PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 11:30:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Dziewczyny  (Przeczytany 2711 razy)
buul
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Sierpień 03, 2011, 12:43:35 »

sie nie przejmuj... nie ta to inna Uśmiech
x1
Newbie
*

Reputacja: +2/-1

« Odpowiedz #31 : Sierpień 03, 2011, 03:36:27 »

Problem sie chyba sam rozwiązał. Napisała mi że ze kolega jej znajomej z ktorymi byla nad morzem podrywa ją, że to fajny chłopak i zalezy jej na znajomości z nim bo chce z nimi za rok tez wyjechac i w ogole bo ko kolega kolezanki tak mi to tłumaczyła i żebym nie był zły bo nie wie co zrobić. Gada że podobają jej sie takei fajn ciała to pewnie on ma ehh więc może od razu to zakończe ...
wydaje mi sie ze ona bardziej szuka wakacyjnej przygody niz stalego zwiazku...

Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
mstmarcin
Newbie
*

Reputacja: +3/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Sierpień 03, 2011, 05:41:16 »

i tak podejrzanie śmiało "gada o ładnych ciałach"... (przynajmniej mnie to lekko odpycha i wcale nie ze względu na PE)

Wrocław DCCHP, Nuss: IN 2009 & OUT 2011
Nata.x33
Newbie
*

Reputacja: +3/-2

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #33 : Sierpień 03, 2011, 11:16:35 »

Eeee ?! Sorki, że to mówie, ale jeżeli ona tylko i wyłącznie patrzy na ciało , a na dodatek jak znalazła sobie innego to od razu juz tobie bye bye, to laska nie warta nawet zachodu. Mrugnięcie

Mój chłopak, chociaż przystojniak, mięśniami nie grzeszy. Że tak powiem, nie ma ani kaloryfera ani ladnej klaty, a barki tez nie są cudowne. Po prostu ma drobną budowe ciała. I mnie to nie przeszkadza, chociaż na plaży roi sie pd chlopakow muskularnych mam to w dupie, bo jego kocham. a kocham GO a nie jego klate i mięsnie..

Popieram. Raczej ta laska szuka chlopaka , hmm.. dla lansu ?
Oj chłopie chłopie. Radzilabym ci zerwać, mniej bólu i więcej satysfakcji jeżeli ty to zrobisz, a nie ona . Uśmiech
ulver
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #34 : Sierpień 04, 2011, 09:14:57 »

To znaczy ze od poczatku traktowala Cie niezbyt powaznie. "zalezy jej na znajomości z nim bo chce z nimi za rok tez wyjechac" nie ma co argument nie do obalenia Chichot Glowa do gory.
piłkarz90
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #35 : Sierpień 04, 2011, 10:00:57 »

Pisała mi że płacze że jej nie ufam że nic nie robiła i w ogole. Ale skoro akurat od tego czasu co go poznała pisze że miedzy nami sie pogorszyło. Ja nie wiedziałem o niczym mowila ze spotyka sie na kawie poogladac zdjęcia z tymi co była a spotkała się z tamtym ;/ widze że jej się spodobał i ona chyba chce miec i jego i mnie. Też mnie to odpycha o tych "ładnych ciałach" bo ona ma jakiegoś bzika na tym punkcie. Sama ciągle mówi ze jest za gruba i pracuje nad tym. Mówiła mi ciągle ze jej się znudze i nie przypuszczałem ze bedzie na odwrót. Przykro mi strasznie teraz bo zalezy mi dalej na mnie ;/ Nie wiem czy powinno się o takich rzeczach na forum pisać ale ja lubie opowiadać o swoich problemach jak mi cięzko wybaczcie mi
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 10:03:17 wysłane przez piłkarz90 » Zapisane
adas94
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #36 : Sierpień 04, 2011, 11:50:45 »

Mówiła mi ciągle ze jej się znudze i nie przypuszczałem ze bedzie na odwrót.

Hm widocznie nie jest tak pewna siebie i chce sie jakoś dowartościować tamtym facetem czy coś. Hm ciężka sprawa , jak ci na niej zależy to walcz o nią Mrugnięcie może to tylko takie oderwanie się od normalności z jej strony chwilowe,ale nutka niepewności zawsze zostanie  ... hm   jak wróci zaskocz ją czymś ciekawym Mrugnięcie
Nata.x33
Newbie
*

Reputacja: +3/-2

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Sierpień 04, 2011, 05:32:26 »

oj wez weeez weeeeez . teraz bedzie cie brala na płacz i słodkie słówka, wiem cos o tym...

ehh. powiem ci ze byl okres kiedy ja i moj chlopak niedogadywalismy sie.. nawet bardzo. on mnie okłamywał, a ja jego nie.. szczerze to powoli zaczynalo mnie irytowac plakanie co noc przez niego, ale kochalam tego drania i nie zamierzalam zerwac. Potem.. eeee, haha wlamalam mu sie na gg X D i zaczął pisać ze swoją byłą . Jak we mnie sie gotować mogło wtedy . Ogólnie wydawalo mi sie, ze ma mnie w dupie . Bo tak chwilowo było, ale potem sie otrząsnał i na szczeście powiedzial tamtej zeby sie odwaliła ladnie mowiąc ..

Więc moze z ta twoja tez tak bedzie.. to przejsciowe ? Może potem oprzytomnieje. Ale jeżeli zrywa z toba bo nie masz klaty ladnej to żal mi tej dziewczynki. Uśmiech  To tak jakby chlopak zrywal z dziewczyną bo ma małe cycki. Dziewczyna nie sklada sie tylko z dupy i cycków, tak samo jak chlopak z barków i klaty...
ulver
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #38 : Sierpień 04, 2011, 08:12:28 »

Po prostu szczerze pogadajcie...
trelemorele86
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #39 : Sierpień 07, 2011, 04:48:52 »

Płacz
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Sierpień 09, 2011, 11:09:38 »

To tak jakby chlopak zrywal z dziewczyną bo ma małe cycki.

po 1  to sie nie zaczyna  z  dziewczyna  która nie ma zajebistych cycków !
[i tu nie mówie że maja byc duze,  moze ich praktycznie nie byc, moga byc DD --> ale musza miec w sobie pewną dozę zajebistości.  Wlasnie dlatego zeby nie bylo tak jak w twoim przykladzie :  ze sie potem znudzą  ]

hahaha 1/3 zartem , 2/3 serio

A co do twojego problemu pilkarz   tylko 1 odpowiedz   :   Powiedz jej to co nam tutaj i kaz jej to pzremyslec.  Za 1 dzien sie odezwie i bedzie albo w 1 strone albo w drugą  Uśmiech  i tyle. tak czy srak wyjdziesz z twarzą, klarownie . nikt Cie nie bedzie krzywdzil czy zdradzal, teraz sie rozjasni.
trelemorele86
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #41 : Sierpień 10, 2011, 01:09:23 »

Powiedz jej to co nam tutaj i kaz jej to przemyslec. 

Dokładnie Duży uśmiech Ewentualnie podeślij jej linka do wątku Mrugnięcie
sub
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Sierpień 16, 2011, 02:42:19 »

Halibana Sokrates!
Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2011, 02:50:21 wysłane przez sub » Zapisane
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
link - blaty z kamienia - dzianiny - jakub pyżalski - wycieczki lanzarote