiecie chyba o czym mówie  :wink:

Co o tym sądzicie ?? czy jest mocno źle ?  :|  Czy powinienem waszym zdaniem poddać się operacji ? Jeżeli tak to jaką metotą by było najlepiej, wybaczcie ale jestem zielony w tych sprawach  :mrgreen:

POZDRAWIAM

E 15 lat
olbik
Administrator
Newbie

Reputacja: +1/-0

573363
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 06, 2004, 06:59:39 »

Jako że pierwszy raz napisałeś na forum - WITAMY W KLUBIE Uśmiech

Wg mnie wcale nie wygląda to u Ciebie źle.  Jeżeli operacja miałaby być tylko ze względów kosmetycznych, to bym się bardzo, bardzo zastanowił. No ale rozumiem, jeśli to Ci bardzo zaprząta głowę, to może jednak warto... Nikt nie zdecyduje za Ciebie. Tylko pytanie, czy operacja jest jedyną drogą...

Właśnie napisałem do chłopaka z Ukrainy, który w innym wątku na tym forum napisał o pompce i świetnych wynikach jej używania. Może gdyby ta pompka była dostępna też w Polsce, można by sprawdzić na kimś jej działanie Uśmiech Pewnie ochotników by nie brakowało Mrugnięcie Zastanawiają mnie tylko jej długoterminowe rezultaty... Np. po kilku latach. No ale tego sie teraz chyba nie dowiemy, bo stosowana jest od niedawna.

Pozdrawiam Walo i głowa do góry - nie jesteś sam Uśmiech
adam

Reputacja: +2/-0

2492269
« Odpowiedz #2 : Grudzień 07, 2004, 12:09:59 »

Przyznam, że mnie też zaciekawiła wypowiedź gościa z Ukrainy. Napisałem już swój komentarz w innym dziale forum. Świetnie Olbik, że próbujesz nawiązać z nim kontakt! Skoro on na Ukrainie mógł ją dostać, to może my tutaj też. Być może i tak jedynym wyjściem jest operacja Smutny ale myślę, że warto spróbować! Czekam Olbik na informacje, które „wyciągniesz” od naszego gościa (przede wszystkim gdzie ją dostał).

P.S. Ja (dla dobra nauki oczywiście) zgłaszam się do testów na ochotnika Uśmiech Ale sądzę, że nie będę jedyny...

E, już 20 lat
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
skup telefonów - kwakacz - Sprawdzian z biologi 1 gimnazjum od wiru - seo katalog - hotel warszawa