PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 11:30:36
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
>
Pectus Excavatum / Pectus Carinatum
>
Życie codzienne Pectusów
(Moderatorzy:
Xsantes
,
dabcio
) >
Dziewczyny
Strony: [
1
]
2
3
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Dziewczyny (Przeczytany 2711 razy)
piłkarz90
Newbie
Reputacja: +1/-0
Dziewczyny
«
:
Czerwiec 19, 2011, 12:33:07 »
Wypukła klatka to dla mnie ogromny problem. Nie mogę chodzić wyprostowany i ciągle czuje niepewność w lecie. Zacząłem spotykać się z dziewczyną i jest narazie super. Tylko problem pojawia się wtedy gdy zaczyna mnie dotykać. Staram się jakoś zasłonić klatkę a ona coraz częściej mi mówi o basenie, wyjeździe nad morze, że chciała by zobaczyć moją opalenizne. Przeraża mnie to ;/
trelemorele86
Newbie
Reputacja: +3/-0
Odp: Dziewczyny
«
Odpowiedz #1 :
Czerwiec 19, 2011, 04:23:14 »
A nie możesz z nią szczerze pogadać, że masz po prsotu od urodzenia taką klatkę i wyjaśnić? Chyba warto postawić na szczerość...
Gdybym ja zaczęła dotykać mojego chłopaka a on by się odsuwał/ unikał tego to pomyślałabym,że może robię nie tak jak powinnam/ nie tak jak on tego oczekuje i może nie jestem dla niego atrakcyjna skor się jakby bał gdy to robię
Nata.x33
Newbie
Reputacja: +3/-2
«
Odpowiedz #2 :
Czerwiec 19, 2011, 05:52:28 »
popieram wypowiedź nade mną..
Wiesz. Jeżeli cie kocha, zrozumie i.. nie bedzie jej to przeszkadzało :*
piłkarz90
Newbie
«
Odpowiedz #3 :
Czerwiec 20, 2011, 03:37:25 »
Miłość to jeszcze chyba nie jest. Dobija mnie też to że wiem że lubi dużych dobrze zbudowanych facetów a zwłaszcza oglądać ich klaty. A ja czuje się wybrakowany ;/
pb_90
Newbie
Reputacja: +0/-11
«
Odpowiedz #4 :
Czerwiec 21, 2011, 12:37:46 »
sztanga nie gryzie
halibana
Newbie
Reputacja: +31/-35
«
Odpowiedz #5 :
Czerwiec 23, 2011, 01:22:09 »
ciezki temat, a komentarz wyzej niezbyt smieszny
trelemorele86
Newbie
«
Odpowiedz #6 :
Czerwiec 23, 2011, 11:11:20 »
Mimo,że Twoja dziewczyna lubi facetów z dużą klatą to jednak z jakiegoś powodu jest z Tobą bo koszulki nie trzeba ściągać przecież, żeby na klacie oko zawiesić a ona na Ciebie zwróciła uwagę;) Im szybciej z nią o wadzie porozmawiesz tym szybciej będziesz miał spokojne dni
Powodzenia!
piłkarz90
Newbie
«
Odpowiedz #7 :
Czerwiec 24, 2011, 08:23:39 »
Wczoraj chciała żebym został u niej na noc i jakos wywinąłem się od sciagniecia koszulki chociaz bardzo nalegała ;p chce to ukryc jakos a we wrzesniu operowac
ulver
Newbie
«
Odpowiedz #8 :
Czerwiec 24, 2011, 11:23:36 »
Chlopie! Nie wydurniaj sie i nie marnuj pieknych chwil na kompleksy.
Okay, I'll tell you my story. Believe it or not, I was not always as awesome as I'm today...
Mam wade i to niemala. Od pewnego czasu wzialem sie za siebie i cwicze regularnie, rozpisalem sobie jakis plan i powoli go realizuje bla bla bla ale nie o tym mialem pisac. Oczywiscie mialem podobny problem co ty z "wadliwa" klatka. To czy jest wklesla, czy wypukla to tzw jeden...(kazdy sobie moze dokonczyc). Raczej unikalem sytuacji kontaktowych. Gdy widzialem ze dlon osoby plci przeciwnej wedruje w strone mojej klatki to zawsze robilem jakis zgrabny unik...zeby dlon nie weszla zbyt gleboko
Wszystko do czasu...Kiedys z kolezanka wpadlem na impreze. Zarowno ona jak i ja dolozylismy troche do pieca. Oczywiscie z umiarem, jak kulturalni ludzie. Wtedy wszelkie bariery wstydu zniknely, ba gdy dotykala rzekomo wadliwej konstrukcji bylem bardzo zadowolony-wrecz dumny. Nie byl to problem dla mnie, ani dla niej. Od tej pamietnej imprezy nie mam juz z tym problemu, nie robie unikow, nie zastanawiam sie jak "uklada sie" koszula. True story.
Oczywiscie to nie oznacza tego, ze zaraz masz gnac do monopolowego i odwiedzic swoja dziewczyne:D Aczkolwiek jest to ciekawy koncept, aby przelamac pierwsze lody. Nie ma sensu zebys sie zadreczal, przeciez nie zostawi Cie z tego powodu...ani cie nie wysmieje. Nikt nie jest idealny;)
«
Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2011, 11:26:45 wysłane przez ulver
»
mstmarcin
Newbie
«
Odpowiedz #9 :
Lipiec 12, 2011, 03:12:21 »
Witam. Tak czy inaczej mamy pod górkę w temacie płci przeciwnej. Mimo, że jestem już po nussie, ba, nawet świeżo po wyjęciu blachy, to jednak swoje ślady na charakterze zostawia. Nawet odbudowanie pewności siebie to nie wszystko.
Wrocław DCCHP, Nuss: IN 2009 & OUT 2011
kamykamyk
Newbie
Reputacja: +2/-0
«
Odpowiedz #10 :
Lipiec 13, 2011, 11:07:50 »
Myślę, że gorzej jest jak się wymigujesz. Jak poznałam swojego chłopaka, to powiedziałam mu o swoim problemie(nie od razu oczywiście
). Fakt, trochę to zajęło, zanim pokazałam mu jak wygląda dołek, bo miałam wielkie kompleksy, ale w ogóle mu to nie przeszkadzało. Nawet próbował wybić mi z głowy operację, ale stwierdził, że jeśli lepiej będę się czuć to niech robię
Powiem nawet, że bardzo pokochał dołek. Myślę, że tutaj największym problemem jest nasza psychika i kompleksy związane z klatką, bo przecież jak się komuś spodobamy, to nie będzie nas skreślać tylko dlatego, że nasza klatka piersiowa jest zapadnięta czy wypukła
No chyba, że ten ktoś leci tylko na wygląd. Powiedz jej na spokojnie o tym, pokaż, ewentualnie porozmawiajcie o operacji, myślę, że zaakceptuje wadę
Może ona się stresuje, że ma za gruby tyłek i Ci się nie spodoba, skąd wiesz?
A tak na poważnie, to życzę powodzenia z dziewczyną.
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2011, 11:19:00 wysłane przez kamykamyk
»
PE - Operowana metodą Nussa 21.06.2011 Warszawa
adas94
Newbie
«
Odpowiedz #11 :
Lipiec 14, 2011, 03:54:52 »
Cytat: piłkarz90 Czerwiec 24, 2011, 08:23:39
Wczoraj chciała żebym został u niej na noc i jakos wywinąłem się od sciagniecia koszulki chociaz bardzo nalegała ;p chce to ukryc jakos a we wrzesniu operowac
musisz porozmawiać bo jeszcze pomyśli że coś z nią nie tak i nie podoba ci się
trelemorele86
Newbie
«
Odpowiedz #12 :
Lipiec 16, 2011, 01:30:42 »
Wyślij ją na to froum do nas my jej wytłumaczymy
piłkarz90
Newbie
«
Odpowiedz #13 :
Lipiec 17, 2011, 11:24:20 »
Narazie jest dobrze dalej unikam dotykania klaty ale spodobaly sie jej moje barki i plecy ;p Bardziej teraz mysle nie o klacie ale o tym co mi powiedziała jak się w liceum zachowywała. Na jednej imprezie całowanie się z kilkoma goścmi to był standard. Teraz jest zupełnie inna nie mogłem w to uwierzyć że mogla sie tak zachowywać kiedyś
tomi89
Newbie
Reputacja: +2/-0
«
Odpowiedz #14 :
Lipiec 17, 2011, 08:10:49 »
I tak się o tym dowie i tak. Ja byłem rekordzistą chyba po byłem ze swoją prawie 1,5 roku
i nie pokazałem. Ale gdy się dowiedziała (a raczej zobaczyła) to powiedziała-dziękuję. Powiem Ci jedno. Im wcześniej tym lepiej. Potem może Ci być szkoda czasu, którego z nią spędziłeś. Oczywiście tego nie życzę.
Pozdrawiam
Strony: [
1
]
2
3
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------