PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 01:12:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Wreszcie poszedłem:)  (Przeczytany 1433 razy)
kaktusik

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Sierpień 09, 2006, 02:32:37 »

No więc wreszcie się odważyłem pójść do lekarza no i załatwiłem sobie skierowanie:D:D Zdjęcie klatki też już sobie zrobiłem, musze je tylko jutro odebrać. Zastanawia mnie jedno:( Mam na skierowaniu napisane że to skierowanie to poradni ortopedycznej w Poznaniu. Muszę zadzwonić i zapytać się czy to przejdzie. Jak nie to wróce i poprosze panią żeby mi poprawiła. Aha no i dziękuje wszytkim za pomoc, bo naprawde nie wiedziałem jak się do tego zabrać.
omsym
Gość
« Odpowiedz #1 : Sierpień 09, 2006, 08:22:19 »

Gratulacje Uśmiech Też zaczynam jednak ja dopiero raczkuję... informuj o postępach.
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-1

« Odpowiedz #2 : Sierpień 10, 2006, 10:03:48 »

Cytat: "kaktusik"
Mam na skierowaniu napisane że to skierowanie to poradni ortopedycznej w Poznaniu. Muszę zadzwonić i zapytać się czy to przejdzie

Masz mieć najlepiej skierowanie do poradni torakochirurgicznej w Poznaniu ul.Szamrzewskiego 62 - bierzesz pod pachę rentgen i ubezpiecznie i jedziesz na konsultacje  na które musisz się uprzednio umówić. Aby to uczynić należy zatelefonować do rejestracji od 7 do 14stej pod numer (061)6654228. Dowiesz się ile będziesz czekać na konsultacje i czy takie skierowanie jak masz się nadaje czy możesz sobie go do kosza wrzucić.

kaktusik

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpień 11, 2006, 12:50:19 »

No i mam wizytę na 5 października:D:D Zdjęcia już odebrałem, a skierowanie pani doktor wypisała mi drugie bezpośrednio do torako:):)Tak więc wszystko idzie załatwić w dwa dni. Teraz czekam do października a w między czasie relaksuje się odcinkami Archiwum X.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
darmo na komórkę - transmisje na zywo - jakub pyżalski - jakub pyżalski - jakub pyżalski