PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 01:24:29 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: witam ponownie  (Przeczytany 303 razy)
aemiluss
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Styczeń 11, 2012, 12:04:42 »

witam,

co prawda konto na tym forum mam już od jakiś trzech lat ale od tego czasu praktycznie na nie nie wchodziłem i nie dokonywałem żadnych wpisów, wiec postanowiłem się przywitać po raz kolejny w związku z tak długą przerwą. w czasie jej trwania niestety nie uczyniłem nic co miało skutkowałoby zmianą wyglądu mojej klatki, ale dokładnie miesiąc temu skończyłem 20 lat i postanowiłem się w końcu za siebie zabrać. wczoraj byłem u lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni torakochirurgicznej i do końca tygodnia planuje się zarejestrować do WCPiT do Poznania.
w związku z tym czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie tam mają mniej więcej terminy, czyli ile musiałbym czekać na pierwszą wizytę oraz na którego z lekarzy najlepiej trafić?

z niecierpliwością czekam na odpowiedź.

pozdrawiam.

aemiluss
Triel
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #1 : Styczeń 11, 2012, 01:31:01 »

Hmmm no na pierwszą wizytę to się czeka zazwyczaj kilka miesięcy.Ja zadzwoniłam i się zarejestrowałam jakoś chyba maj/czerwiec rok temu,wizytę miałam w październiku (2010). Dużo ludzi wybiera ten szpital więc trzeba czekać.Na samą operację to na ogół rok,ale ja miałam wielkie szczęście bo babka wcisnęła mnie na listopad,bo ktoś wcześniej się rozmyślił i zrezygnował z operacji.Miałam fuksa  Uśmiech
Uważam,że najlepiej trafić na dr Krystiana Pawlaka - on mnie operował,sympatyczny,jestem zadowolona z efektu a wadę miałam naprawdę sporą.Zresztą myślę,że Ciebie też będzie operować bo wykonuje większość zabiegów.

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.

Operowana metodą Nussa 23.11.2010 w Poznaniu

http://www.pustamiska.pl/
aemiluss
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Styczeń 13, 2012, 08:48:24 »

No cóż zadzwoniłem i sie zarejestrowałem:] Początkowo dostałem termin 9 lipca, ale jak powiedziełm, że w wakacje mi nie pasuje, bo pracuje wtedy w Holandii i nie bede mogł przyjechać, to zapisali mnie na 10 września. jak sprawdziłem to poniedziałek, czyli chyba, jeśli nic sie nie zmieni przyjmnie mnie dr Pawlak:) pani z rejestracji powiedziała, że muszę mieć skierowanie, dowód osobisty i dowód ubezpieczenia oraz zdjęcie rengenowskie klatki. naturalnie dowód osobisty i ubezpieczenia mam, skierowanie również. nie mam tylko tych zdjęć. mógłby mi ktos napisć jakie to mają być dokładnie zdjęcia i do kogo najlepiej iść po skierowanie na ich wykonanie? z góry dzieki:)
Triel
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #3 : Styczeń 18, 2012, 01:39:30 »

Po skierowanie na zrobienie zdjęć do swojego lekarza. Potrzebne będą 2 zdjęcia - przeglądowe i boczne.

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.

Operowana metodą Nussa 23.11.2010 w Poznaniu

http://www.pustamiska.pl/
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
odżywki - doradztwo personalne - Strony www - drl - światła do jazdy dziennej - lion prince