PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 05:25:45 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Był jakis przypadek pectusa wyleczony ćwiczeniami? wie któs może..hmm  (Przeczytany 9765 razy)
somnium
Newbie
*

Reputacja: +6/-0

« Odpowiedz #30 : Luty 18, 2011, 05:26:27 »

Kowal94 dodaj fotki, bo jesteśmy ciekawi Chichot
Teraz dostałem propozycję bezpłatnej siłki i basenu. Wiem, że na basen jeszcze nie czas, nie odważyłbym się, ale siłownia... Brak motywacji, ale jakbym widział świetne efekty to pewnie też bym tak chciał zamiast się operować Mrugnięcie
awesome
Newbie
*

Reputacja: +2/-0

« Odpowiedz #31 : Luty 18, 2011, 06:05:56 »

Chodzę na basen od momentu zdiagnozowania klaty, tak naprawdę niewiele mi to dało, gdy zacząłem na siłkę chodzić, to po pół roku były już efekty. Z patyka stawałem się człowiekiem, potem poprawiła się klata, teraz zaczynam od nowa priorytet na klatę, ponieważ wcześniej pectusa i siłownię musiałem dzielić z treningami.
somnium
Newbie
*

« Odpowiedz #32 : Luty 18, 2011, 11:06:26 »

To już teraz nie wiem co robić, bo operacja za pół roku.. Mogę odwołać, ale nie wiem czy jest sens.. Przez pół roku na siłowni nie zrobię klaty... Patowa sytuacja :/
awesome
Newbie
*

« Odpowiedz #33 : Luty 19, 2011, 09:56:18 »

Ciężko mi cokolwiek doradzić, w pół roku możesz coś zdziałać, zależnie, czy masz tendencję do tycia, czy masz szybki metabolizm. Kwestia samozaparcia. Nie ma co zastanawiać się "Co by było, jakby...", lepiej zrobić co w Twojej mocy, a potem będziesz mieć pewność, że zrobiłeś tyle, na ile było Cię stać. Potrenuj intensywnie te pół roku, a na sam koniec podejmij ostateczną decyzję, teraz byłą by pochopna.
somnium
Newbie
*

« Odpowiedz #34 : Luty 19, 2011, 10:44:58 »

Dzięki za radę Uśmiech
W zasadzie odwołać operację mogę "pięć minut przed" Mrugnięcie
Niestety jem dużo, a nic mi nie przybywa..
Ćwiczę tylko w domu, ale właśnie dla satysfakcji, ze coś robiłem. Teraz mam okazję z siłownią.
Zobaczymy na co życie pozwoli Uśmiech
awesome
Newbie
*

« Odpowiedz #35 : Luty 20, 2011, 01:10:59 »

Jedzenie musi być odpowiednio zbilansowane, poparte dobrym treningiem i uzupełnione o regenerację, te trzy czynniki powinny Ci przynieść efekty.
somnium
Newbie
*

« Odpowiedz #36 : Luty 20, 2011, 09:58:18 »

Ja się na tym nie znam, nawet mimo tego, że kiedyś skończyłem szkołę 'gastronomiczną'.
Poza tym jeśli już, to wolałbym mieć dobrze dobrane samo jedzenie bez "sztucznych" odżywek, ale nie wiem czy to jest możliwe...
awesome
Newbie
*

« Odpowiedz #37 : Luty 21, 2011, 02:11:54 »

Oczywiście, że jest możliwe, większość ludzi unika ich, z racji dużej ingerencji chemii, a i bez nich można zrobić genialne efekty. Postawą jest dieta, następnie trening uzupełniony o odpowiednią regenerację, a suplementy (odżywki) są tylko dodatkiem.
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
tartaki kujawsko-pomorskie - sprzątanie - angielski online - photoshop download - bearshare download