PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 04:30:36 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytanie  (Przeczytany 1623 razy)
Xsantes
Moderator
Newbie

Reputacja: +2/-0

« : Listopad 05, 2007, 10:43:26 »

Cześć

Chyba nie muszę już mówić z jaki problem mam Chichot 

Oczywiście jest to wielka dziura na środku klatki.... i oczywiście dwa wystające wielkie garby (żebra)... I tutaj moja prośba proszę powiedźcie mi czy jest jakas kilika koło mego miasta (Olsztyn)

Wada jiest duża. cóż jak wam ją zobrazowac bo zdjęcia nie mam.

O mam już oglądaliście może "Obcy pasażer...." to jest taka jakby mi właśnie wyskoczył taki mały obcy z klatki i cudem udało mi się przeżyć Chichot   

Chiałbyś się tez dowiedzieć jak przebiega operacja i wszystkie czyności jakie są robione przed operacją ( i w tedy jak już leżysz na stole czy są jakieś wprowadzane w gardło/nos jakieś rurki)

Z góry dzieki za pomoc naprawde chiałbym jak najwięcej dowiedziec się o tej operacji.

Bóg stworzył człowieka na sowje podobieństwo. To na jakie podobieństwo ja zostałem stworzony?
Bida
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

6154534
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 05, 2007, 11:36:15 »

Głównie chciałem się odnieść do Twojego ostatniego zdania, Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo a wada taka czy inna jest szczególnym darem który nie jest bez celu... Często uczy nas tolerancji, zrozumienia, pracy nad sobą... Jest naszym krzyżem który musimy nieść przez życie... Gratuluję Ci Twojego poczucia humoru z tym Obcym ;P Ja przed cięciem dostałem kroplóweczkę i potem "tlen"... Tyle że 2 machy i budzisz się po operacji ;P a co do rurek to zapewne po zaśnięciu intubują i pod respirator...
Pozdro ;P
Xsantes
Moderator
Newbie

Reputacja: +2/-0

« Odpowiedz #2 : Listopad 22, 2007, 05:34:32 »

Mam jeszcze takie pytanko. Czy trzeba najpier iśc do Hirurga ogólnego a potem on ci daje skierowanie do Torahirurga? Czy odrazu można iść już do do niego?

Ps. Poszedłem najpierw do Hirurga ogólnego w

OLSZTYN, Miejski Szpital Chirurgii Klatki Piersiowej, ul. Wojska Polskiego 30

i powiedział mi pogódz się tym, takiego czegos się nie operuje w Polsce i takie tam. A jak zacząłem błyskać wiedzą co to jest i że w Polsce to leczą, że NFZ refunduje to to szybciutko mnie zbył Zawstydzony

Prawde mówiąc miałem już zamiar wyciągnąć go z jego krzesełka   Z politowaniem 
selfishtruep
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #3 : Listopad 22, 2007, 06:43:01 »

Witaj,
nie musisz umawiać się do chirurga ogólnego. Wystarczy, że pójdziesz do lekarza rodzinnego i poprosisz o skierowanie do torakochirurga. Nie powinno być z tym problemów.

Pozdrawiam,
Dawid

A może problem nie leży w wyglądzie, lecz w psychice? Nie pozwól by kompleksy determinowały twoje życie. Przeczytaj, a zrozumiesz:
http://www.truep.info/pokochajsiebie.pdf
lutek06
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Listopad 27, 2007, 10:33:20 »

Siemka, ja tez jestem z okolic olsztyna pare razy tam bylem i nawet mi obiecali operacje, ale potem sie zaczeli wykrecac, wiec wzielem sprawy we wlasne rece, znalazle to super forum( chwala ludziom ktorzy je zalozyli Uśmiech ) znalazlem kontakt do poznania wiadomo do jakiego doktora Uśmiech bylem na poczatku maja na prywatnej wizycie, a 27 czerwca mialem operacje ( refundowana przez NFZ) i jestem juz po operacji, nawet z lekarzami z olsztyna nie masz co gadac bo szkoda czasu.
p.s. jak cos to pisz moje gg 10696973.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
dominic wightman - opinie teletrade - projektowanie ogrodów Warszawa - bearshare download - krawaty