PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 05:19:31 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Przyszla kolej i na mnie  (Przeczytany 2704 razy)
Kucik

Reputacja: +1/-0

4920425
« : Wrzesień 20, 2004, 09:17:09 »

Siemka...wkoncu dorobilem się zdjęcia mojego nieszczęsnego pectusa Chichot mam nadzieje, ze nie bedzie az tak źle :-) bo jak prawie wszyscy zamiescili swoje fotki to i przyszla kolej na mnie Chichot....Chcialem jeszcze dodać na marginesie, ze 16 października jestem zpisany do specjalisty od pectosow w Bydgoszczy, a wiec jest jeszcze nadzieja Chichot Chichot i dlatego też niezwykle się ciesze z tego powodu...fakt, ze to jeszcze troche czasu, ale życie przeciez tak szybko plynie  :roll: a jak narazie cwicze ile się da, bo widzę, iż są tego efekty, gdyż jeszcze jakies 2 lata temu jak zaczynalem, moj dolek byl o wiele, wiele wiekszy, moze jak tak dalej pojdzie, z pomocą lekarza na zawsze wyzwolę się od mojego przyjaciela na klacie Chichot

Tak sobie jeszcze pomyslalem i mam nadzieje, ze to nie jest tragiczny pomysl, ze nie wysle zdjecia bez glowy (fakt, ze dwu czesciowe, ale inaczej nie dalem rady): bo jak byl pomysl, aby się spotkac, to czemu mialbym być na stronce "anonimowy"...wkoncu duzo nas lączy i nie ma się co ukrywać Chichot więc oceniajcie moje postepowanie jak chcecie....bo ja i tak odpowiem na to uśmiechem Chichot i jeszcze raz sorki za to, ze dalem w dwoch częsciach! ale naprawde inaczej nie moglem i zeby nie było to naprawde jestem ja!  :oops:

ogodzić się ze swoim PE
adam

Reputacja: +2/-0

2492269
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 21, 2004, 12:07:37 »

Cześć. Jeśli cię to pocieszy, to mój pectus jest wyraźnie większy:) . Jak „dorobię się” zdjęcia swojego pectusa, to też je wrzucę. Jeśli chodzi o twojego pectusa, to przecież masz dopiero 15 lat i ciągle się rozwijasz. Skoro mówisz, że ćwiczenia ci pomagają, to za kilka lat może nawet bez operacji trudno będzie cokolwiek zauważyć. Dobrze jednak, że idziesz do lekarza. On Ci powie najlepiej co i jak.
Pozdrawiam

E, już 20 lat
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 21, 2004, 02:26:48 »

moj pectus jest juz amły ale twoj to wogule jest jeszcze mniejszy jak dla mnie super cwicz dalej a bedzie good Chichot heheh widac siłka robi swoje Chichot
Pozdrawiam

Moderator

P.s. popracuj troche nad barkami  bo mogly by byc lepsze Język ehhe Chichot

E 19 lat
Kucik

Reputacja: +1/-0

4920425
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 21, 2004, 10:06:45 »

eee tam...jak narazie jako cel nadrzedny stawiam zlikwidowanie pectusa Uśmiech

[ Dodano: Sob Wrz 25, 2004 10:24 pm ]
no to, to by było chyba tyle na mój temat :]

ogodzić się ze swoim PE
Jazon

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 11, 2005, 10:55:55 »

Heh nawet niby " wiedząc " ze masz pectusa nie potrafie go dostrzec. Gratuluje sylwetki, ile cwiczysz, jakie wymiary itp ?

eden jest rozkaz: BEZ LITOŚCI!!!”   
W kamienie wreszcie zmieńmy serca
Niechaj umarłym Bóg zazdrości
Niech stokroć kona nasz morderca!!.
ToMuSheK

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 04, 2006, 08:37:06 »

Jak tak patzre na te Wasze fotki to az Wam zazdroszcze. Gdy patrze w lustro to moj Pectus wydaje mi sie taki wielki,a razcej nie wydaje mi sie a jest. Jak bylem mlodszy tez duzo cwiczylem,ale rezultaty nie byly wcale takie cudowne.Ale niema raguly ,jednemu pomoga cwiczenia innemu nie...Jedno moge powiedziec silna wola w dazeniu do celu to s prawa niezbedna . Ty widze ja masz ,wiec oby tak dalej POWODZENIA !!!!!!!! Uśmiech  Uśmiech  Uśmiech  Uśmiech  Uśmiech  Uśmiech  Uśmiech  Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
perfumy - perfumy męskie - kwakacz - Akcesoria do łazienek - Ghost rider spirit of vengeance filmweb