jerseyy
Newbie
Reputacja: +1/-1
|
 |
« : Styczeń 27, 2008, 07:46:49 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 28, 2008, 02:53:00 wysłane przez jerseyy »
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 27, 2008, 07:58:58 » |
|
13 grudnia mialem operacje u wielkiego mistrza. 24 stycznia bylem na kontroli i dr ciagle upieral sie ze moja klatka jest idealna i ze efekt kosmetyczny jest swietny. upieral sie przy tym tak mocno ze az na chwile mu uwierzylem i wyszedlem od niego z bananem na twarzy. coz za charyzma ze strony dr Adamczaka i coz za brak asertywnosci z mojej strony :\ . ten czlowiek powinien byc psychologiem on naprawde wmowil mi ze dobrze wygladam . sami oceńcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Revolta
Newbie
Reputacja: +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 27, 2008, 09:01:18 » |
|
te zdjcia sa jakies pochszanione:/ z tego co widze to mostek masz ladnie wyprostowany wiec o co ci biega??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 27, 2008, 09:18:48 » |
|
o co ?? to chyba ty jestes pochszaniony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polikos18
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 27, 2008, 10:35:57 » |
|
gdzie sens gdzie logika robiąc takie zdjecia? zamiast zrobic 3 normalne foty z profilu, z przodu to ty jakies poucinane zdjecia siebie jakis fetysz taki czy co...Nie wiem co ty sie tak czepiasz Adamczaka,ale z tych "fotek" co dales to trudno cokolowiek ocenic...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 27, 2008, 11:11:27 » |
|
nie da sie innych wkleic. mozna albo takie albo miniaturki. ogolnie nie sa one poucinane, na dole masz pasek do przewijania w lewo i prawo. sorry za te niewygody ale nie umiem inaczej. probowalem. na kazdej stronce z hostingiem zdjec sie da wkleic albo takie albo malutkie. przewin na dole i obejrzyj dokladnie. zwlaszcza ostatnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 27, 2008, 11:18:54 » |
|
KAZDE ZDJECIA MOZNA ROWNIEZ KLIKNAC I NASTEPNIE POD NAPISEM "GOSC" KLIKNAC JESZCE RAZ "POKAZ OBRAZKI" ABY ONEJRZEC KAZDE ZE ZDJEC ODZDZILNIE W NOWYM OKNIE I W NORMALNYM ROZMIARZE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Revolta
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 28, 2008, 01:58:53 » |
|
o co ?? to chyba ty jestes pochszaniony
gówniarzu sobie uważaj, ze nie umiesz zdjęć robić to nie oznacza ze będziesz mi tu wjedzal... :/ a nie wiem co ci wielce nie pasuje w tym co zrobil dr Adamczak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 28, 2008, 10:17:37 » |
|
nie chce mi sie z toba kłucic na forum baranie. o co mi chodzi o dół na klacie co mialo go nie byc a został ?? masz w drugim watku wszystko wyjasnione.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Revolta
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 28, 2008, 10:31:40 » |
|
k***** baran to cie spłodził gówniarzu... :/ to daj normalne zdjęcia bo jedyny dol jaki tam widze to ten powstaly na skutek ćwiczenia bądź masy mięśniowej... daj zdjecia przed operacja... nigdy nie ma 100% gwarancji ze bedzie idealnie jakbys tego chcial a nie jeden z forum by sie cieszyl jak by mial chociaz takie efekt jak ty! jeszcze 1dol zobaczyłem, na twoim umyśle... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 28, 2008, 10:38:25 » |
|
to se kliknij i sobie zobacz. nie bede znowu aparatu pozyczal zebys ty sobie zobaczyl. łatwiej ci kliknac. mozesz sobie obejrzec w normalnym rozmiarze jak klikniesz. klata jest wklesła prawie tak samo jak byla. cala gorna czesc jest zapadnieta. miala byc blacha u gory tak zeby calosc wypchnac a jest blacha na dole. a na dole prawie nie bylo dolka. mowie ci masz wszystko opisane w drugim watku. i jak tak ci sie podoba to zycze ci zebys tez tak mial. zobaczymy czy zadowolony bedziesz. obejrzyj te zdjecia kazde odzdzielnie. spojrz na ostatnie np. normalny czlowiek tak nie ma. pozdrawiam rowniez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 28, 2008, 10:42:15 » |
|
dodam jeszce ze na zdjeciu ciezko jest uchwycic nierownosci na skorze o jednolitym kolorze. jak swiatlo dobrze pada to i to dobrze wyglada. wrzucilem wszytkie zdjecia nie tylko te na ktorych to mocno widac zeby mozna bylo to sprawiedliwie ocenic. dla mnie to jest fuszerka na max. jakby mi dr adamczak powiedzial ze bede mial wypchniety dol klatki a gore mi zostawi tak samo to bym nigdy na zadna operacje nie poszedl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Revolta
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 28, 2008, 01:06:43 » |
|
zdjec w ten sposób nie da sie oglądać, jak ie nie jest zarejestrowanym. czasu nie mam zamiaru tracić.. wiec nie trza nowych zdjęć a obrobić je bądź wzucic gdzie indziej... to jak ty mi tak życzysz to ja moge ci jedynie życzyć szybkiego powrotu do dawnego dola jesli ci taka robota nie pasuje... :] nienawidzę takich zawistnych ludzi którzy nie umieją czyjeś pracy docenić :/ zle ci to sobie to wyciągnij i żyj dalej... bądź zrób sobie 2 operacje, jak dla ciebie polecam zabrzze chociaż tam już nie robią... albo do buska jedz naprawdę dobra klinika tyko potraktują cie z profesjonalnym podejściem jak i mnie... powiedza bez zdanych badan! na podstawie spojrzenia ze nic ci nie jest itp.... zobacz sobie w galerii moje fotki porównując do tego co ty masz mam duzo gorze pe (chociaż ono jest male, ale to nie zmienia faktu ze przez to mam bole serca i zadyszki po 200m biegu truchtem)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 28, 2008, 01:25:25 » |
|
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=B15ED45010E9A8D4to dla ciebie zebys sobie mogl wkoncu zobaczyc. wygladasz gorzej ode mnie ?? zobaczymy czy po operacji bedziesz tez gorzej wygladal. znajdz mi taka osobe co po operacji wyglada gorzej niz ja. bronisz osoby ktorej pewnie nawet na oczy nie widziales. jak nie chcesz to nie patrz, bedzie ci latwiej wierzyc ze idziesz pod noz nieomylnej maszyny a nie czlowieka. ogolnie dr adamczak to wybitny specjalista. fakt. nie spotkalem sie z nikim niezadowolonym do tej pory. to chyba taki moj osobisty pech. ze nawet najlepszy specjalista w polsce musial mi to spieprzyc. polecam go mimo to. jestem tylko jednostka ktora nikt sie nie przejmuje. mam nadzieje ze ty nie bedziesz kolejna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerseyy
Newbie