PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 12:58:06 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: PRYWATNA operacja!! pomocy...  (Przeczytany 612 razy)
buul
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Listopad 14, 2011, 05:22:49 »

Witam, w końcu namówiłem rodziców na operację. Rodzice uważają że lepiej zrobić operację prywatnie u dobrego chirurga niż w szpitalu, wiadomo przecież że prywatnie lekarz bardziej się stara i robi to tak żeby było jak najlepiej ( w końcu dostaje za to kasę ). Ja oczywiście podzielam zdanie moich rodziców. I teraz pytania do was. Jacy chirurdzy przyjmują prywatnie? Jacyś z Poznania są ? ( wiadomo, że tam są najlepsi chirurdzy ). Może jakiś kontakt posiadacie do chirurgów? Pan Krystian Pawlak przyjmuje prywatnie? Pozdrawiam i oczekuję szybkiej odpowiedzi. buul
rafal356
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 14, 2011, 08:12:28 »

to operacja ,to nie zwkly zabieg w stylu woreczka , usuwania tkanki tluszczowej ktore mozna zrobic w prywatnych przychodniach, to powazna operacja i z tego co wiem jest robiona w Polsce tylko i wylacznie w szpitalach refinasowana przez NFZ, nie ma mozliwosci prywatnie tego zrobic. Slyszalem ze w Berlinie mozna prywatnie, ale kosztuje to sporo euro
Grand Canyon
Newbie
*

Reputacja: +13/-5

« Odpowiedz #2 : Listopad 14, 2011, 08:20:51 »

Tak w Berlinie zrobią to najlepiej. Kiedyś to kosztowało 18 000 euro, ale chyba ostatnio podrożało.
streetball
Newbie
*

Reputacja: +19/-0

« Odpowiedz #3 : Grudzień 04, 2011, 04:26:37 »

18 000 Euro Szok
Kiedyś były jakieś rozmowy na forum o prywatnej operacji, ale krążyło coś w okolicach 10 000 ZŁ !

PE - Operowany Nuss'em 23.06.2010 Gdańsk
http://www.pectus.pl/index.php/topic,2976.0.html
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
gry online - Program tv - oriflame - doradztwo personalne - Matura ustna harmonogram