PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 12:26:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pogodzenie operacji ze studiami, szkołą, pracą  (Przeczytany 535 razy)
piłkarz90
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« : Wrzesień 05, 2011, 01:28:49 »

Jak u was z tym było ? Pozostał mi niecały miesiąc do początku studiów a wizyte w sprawie operacji będe miał dopiero po 13 wrześniu. Mam mieszaną wadę PC i PE i pewnie gdzieś koło miesiąca będe musiał wypaść z "obiegu".
trelemorele86
Newbie
*

Reputacja: +3/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 05, 2011, 06:06:08 »

To będzie zależec od Ciebie kiedy chcesz ustalić operację, może warto z początkiem wakacji bo wtedy nie opuścisz zajęć Mrugnięcie a nigdy nie wiadomo jak po będziesz się czuł i jak szybko wracał do formy Uśmiech
mazz
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 05, 2011, 09:55:13 »

Cze! Ja też studiuje ale operacje dopiero planuje w lipcu w Lublinie
kamykamyk
Newbie
*

Reputacja: +2/-0

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 09, 2011, 06:25:26 »

Najlepszy czas na operację to wakacje, tak sądzę. Jak zaczęła się szkoła, to stwierdziłam, że nie wyobrażam sobie, żebym miała operację w trakcie roku szkolnego czy pod koniec wakacji. Dopiero po miesiącu od operacji byłam już sprawna na tyle, żeby właśnie np. chodzić do szkoły etc. (operację miałam 21 czerwca, także miałam dużo czasu na dojście do siebie Mrugnięcie) ). Po operacji będziesz zapewne potrzebował min. 2 tygodni odpoczynku. Mi po wyjściu ze szpitala lekarz kazał nie wychodzić z domu przez tydzień Chichot A po tygodniu leżenia w łóżku w domu poszłam na koncert. Stałam 6 godzin i jak teraz pomyślę, to były to męki dla organizmu.

PE - Operowana metodą Nussa 21.06.2011 Warszawa
streetball
Newbie
*

Reputacja: +19/-0

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 09, 2011, 08:33:54 »

Ja miałem operacje pod koniec czerwca i taki termin polecam wszystkim Uśmiech Od października zacząłem ćwiczyć na wf Uśmiech

PE - Operowany Nuss'em 23.06.2010 Gdańsk
http://www.pectus.pl/index.php/topic,2976.0.html
mstmarcin
Newbie
*

Reputacja: +3/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 13, 2011, 02:00:28 »

W te wakacje już nie zdążysz raczej... chyba, że naprawdę jakimś cudownym ekspresem byś dochodził do siebie, co rzadko się zdarza, a operacja byłaby zaraz po tej konsultacji, zajęcia w październiku na niektórych kierunkach pewnie leniwie startują.

Wrocław DCCHP, Nuss: IN 2009 & OUT 2011
piłkarz90
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 13, 2011, 07:58:49 »

Wiem za poźno się wziałem ;/ myśle o grudniu bo w zeszłym roku mialem praktycznie 2 tyg wolne w grudniu więc jakbym z terminem dogral i w miesiac się wyrobił było by idealnie i mała strata
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
gsm - cypr last minute - projektowanie ogrodów Warszawa - doradztwo personalne - wczasy chorwacja