PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 01:53:26 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Szpitale - Warszawa  (Przeczytany 2364 razy)
maciek

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Sierpień 28, 2006, 09:15:22 »

Czy miał ktoś robioną operację lub chociażby ma informacje na temat Instytutu Gruźlicy i Chorób Płuc w Warszawie? Czy są jeszcze inne szpitale w W-wie gdzie operują PE?
matej_mlody
Gość
« Odpowiedz #1 : Sierpień 29, 2006, 09:25:43 »

Ja słyszałem ,że w Centrum Zdrowia Dziecka robią ale metodą rawich'a ale oni najpierw daja skierowanie do Zabrza. Wiec tyle mi powiedziano. Życze powodzenia w wyborze kliniki. Pzdr!

P.S niewiem ile masz lat wiec z tym CZDZ niewiadomo...
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-1

« Odpowiedz #2 : Sierpień 29, 2006, 11:47:48 »

Czy miał ktoś robioną operację lub chociażby ma informacje na temat Instytutu Gruźlicy i Chorób Płuc w Warszawie?

Mi lekarz mówił, że tylko 16 roku życia robią w CZD- a po 16 trzeba za operacje słono zapłacić.
Dlatego polecam POZNAŃ jak zwykle z resztą.

alex.175
Newbie
*

5206258
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpień 29, 2006, 03:16:45 »

siemanko! Łatwo i szybko bedzie dostac Ci sie do Lublina. Masz niedaleko a i z komunikacja jest bardzo łatwo bo co chwila jest cos z wawy na lbn. W LBN robia 2 metodami ravitcha i nussa. A co do szpitali operujacych PE w wawie to chyba jest tylko CZD a tam robia za darmo tylko przed 16. Wiem bo jak lezałem w szpitalu to lezał obok mnie chłopak z Wawy i pytałem sie dlaczego nie robił opeacji w stolicy to mowił ze tam nigdzie tego nie robią:-/. Wiec jesli masz ochote zapraszam do Lublina=).
maciek

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Sierpień 29, 2006, 10:51:50 »

Tak sie składa, że mieszkam akurat prawie dosłownie pod Centrum Zdrowia Dziecka:)
Ale jak nazwa wskazuje leczą tam dzieci, a ja mam 22 lata Uśmiech
Trudno, trzeba szukać w innych miastach.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
meble - pobierowo - Curriculum Vitae - pozycjonowanie google - tworzenie stron szczecin