PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 04:18:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy zakwalifikuję się do operacji?? Oceniajcie  (Przeczytany 3234 razy)
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Styczeń 31, 2011, 01:08:44 »

jak bedziesz mial prosta klate to beda najszczesliwsze i przełomowe wakacje Twojego życia - ja tak mysle Chichot

Ty tak myślisz a ja tego juz doswiadczylem w 2010 roku.

Sluchaj, ale musisz tez poczytac o nieudanych operacjach i o samej operacji.

Wiedz ze czasem sie nie udają, czasem wynik jest nie do konca satysfakcjonujacy, a czasem sa rozne powiklania.

Ja zamiast 5 dni w szpitalu spedzilem chyba 30 dni o ile dobrze pamietam.    [odma, plyn w polucnej, zle wyniki krwi, mimo ze wczesniej byly bdb]
z 18 rentgentow ... Badania ...  Dren na żywca... itd    O wszystkim mozesz przeczytac w moim temacie.

Ale Bóg pozwolił i koniec końców efekt jest nieziemski  Chichot   i zdrowie bardzo dobre juz.

Zdecydowalbym sie na to wszystko jeszcze raz, mimo ze momentami bylo juz ciezko.
I na te bóle wszystkie. 

AA DODAM ZE NIE MIALEM ZNIECZULENIA W KREGOSLUP.   [nie chcialem, potem mnie namowil anesteziolog i wkuwał sie kilka razy i nie mogl sie wkłuc co bylo strasznie bolesne i sam zrezygnowal]

Bolu sie nie bój :-)    zastanow sie nad reszta aspektow.  Ale i tak sie domyslam co wybierzesz, i trzymam kciuki zebys byla szczsliwa  Uśmiech
karllll
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #31 : Marzec 03, 2011, 08:01:15 »

Jeśli nie byłaś jeszcze w Wawie Uśmiech To powiem tylko,że gdy ja byłem u torakochirurga w tym szpitalu na Płockiej to powiedział...
"Panie...za wcześnie przyszedłeś." Uśmiech
1-2 albo 3 tygodnie trzeba przyjść do niego...od razu zapisuje. A badania takie jak RTG będą robione na miejscu przed operacją.Uśmiech
Więc umów się w rejestracji TERAZ na jakiś termin spotkania z nim a w dniu, w którym będziesz miała mieć wizyte zrób tak:
przyjdź przed 7 (około 6;50) by zająć miejsce do obowiązkowej rejestracji jeszcze raz(muszą Cie odchaczyć)
później idziesz pod pokój 231...ZAJMUJESZ kolejkę I PILNUJESZ JEJ!!!!
Chirurg przyjdzie około 10 Uśmiech
Jak byłem ja...wczoraj na takim spotkaniu... to było 50 osób. Bo tylko jeden dzień w tygodniu on przyjmuje (doktor Rudziński) szybko załatwia(z 5 minut na osobę)...ale zrobisz jak chcesz Mrugnięcie
ona20
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Marzec 20, 2011, 12:14:52 »

czyli żadnych badań nie muszę mieć ze sobą??
umawiać sie już teraz na wizyte? przeciez na wizyte tez sie nie czeka długo Język

dzięki za info!

ty już masz swoj termin operacji? Język
karllll
Newbie
*

« Odpowiedz #33 : Marzec 20, 2011, 12:25:24 »

Zjadłem słowo w poprzednim poście grr...
więc nie musisz mieć żadnych badań, Rudziński każde Tobie pokazać klatkę i jeśli powiesz,że chcesz się operować to się zgodzi Uśmiech
Więc jeszcze raz:
- zapisujesz się na wizytę do niego.
-Przychodzisz umówionego dnia na spotkanie a on daje Tobie termin na za max 3 tygodnie na operacje.( nie możesz wybrać sobie terminu za miesiac, dwa...tylko do 3 tygodni)
- Pytałem się o te RTG czy mi potrzebne a on powiedział,że to wszystko na miejscu będzie robione.

A ja się szykuję na termin wrześniowy dopiero:) za bardzo bym schudł na wakacje..a tego przecież nie chcemy!!! Mrugnięcie

No i...
Jak ja byłem pierwszy raz się zapisać do niego, to musiałem czekać 2 tygodnie. Wszystko zależy od Ciebie...w półtora miesiąca możesz mieć tę całą operację z głowy:)
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
hotele Wrocław - meble - last minute turcja - katalog firm Aleksandrów Kujawski - jakub pyżalski