PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 04:37:44 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Busko  (Przeczytany 1152 razy)
Revolta
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Listopad 28, 2007, 02:56:35 »

Witam..
    Postanowilem zrobic cos z moja wada (dolek) matce to na poczatku niezbyt pasowalo, ale jestem taki upierdliwy ze juz dala sobie siana z nawracaniem Uśmiech Uśmiech
    Bylem juz u ortopedy czy czegos tam, dostalem skierowanie do Buska i na rehabilitacje, na moje obawy zadyszki po 2-5min biegania, lub nagle niewiadomo skad klucie serca... dostalem odpowiedz "nie ma czego sie obawiac, mysle ze rehablitacja pomoze itd"
    Ale pani chyba zmienila zdanie po dzis poszedlem do niej (bo rehab. sie skonczyla) tam z nia gadalem i juz polecial text "Aaa w Busku Cie naprostuja" hehe Język

Wiec takie male pytanko: byl tam ktos operowany?? jak oceniacie ten szpital i lekarzy z tamtad??Chichot
juz jetsem umowiony tam na 25 stycznia... :>
Revolta
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Grudzień 02, 2007, 12:40:03 »

moglby ktos odpowiedziec?? czy raczej nikt nie ma info na temat tego szpitala?
Revolta
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Styczeń 25, 2008, 10:08:39 »

hehe i jestem po wizycie w Busku... podejście lekarza mnie rozbawiło...do tego dyrka Chichot zero jakich kolwiek badan, nie przeczytal nawet kartki z badaniami które przywiozłem ze sobą... Uśmiech wywnioskował ze nic mi nie jest na podstawie przejścia sie w "tą i spowrotem"... określił ze mój kręgosłup jest prościutki, lecz gdy mama mu powiedziala ze na przeswietleniu wyszlo lekkie skrzywienie... Język to postanowił jej to wyperswadować w prosty sposób Język
pokazal jej lekko ugiety palec od przodu.. 
D:"widzi pani ten palec??"
M:"tak widze"
D"jest prosty prawda"
M"no jest"
po czympokazal w tej samej pozycji ten palec od boku
"a teraz jest krzywy i tak samo jest z kręgosłupem, zależy w jakiej pozycji sie stoi"
Wiec 2h drogi w jedna strone, 2 h czekania w kolejce... i doslownie 4min w gabinecie...
sumując niezla porazka Uśmiech
Postanowiłem skontaktować sie z dr Adamczakiem... Uśmiech i juz to matce powiedziałem zanim wyszlismy, zgodzila sie po tym jak zobaczyła podejście tamtego doktora Uśmiech

pozdrawiam
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
nowości - katalog stron - poznajmnie.monisia.olsztyn.pl - tartaki kujawsko-pomorskie - AIRCAST Stabilizator nadgarstka StabilAi