PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 23, 2012, 11:29:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moja klata  (Przeczytany 4408 razy)
Demolek
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

7980921
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Sierpień 17, 2006, 06:02:51 »

Wlasnie chyba sie umowie prywatnie. Ile to kosztuje?? Bo ta wizyta wydaje mi sie podejrzana. Nie podali mi zadnej godziny na ktora mam przyjsc, nawet nie chcieli mojego nazwiska ani nic.
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-1

« Odpowiedz #16 : Sierpień 18, 2006, 10:26:27 »

Cytat: "Demolek"
Bo ta wizyta wydaje mi sie podejrzana. Nie podali mi zadnej godziny na ktora mam przyjsc, nawet nie chcieli mojego nazwiska ani nic.

A przez rejetracje sie zapisywaleś? Bo jeśli tak to powinieneś przez telefon podać swój pesel, a imię i nzwisko to już podstawa.
A jak nie wiesz na którą godzinę przyjść, to ja Ci mówię, że od 13 do 14 a najlpiej przyjdź troszkę wcześniej. Dr. przyjmuje w czwartki (a 19 październik to czwartek będzie) w tych godzinach właśnie - może panie w recepcji pomyślały, że jesteś kumaty i nie potrzebujesz podania godziny, a może po prostu o to nie zapytałeś?
Jak czegoś nie wiesz, albo wydaje Ci się podejrzane to dzwonisz i się dopytujesz.  :twisted:

ManyMan

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Październik 06, 2006, 03:22:18 »

wez kolego masz super klate idz na silke wez jakies dobre odzywki i bedziesz extra ja ide na operacje Język pozdr
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
warsztaty forex - ceramika bolesławiec - sprzątanie - allplayer - jakub pyżalski