PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 04:46:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: PE  (Przeczytany 1297 razy)
Snooki
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

PE
« : Grudzień 13, 2007, 09:56:42 »

Witam! Jestem Swiezo Zarejestrowany na forum!   Mam PE odkad pamietam (nienawidze juz tego dolka Smutny ) ... czasem mam lekkie problemy z oddychaniem i bardzo szybko sie mecze!... wakacje uwielbiam wrecz ale oczywiscie nad jezioro jezdze tylko z najlepszymi kumplami....
Ogolnie to chcialbym sie zapytac  czy operacja u Dr. Adamczyka jest droga? i czy nie ma gdzies blizej Gdanska jakiejs dobrej kliniki? No i oczywiscie czy moj wiek jest odpowiedni ( 16 lat ) ... ?
wdl
Newbie
*

Reputacja: +6/-2

« Odpowiedz #1 : Grudzień 14, 2007, 08:42:20 »

Operacja jest refundowana przez NFZ, czyli jest darmowa. A wiek jak najbardziej odpowiedni Uśmiech
dorota
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

4871083
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Grudzień 18, 2007, 09:42:09 »

Wiek odpowiedni jak najbardziej. Doktor Adamczak to lekarz, którego polecam, operował mojego syna i efekt jest, nie ma śladu PE. Nie patrz na odległość, jedź do Poznania bo moim zdaniem warto.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
pozycjonowanie wągrowiec - types of beer list - biuro rachunkowe bydgoszcz - Zestawy egzaminacyjne do matury ustnej 2 - princelion