PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 04:49:30 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: adamczak niezle mnie załatwił, ostrzegam  (Przeczytany 5763 razy)
jerseyy
Newbie
*

Reputacja: +1/-1

Zobacz profil Email
« : Grudzień 21, 2007, 11:56:42 »

witam,
minal mniej wiecej tydzien od mojej operacji metoda nussa w Poznaniu. Miałem duza wade, doktor powiedzial mi ze bedzie musial wstawic 2 plytki. moja najwidoczniejsza byla  gornej czesci klatki. na dole wszystko bylo prawie ok. niestety doktorowi jak co do czego nie hcialo s wstawiac 2 plytek, wstawil tylko jedna na dole ( co wogole jest parodia bo wada byla na gorze ) po czym zaszyl mnie i odesal na sale. wada wogole nie zostala poprawiona, jedyne co sie zmienilo to to ze mnie boli i nie moge sie ruszać. dgy pytalem doktora czemu tak jest powiedzial ze to wina profesora po cyzm spuszcal wzrok i odchodzil w polowie rozmowy.
selfishtruep
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #1 : Grudzień 21, 2007, 10:13:19 »

Nikt nie jest idealny... Była to wina niby jakiego profesora? Masz może zdjęcia?

A może problem nie leży w wyglądzie, lecz w psychice? Nie pozwól by kompleksy determinowały twoje życie. Przeczytaj, a zrozumiesz:
http://www.truep.info/pokochajsiebie.pdf
jerseyy
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Grudzień 22, 2007, 10:28:34 »

własnie nie mam zdjęć niestety. a to co mi zrobili to naprawde jakis zart chyba jest. nikt nie jest doskonały ?? to co mi zrobili to tak jakby robic przeszczep serca i otwierac klatke z prawej strony, albo brac w gips lewa noge zeby sie prawa zrosła. miala byc plytka u gory albo u gory i na dole. a jest tylko na dole. co za leszce. ide na kontrole w styczniu to ich zjade jak psow.
raY_of_light
Newbie
*

Reputacja: +7/-2

« Odpowiedz #3 : Grudzień 22, 2007, 09:22:30 »

DR. Adamczak ??! przecież to wybitny specjalista ! Nic z tego nie rozumiem Smutny

Szczęśliwy posiadacz prostej klatki, zoperowany metodą Nussa w Poznaniu.

"Mądry człowiek potrafi śmiać się z własnej głupoty.."
jerseyy
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Grudzień 22, 2007, 09:55:04 »

przejechalem 400 km wlasnie po to zeby to wlasnie on mnie operowal. wlasnie dlatego ze ma taka a nie inna opinie. niestety zostałem potraktowany tak a nie inaczej.
FLAY
Newbie
*

Reputacja: +8/-4

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Grudzień 23, 2007, 12:14:02 »

Prosze wes sie zfotografuj i daj fotki na forum bo nie chce sie wierzyc w takie rzeczy, jestem bardzo ciekawy jak to wygląda...
jerseyy
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Grudzień 23, 2007, 01:08:18 »

nie mam aparatu ale postaram sie cos wymyslic.
selfishtruep
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #7 : Grudzień 23, 2007, 01:51:45 »

Nie chce podważać twoich słów, ale trudno mi w nie uwierzyć. Już podczas operacji lekarz widzi jaki efekt daje płytka włożona w danym miejscu i wówczas odpowiednio ją ustawia. Wątpię, żeby ktokolwiek wstawił płytkę tylko dla samego wstawienia, nie uzyskując żadnego widocznego rezultatu.

A może problem nie leży w wyglądzie, lecz w psychice? Nie pozwól by kompleksy determinowały twoje życie. Przeczytaj, a zrozumiesz:
http://www.truep.info/pokochajsiebie.pdf
jerseyy
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Grudzień 23, 2007, 03:16:49 »

słuchaj. miałem wade ktora rozciagała sie po calej klatce. od gory do dołu. im nizej tym lepiej, im wyzej tym gorzej. u gory po prawej stronie mialem najwieksze wgłebienie . tzn cala klatka byla rownomiernie wklesla(im wyrzej tym bardziej ) i na gorze po prawej strojnie byl taki dodatkowy dołek. gdy przyszedlem do doktora adamczaka pierwszy raz powiedzial ze wada jest duza na gorze i ze na dole jest prawie ok. powiedzial ze bedzie musial prawdopodobnie wstawic 2 płytki, lub jedna na gorze. podczas zabiegu wstawiono mi jedna plytke na samym dole - tak nisko jak to tylko mozliwe. wypchnlo to nieco cala klatke i minimalnie wyrownalo ta gorna czesc też. dolna czesc mojej klatki jest teraz ok ale gorna jest ciagle wklesla, a dolek po prawiej stronie jest nienaruszony. dr adamczak powiedzial mi ze to obecnosc profesora zawazyla na tym ze druga plytka nie zostala wstawiona i poszedl. jakis efekt jest. jestem jdnak taki zly poniewaz dr obiecywal ze bede mial piekna klatke. poswiecilem duzo pienbiedzy i czasu zeby sie do tej operacji przygotowac. stracilem prawie 10 kg masy bo powiedzieli mi ze za bardzo umiesniony bylem. poswiecilem duzo a efekt jest minimalny. tzn klatka jest ciagle wklesla tylo ze troszke mniej niz wczesniej. nie poswiecilbym tego wszystkiego za taki maly efekt gdybym wiedzial ze tak mnie potraktuja. zastanawiam sie czy nie poprosic dr zeby mi ta usunal skoro tak to ma wygladac. mowi co innego a robi co innego. a co mnie jakis profesor obchodzi, nie z nim sie umawialem. postaram sie pokazac wam zdjecia. naprawde to jest fuszerka
raY_of_light
Newbie
*

Reputacja: +7/-2

« Odpowiedz #9 : Grudzień 23, 2007, 07:57:15 »

Jestem niemile zaskoczony, współczuję ci, ale masz prawo się odwoływać przeciez...pozdrawiam..

Szczęśliwy posiadacz prostej klatki, zoperowany metodą Nussa w Poznaniu.

"Mądry człowiek potrafi śmiać się z własnej głupoty.."
orbita
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

1087064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Grudzień 24, 2007, 12:52:02 »

Wspolczuje tego bo spodziewales sie ładnej klatki a coś nie wyszlo - nie oznacza to ze nieda sie tego naprawic, tylko ze z tymi poprawkami jest najgorzej. Najlepiej żeby robil to autor wczesniejszego zabiegu tzn. dr.Adamczak. Musisz z nim pogadac powaznie o tym.. Sam bylem operowany w Poznaniu ale to byla moja czwarta operacja, pierwsza tam. W Zabrzu 2 razy mnie spie*** i w Checinach - najgorzej dla lekarza to jest robic po kims..
Pozdrawiam i Wesołych Świat
jerseyy
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Grudzień 24, 2007, 10:02:47 »

Wspolczuje tego bo spodziewales sie ładnej klatki a coś nie wyszlo - nie oznacza to ze nieda sie tego naprawic, tylko ze z tymi poprawkami jest najgorzej. Najlepiej żeby robil to autor wczesniejszego zabiegu tzn. dr.Adamczak. Musisz z nim pogadac powaznie o tym.. Sam bylem operowany w Poznaniu ale to byla moja czwarta operacja, pierwsza tam. W Zabrzu 2 razy mnie spie*** i w Checinach - najgorzej dla lekarza to jest robic po kims..
Pozdrawiam i Wesołych Świat

dzieki, mam zamiar sie upominac o swoje. szkoda tylko tego czasu ktory znowu strace. ogolnie ta plytka ktora jest zalozona jest zalozona solidnie i chyba nie trzeba jej ruszac. trzeba tylko zalozyc jeszce jedna tam gdzie wada jest najwidoczniejsza. zycze ci powrotu do sił i wesołych swiat.
FLAY
Newbie
*

Reputacja: +8/-4

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Styczeń 04, 2008, 08:27:47 »

pokaż fotki bo aż sie nie chce wierzyć  Szok
Xsantes
Moderator
Newbie

Reputacja: +2/-0

« Odpowiedz #13 : Styczeń 06, 2008, 06:42:02 »

Ja sądzę, że było coś takiego z profesorem.

Nie ma pieniędzy nie wstawiaj drugiej płytki  Niezdecydowany
Michal89
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Styczeń 09, 2008, 07:07:26 »

Moim zdaniem wstawienie tej jednej plytki jak mowisz bylo prawdopodobnie konieczne... on sie na tym zna i widocznie jak ci wstawil jedna to musi tak byc... Skad wiesz jakby Ci wstawil 2 czy nie byloby jeszcze gorzej?? moze wystąpiły jakies komplikacje podczas operacji...?? nie mow takich nieuzasadnionych zarzutów...

E-mail: miszne@o2.pl
Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
katalog - portal - również - kurier online - pneumatyka