Witam

Niestety, ale sprawę trzeba postawić jasno... Albo zależy wam na korekcji wady, albo na pięknym odcieniu skóry na klacie. Tak uważa dr Orkiszewski do którego chodzę na konsultacje oraz dermatolog, do którego zacząłem chodzić od czasu, gdy na moim mostku również pozostał trwały ciemny ślad przypominający coś w rodzaju krwiaka, siniaka... "Skończy się używanie pompki, skończy się problem ze skórą" - tak uspokoiła mnie Pani dermatolog. Powiedziała, że może mi coś przypisać porządniejszego na receptę, ale co z tego, skoro gdy znowu przez dłuższy czas będę używał pompki, problem się powtórzy. Gdy przestanę używać pompki, potwierdziła, że zajmie się tą skórą i nie będzie ani śladu

Więc nie macie się czym przejmować! Nic tylko mobilizować się i pompować z nadzieją na rezultaty

Efekty uboczne, jakie jeszcze możecie mieć to: wiotka skóra na mostku, bąble wypełnione wodą (strasznie pieką) krwiaki, popękane naczyńka itp. Ale powtarzam, po zakończeniu stosowania pompki na wszystko powinno znaleźć się rozwiązanie.
P.S.
Też możecie wybrać się do dermatologa, to są specjaliści w tej dziedzinie i na pewno coś zaradza choćby na teraz, aby wspomóc zmęczoną skórę. Ale musicie być z lekarzem szczerzy i powiedzieć od czego to macie, i że nadal będziecie używać pompki itp.
Pozdrawiam i jeszcze raz, głowa do góry