PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 04:36:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytanie  (Przeczytany 1384 razy)
Xsantes
Moderator
Newbie

Reputacja: +2/-0

« : Listopad 26, 2007, 12:22:58 »

Cześć

Mam pytanko. Czy jak chodzę do szkoły Policealnej zaocznej to mam ubezpieczenie (NFZ) z tytułu, że jestem uczniem? (Jeszcze nie skończyłem 26lat)  Chciałbym się zoperować i nie wiem czy mam to ubezpieczenie.

Z góry dzięki za odpowiedź.
sonof
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 14, 2009, 07:27:17 »

HEJ. czy odnośnie noszenia płytek w klatce można ubiegać się o jakąś rentę na ten okres z powodu niezdolności do pracy fizycznej (w moim przypadku np.), czy wie ktos coś na ten temat. Słyszałem od kilku osób że to jest możliwe...? proszę o dpowiedź
naqim
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Styczeń 14, 2009, 11:18:31 »

Renty jako tako nie dostaniesz. ja skladalem na komisje ds orzeczen niepelnosprawnosci. dostalem na okres 1roku stopien lekki a z tego sa calkiem niezle korzysci pomimo tego ze nie dostajesz z tego tytulu jako takiech pieniedzy. na uczelniach i w szkolach sa za to stypendia dla osob niepelnosprawnych. przejazdy komunikacja sa ze znizka 80% i jeszcze kilka innych bonusow;) warto sprobowac chociaz na rok:)
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
hotele Wrocław - types of beer list - projektowanie ogrodów Warszawa - jakub pyżalski - photoshop