PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 01:20:46 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem  (Przeczytany 427 razy)
KasiaLobuz
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

Zobacz profil Email
« : Styczeń 08, 2012, 11:34:03 »

Hejka, jestem prawie rok po operacji, ostatnio mam okresy kiedy boli mnie bardzo lewy bark (dretwieje mi reka, boli cala jak oddycham i jak sie klade). Ja jestem chudą osobą i przed opreacja kosci w ramionach mi wystawaly troche, teraz wystaje mi tylko prawa.. Nie moge spac.. Zaden lek nie pomaga a bol jest naprawde uciazliwy..

Jesli ktos mial podobnie powiedzie czy ma to zwiazek z operacja, czy to cos zlego, jakie leki braliscie i czy zglaszac sie z tym do lekarza. Z gory dziekuje za pomoc

Operacja metodą Nussa - 01.04.2011, Poznań
streetball
Newbie
*

Reputacja: +19/-0

« Odpowiedz #1 : Styczeń 13, 2012, 11:34:16 »

Ja miałem/mam podobne problemy, ale z nogą. U mnie idzie to od kręgosłupa. Może i u Ciebie jest podobnie ? Skontaktuj się z rehabilitantem.

PE - Operowany Nuss'em 23.06.2010 Gdańsk
http://www.pectus.pl/index.php/topic,2976.0.html
x1
Newbie
*

Reputacja: +2/-1

« Odpowiedz #2 : Styczeń 16, 2012, 12:54:15 »

Mialem identyczny problem, naszczęscie juz wszystko jest ok Uśmiech

Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
hmmm6
Newbie
*

Reputacja: +2/-0

« Odpowiedz #3 : Luty 04, 2012, 07:47:47 »

Ja jestem już troche ponad 2 lata po operacji  Uśmiech
Miałam coś podobnego. Tyle, że u mnie pomimo tego, że ból był uciążliwy to do zniesienia więc nie brałam tabletek i przy oddychaniu oraz leżeniu nie odzuwałam różnicy. Dodatkowo, przez jakiś tydzień, bolało mnie pod łopatkami wtedy nawet położnie troszeczke go zmniejszało. Też się zawsze zastanawiam czy to coś złego i związanego z operacją.
bezPC
Newbie
*

Reputacja: +6/-4

« Odpowiedz #4 : Luty 23, 2012, 03:39:15 »

Tez mialem takie loty po operacji ale z prawa reka. Wiekszosc pacjentow (jak nie wszyscy) po operacji to przechodza. Uszkodzone nerwy. Ten objaw zazwyczaj zanika po 6-8 tygodniach po operacji.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
katalog - Darmowe filmy - gry online - biuro rachunkowe bydgoszcz - katalog stron - orgh.pl