PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 11:38:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: PC kosultacja, operacja ?  (Przeczytany 527 razy)
Izumi v. W.
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« : Czerwiec 27, 2011, 03:30:26 »

Witam wszystkich, mam pytanie do osób, które już to przechodziły.
Zacznę od tego, że mam dużą klatkę piersiową (nie jest wklęsła tylko bardzo wypukła - cała jest wypukła, nie tylko jej część), podejrzewam, że jest to pectus carinatum. Chciałbym udać się na konsultację do jakiegoś lekarza, ale nie wiem do kogo.
Dzwoniłem do szpitala w Poznaniu, ale zapisy na wizyty do lekarzy będą odbywać się dopiero pod koniec roku. Jak wiadomo sama wizyta to dopiero początek - potem pewnie trzeba będzie czekać na operację. Czy nie można tego jakoś przyspieszyć? Mógłby ktoś dać jakąś radę.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam

P.S. zdjęcie - sorki za brudne lustro   Mrugnięcie
http://zapodaj.net/8888146828b8.jpg.html
Proszę o ocenę
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2011, 03:48:37 wysłane przez Izumi v. W. » Zapisane
Izumi v. W.
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 27, 2011, 06:57:06 »

Mam jeszcze jedno pytanie, czy prof. dr hab. med. Wojciech Dyszkiewicz przyjmuje pacjentów również prywatnie? Jeżeli tak to, czy ktoś mógłby podać jakiś kontakt do niego (tel., adres e-mail itp.)
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 30, 2011, 04:59:05 »

wow , w sumie  ciezko powiedziec, na konsultacje to moze udasz sie do  jakiegos szpitala  gdzie nie ma kolejki ?

Podobno w warszawie jest 0 kolejek , a doktor podobno* dobry

Generalnie za konsultacje sie nic nie placi, wiec nie zawadzi Ci isc np w 3 miejsca  tak jak ja zrobilem, a i tak potem wybralem poznan i dr Pawlaka

Generalnei konsultacja nie  zmusza Cie tez do podjecia zadnych dalszych krokow, ale jest czyms dobrym

bo porozmawiasz o swojej klatce  z kims bardzo w tej dziedzinie  wkoncu doswiadczonym.

Tutaj jest bez kolejki :

Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc -
adres: ul. Płocka 26 01-138 Warszawa

http://www.igichp.edu.pl/

Byl ostanio operowany kolega o nicku  maki

link do jego tematu : http://www.pectus.pl/index.php/topic,3118.0.html

Jest srednio zadowolony, mial dosc rozlegla klatke typu Grand Canyon jak to mawia grand canyon, i 1 plytka nie do konca dala rade ogarnac.

No ale tak czy srak, sam mowi ze lekarz ma pojecie, no i na konsultacje  przeciez kazdy moze isc Uśmiech

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2011, 05:06:57 wysłane przez halibana » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
skup telefonów - nowości - karty telefoniczne - oriflame - darmowy katalog