PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 01:26:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kraków, Poznań, koniec świata?  (Przeczytany 345 razy)
piłkarz90
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« : Styczeń 18, 2012, 05:49:58 »

Jestem z rocznika 90 i mam kurzą klatkę lub jak stwierdzil jeden lekarz mieszaną wadę. Dosyć dużą i odstającyłuk żebrowy. Jestem z okolic Krakowa ale zastanawia mnie czy tu są dobrzy specjalisci. Moim marzeniem jest NORMALNA klatka więc zastanawiam się czy by nie sprobować w innym mieście gdzie będzie bardzo dobry chirurg. Nie chce iść do pierwszego lepszego jak już mam to zrobić to chce maksymalnie poprawić klatkę. Co sądzicie o Krakowie? A jeżeli nie to gdzie?

Przepraszam, że powielam w innych tematach ale proszę nie usuwać bardzo potrzebuje informacji
CHERUB
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 02, 2012, 09:24:18 »

Daj zdjęcia  Chichot
Wg mnie to najlepsi specjaliści sa w Poznaniu przynjamniej z tego co wiem wiec radziłbym ci sie tam udać Uśmiech
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Marzec 20, 2012, 11:36:26 »

dla mnie miasto nie gralo roli zbytniej.

Przebadalem caly temat  i   zdecydowalem sie na Poznan.   Pod uwage bralem Poznan, Lodz, Krakow , Gdansk i Wroclaw.

Gdansk --> jednak daleeko .
Krakow--> duzo dobrych opinii, duzo srednich, pare zlych.
Wroclaw --> malo opinii w moim czasie  gdy robilem operke.
Lodz --> Malo opinii ale sam widzialem ze 2 fotorelacje podobnego pectusa do mojego ktorego naprawili mega zayebiscie.

Poznan--> prawie same super opinie, dobre relacje, mega maly procent operacji nieudanych [ale tez sie zdazyly]   no i najwieksze doswiadczenie   [dr adamczak mnie przyjmowal, ale przejal mnie  Dr Pawlak   ktorego moge smialo polecic tez ma laaata doswiadzcenia i mega   majster z niego]

Ja wybralem Poznan,  Poczytaj duzo o krakowie,  znajdz wszystkie foto relacje z krakowa na forum ,   i jesli bedziesz mial watpliwosci to jedynie co  to  ten Poznan wchodzi w gre raczej dla Ciebie. pozdro
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
katalog stron - kursy językowe - sprzątanie - tworzenie stron szczecin - animacja