PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 02:17:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak mu powiedzieć?  (Przeczytany 3908 razy)
#Aneczka#

Reputacja: +0/-0

« : Grudzień 05, 2006, 06:47:27 »

Mam PE i nie chce zdecydować się na operację. Mam od dłuższego czasu faceta, którego kocham i on mnie też! Chciałabym mu powiedzieć o moim PE, ale nie wiem jak. Nie mam odwagi! On się domyśla, ze coś jest nie tak, ponieważ zawsze gdy zbliża rękę do mojej klatki piersiowej, gwałtownie reaguje odsuwając ją. Mówił mi, że domyśla się, że mam jakiś kompleks, ale ja mu powiedziałam, że nie chce o tym rozmawiać. Chce mu powiedzieć, tylko nie wiem jak..., a może nie mam tylko odwagi...
ukash
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Grudzień 06, 2006, 10:27:02 »

powiedz mu przy najbliższej okazji, a to czy to zaakceptuje zalezy od tego, czy naprawde Cię kocha. Jeżeli tak jest nie masz sie czym martwić

powodzena!
Bida
Newbie
*

6154534
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Grudzień 07, 2006, 06:24:36 »

Powiedzieć ukochanej osobie o wadzie to makabra... Smutny  Najgorszy jest strach że jak się dowie to porzuci... Ale jeśli Cię kocha to nie bój się...
pletwa
Newbie
*

Reputacja: +0/-1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Grudzień 08, 2006, 02:38:44 »

Bida dokładnie tak jak piszesz i może jeszcze wyśmiac Smutny
Kris_yul
Newbie
*

186567
« Odpowiedz #4 : Grudzień 08, 2006, 11:21:58 »

A czego on szuka przy Twojej klatce co?
Macie 18 lat?
Pixel
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Grudzień 08, 2006, 11:36:07 »

Ja mam PE i zanim trafiłem na to forum myślałem, ze po prostu taki mój urok. Mimo to chciałem zawsze  to jakoś poprawić  Uśmiech   No i trafiłem tu i chyba wybieram sie na operacje tylko teraz nie mam za bardzo czasu tego zalatwiać - nie ma to jak kolokwium na poprawe humorku  Spoko .
Ale przechodząc do setna sprawy. Ja powiedziałem o tym mojej dziewczynie odrazu bez ogródek i ze zamierzam iść na operacje. Jej reakcje można podzielić na 3 fazy  :lol:
1. zebrał mi się opi...... ernicz, ze sobie wymyślam ( jakieś 1h)
2. faza placzu, ze mnie nigdzie nie puści (jakaś kolejna godzina)
3. foch i permanentna niezgoda na ten krok (w trakcie  Spoko )
Na tym się skączyła nasza rozmaowa na ten temat. Wydaje mi sie, ze powinnas mu to powiedziec odrazu: po 1 dla samej siebie a po 2 z tego co piszesz on cos podejrzewa i juz sie robi niezreczna sytuacja. Pozatym jak jest z Toba (zakladam ze widzial Cie nago  :roll: ) to chyba mu to nie przeszkadza- przynajmniej tak mi sie wydaje.
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #6 : Grudzień 09, 2006, 11:15:41 »

Ja mojej dziewczynie na 1 randce pokazalem Mrugnięcie i juz 2,5 roku ze mna wytrzymuje Chichot

E 19 lat
#Aneczka#

« Odpowiedz #7 : Grudzień 09, 2006, 02:27:56 »

Cytat: "Kris_yul"
A czego on szuka przy Twojej klatce co?
Macie 18 lat?

Tak mamy po 18 lat, a czego on tam szuka nie mam pojęcia! :p Chichot

[ Dodano: Sob Gru 09, 2006 2:31 pm ]
Cytat: "Pixel"
Pozatym jak jest z Toba (zakladam ze widzial Cie nago :roll: ) to chyba mu to nie przeszkadza- przynajmniej tak mi sie wydaje.

Właśnie o to chodzi, że nie widział bo się bronie. A chce mu powiedzieć, bo nie chce już się bronić! Chichot (żart) Mnie też się wydaje, że mu to nie przeszkadza, bo się domyśla, ale muszę mu powiedzieć co to dokładnie jest!
Adrian_listek
Global Moderator
Newbie

Reputacja: +4/-4

9115117
« Odpowiedz #8 : Grudzień 09, 2006, 02:40:32 »

jak kocha to zrozumie a jak leci tylko na ładna buzie i reszte ciala to nie jest wart zachodu
ale wierze ze naprawde mu zalezy an Tobie Mrugnięcie

E 19 lat
Kaśkot

Reputacja: +0/-1

5176715
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #9 : Grudzień 26, 2006, 01:30:46 »

Akurat ja nie rozumiem czego się wstydzić.
Mój chłopak nigdy mnie nie wyśmiał, ani nic, na początku często nawet śmialiśmy się.
Skoro od dłuższego czasu masz faceta i piszesz, że się kochacie to tym bardziej nie widzę problemu.

Po prostu powiedz mu co i jak. Przestanie Cię to gryźć i możesz uniknąć jakichś niepotrzebnych nieporozumień.

Pozdrawiam! Uśmiech

pe.

`Wśród tandetnych lśnić jak diament z podniesionym czołem.
monia
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #10 : Styczeń 05, 2007, 04:57:46 »

Hej Aneczka. Wiem co przeżywasz bo ja przezywam to samo. Ja mam kurzą klatkę piersiową, czyli moim zdaniem jestem w gorszej sytuacji od Ciebie. Mój chłopak również nie wie o mojej wadzie klatki piersiowej, mimo, że jestesmy razem już ponad 3 lata. Mimo tego, że wiem, że mnie kocha, że wiem, że by to zrozumiał to i tak mu nie powiem. To jest dla mnie za trudne, mam jakąś blokadę psychiczną. Czasami też mam wrażenie, że cos podejrzewa, bo reaguję od razu jak chce mnie dotknąć w tym miejscu. Jestem zdecydowana na operację i jeszcze nie wiem czy powiem mu przed czy po. Może gdybym na początku znajomości mu powiedziała to byłoby to łatwiejsze, bo teraz jest coraz trudniej. Pozdrawiam.
suppler
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Styczeń 10, 2007, 04:49:56 »

nie ukrywaj nic a nic... skoro Cie kocha to zrozumie... uwierz mi... bedzie dobrze moze to was jeszcze bardziej do siebie zblizy...
monia
Newbie
*

« Odpowiedz #12 : Styczeń 11, 2007, 10:06:20 »

To nie jest takie łatwe powiedzieć ukochanej osobie, że coś sie przed nią ukrywało i to jeszcze tak długo...
Pozdrawiam.
ania_
Newbie
*

« Odpowiedz #13 : Styczeń 22, 2007, 10:41:13 »

witam,
ja jestem z tej drugiej strony. ja nie wiedzialam, ale juz wiem. i musze powiedziec ze bardzo sie ciesze ze wreszcie mi powiedzial. dla mnie jest to znak ze chlopak mi zaufal, ze jestem dla niego wazna-chce zebym wiedziala.a czy mi to przeszkadza?w ogole! uwielbiam jego klate! dlatego mysle ze powinnas powiedziec, zobaczysz wszystko bedzie dobrze.
a jak mu to powiedziec?na to chyba nie ma recepty...powodzenia 3mam za was kciuki
Płetwa
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Styczeń 23, 2007, 08:27:01 »

w sumie Ania_ ma racje lepiej żebyś to powiedział(a) niz ktos inny jak naprzykład by sie niestety dowiedział Smutny rzeciez niemożesz całe życie ukrywać klatki więc zaryzykuj jezeli naprawde Kocha to nieodrzuci  Uśmiech odemnie jak sie dowiedzieli Kolezanki i Koledzy to sie odwrócili zostali tylko najwierniejsi i tak teraz wiele lepiej wyglądam ale ci co sie śmiali juz niemogą raczej liczyć na moje kumpelstwo. Powodzenia Dla Was Wszystkich Uśmiech
Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
biznes - Sprawdzian z biologi 1 gimnazjum od wiru - jakub pyżalski - jakub pyżalski - www.haver-proteolysis.info