PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 01:04:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: SZUKAM SPECJALISTY - ŚLĄSKIE  (Przeczytany 283 razy)
mamapawelka
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Listopad 26, 2011, 12:24:38 »

WITAM, mam synka 5 letniego z dużą wadą klatki szewskiej , operacja jest/bedzie koniecznością.
Na podstawie  informacji jakie udało mi się uzyskać o powrotach tej choroby , po operacji u małych dzieci , postanowiłam czekać z operacją , ile się da, optymalnie do 10 roku życia dzieciaka. Byłam już umówiona na operację w Górnośląskim Centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach , ale niezdecydowałam się na nią.
Szukam specjalisty (najlepiej z woj.ślaskiego) który zaopiekowałby się moim synkiem i przeprowadził operację w przyszłości. Profesor do którego jeździłam z dzieckiem przestał przyjmować..(?), niezależnie od przyczyn zostaliśmy bez specjalisty.
Mógłby mi ktoś kogoś polecić??
Z góry dziękuję  Uśmiech
streetball
Newbie
*

Reputacja: +19/-0

« Odpowiedz #1 : Listopad 29, 2011, 10:05:15 »

Szczerze to nie wiem czy w takim młodym wieku dobrym pomysłem jest operacja. Ale fajnie, że Pani chce coś z tym zrobić Uśmiech Mało który dzieciak z PE może liczyć na takie wsparcie rodzica . Proponuje przejechać się do innych lekarzy od PE i poprostu porozmawiać o tym Uśmiech Warto poświęcić pare dni i nawet przejechać pół Polski, dla dobra dziecka. Wiem z doświadczenia, że warto porozmawiać z różnymi lekarzami , każdy ma inne doświadczenie i wie ciekawe rzeczy, mamy wtedy lepsze rozpoznanie.

PE - Operowany Nuss'em 23.06.2010 Gdańsk
http://www.pectus.pl/index.php/topic,2976.0.html
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
skup telefonów - transmisje na zywo - allplayer - Sprawdzian z biologi 1 gimnazjum od wiru - princelion