PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 12:58:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Stallone  (Przeczytany 4212 razy)
sali
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« : Sierpień 08, 2006, 11:31:15 »

Dołek widoczny na każdym zdjęciu klaty, pooglądajcie sobie na google
artur0812

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 11, 2006, 11:26:49 »

W sumie dolek jest widoczny szukalem innych zdjec na google zeby sie przyjzec ale nic nie znalazlem . Ale u niego nawet ladnie to wyglada . Silownia robi swoja . Ja chodze dopiero 8 miesiecy poprawa jakas tam widac moze za pare lat bedzie wszystko ok . Slyszalem o takim gosciu ktory cwiczyl 3 lata na silce i juz po wadzie ani sladu . Pozdrawiam   Spoko
Kris_yul
Newbie
*

186567
« Odpowiedz #2 : Sierpień 17, 2006, 01:33:16 »

Jaki dołek, co wy gadacie!
Ten dołek to wynik pożądnych mięśni klatki piersiowej i mniej, lub w ogóle nieumięśnionego mostka.
Anonymous
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 21, 2006, 10:59:30 »

Siłownia w dużej mierze niweczy optycznie wadę. Ja sam mam PE średniej wielkości, do tego lewostronne skrzywienie kręgosłupa, wystający brzuch i cofnięte pośladki (jakoś to mądrze też się nazywa), a do tego miałem złamany ząb - jedynkę. Ząbek wstawiłem i jest nie do odróżnienia, ale pozostałe wady zostały. PE nigdy nie sprawiało mi większego problemu, chociaż na wf byłem słaby wszędzie tam, gdzie potrzebna jest szybka wymiana tlenowa, czyli wszelkie biegi. Wybrałem zatem siłownię. Dziś mam trochę mniej lat niż Sylwester, gorszą rzeźbę, ale optycznie wyglądam niemal jak po operacji, a dołek na klacie nawet ładnie komponuje się z napiętymi mięśniami brzucha. Trzeba dobrze się przyjrzeć, by zauważyć PE. Co więcej - z czasem dostałem owłosienia, co jeszcze bardziej zamaskowało wadę. Dziś już wiem, że robienie operacji nie miało sensu, narażanie się na powikłania, zgon nawet (w życiu raz byłem w szpitalu i nigdy nie miałem żadnego poważnego zabiegu) to całkowicie bez sensu. Polecam Wam siłownię by wyglądać lepiej. Może nie każdy zostanie Sylwkiem, ale z pewnością optycznie zminimalizuje wadę.
Bida
Newbie
*

6154534
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Sierpień 21, 2006, 11:25:05 »

Ludzie szokujecie mnie... sam nie wiedzialem że tyle słynnych ludzi ma pectusa a mój ojciec  
to jak to zobaczył to mu szczena opadła  :lol:
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-1

« Odpowiedz #5 : Sierpień 24, 2006, 09:20:47 »

Cytat: "Gość"
Co więcej - z czasem dostałem owłosienia, co jeszcze bardziej zamaskowało wadę. Dziś już wiem, że robienie operacji nie miało sensu, narażanie się na powikłania, zgon nawet (w życiu raz byłem w szpitalu i nigdy nie miałem żadnego poważnego zabiegu) to całkowicie bez sensu

Owłosnieniem to się wady to  tak bardzo nie da zakryć - no chyba że jest się tak bardzo owłosnionym jak małpa jakaś.
O zgonami to Ty nie strasz. Teraz są takie metody, że nawet jak dostanie się za dużo czegoś na uśpienie to da się odratować. Przypadki że ktoś umiera na skutek narkozy występują tak w przyrodzie tak niezywkle rzadko, że można przyjąć iż w ogłe nie wystepują.
Ja słyszałam że od tego typu operacji jeszcze nikt nie umarł.

Cytat: "Gość"
Polecam Wam siłownię by wyglądać lepiej.

Nie wszyscy to lubią. Jak ktoś na mnie patrzy, że czasami chodze na siłownie to mówi, zebym się puknęła w głowe bo będę taka za bardzo umięsniona i w ogóle. A ja lubie i wcale się nie dziwie że ktoś nie lubi - bo jest wiele przyjemnych rzeczy.
Z siłownią bardzo często można przesadzić. Mi się strasznie nie podobają tacy bardzo napakowani męźczyźni - a i znam takich co przez to i szyi nie mają i siłownia wcale im dobrze nie zrobiła.

pletwa
Newbie
*

Reputacja: +0/-1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Październik 02, 2006, 11:28:09 »

Mnie sie zawsze wydawało jak byłem młodszy że Sylwester Stallone ma mostek wysunięty tak jak ja ale potem stwierdziłem że raczej by nie miał takiego zycia jak ma a podziwiam Sylwestra jeden z lepszych moim zdaniem i wielu ludzi Aktorów Uśmiech i Byczek z niego jest nawet Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
kursy językowe - naklejki dekoracyjne - opinie teletrade - Tworzenie stron - animacja