PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 24, 2012, 03:42:07 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: skory czyli ja i moja klata  (Przeczytany 1706 razy)
skory

Reputacja: +0/-0

« : Grudzień 12, 2006, 08:29:04 »

siemma jestem nowy na forum i przedstawiam zdjecia mojego potwora bo niedawno trafilem na to forum i powiem szczerze powaznie zastanawiam sie nad operacjią tylko nie wiem jak rodzice zareaguja na to co im powiem ale zobaczymy no wiec klata taka jak widzicie no chodze tez na silownie ponad rok z przerwami ale mialem spadki bo troszke imprezowalem <heheh> :wink:  i nie cwiczylem a teraz znow zaczynam ale to chyba cwicze z przyjemnosci bo wiekszych efektow nie zauwazylem zeby ta ''dziura '' w klacie choc troche sie zamaskowala a wrecz przeciwnie jak to oceniacie ?? i dodam na koniec ze niestety pale papierosy a chyba przy takiej klacie i plucach to jeszcze bardziej sobie szkodze niz z normalna klata?? prosze o szczere opinie z gory dziekuje aha i mam pytanie do jakiego wieku mozna wykonac operacjie??

..niejeden gość jest dla mnie jak brat bo jest najlepszym ziomkiem od lat...
*KAROL*

Reputacja: +0/-0

3761624
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Grudzień 14, 2006, 10:36:35 »

stary mam prawie podobnego zonka Język
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
poznajmnie.monisia.olsztyn.pl - gry online - dr chout - Strony www - dodawarka internetowa