PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 03:54:40 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: oceńcie!!!! za dobrze to nie wyglada co?  (Przeczytany 2388 razy)
User
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Grudzień 11, 2010, 10:07:41 »

thx chłopaki!!! Uśmiech No bede zaraz dzwonil w poniedzialek. A propo mierzenia klatki to wlasnie lekarz ktory mnie przyjmowal dal mi głownie nr do doktora Żurka zeby ten wytlumaczyl mi jak mam sie zmierzyc i jakie plytki zamowic! Wiec wg niego mam sam to zrobic -  mam nadzieje ze to nic trudnego. No zobaczymy co powiedza w pon.
   Mam miesiac do operacji wiec plytki chyba spokojnie zdaza dojsc nie?
   Streetball jesli chodzi o czytanie o operacjach to sie juz naczytalem o nich takze nie bede sie nakrecal tym bynajmniej. Tak poza tym to jesli chodzi o operacje to ze tak powiem jestem z nimi za pan brat! Mialem ich juz 10!!!! 4 za malego dzieciaka a 6 jako nastolatek, wiekszosc z tych ostatnich to byly znieczulenia miejscowe ale dwa mialem pod narkoza, troche sie balem ale cieszylem sie na nie wiec mysle ze z ta bedzie podobnie ale zdecydowanie bedzie ona najbardziej bolesna Smutny Tak sie sklada ze pectus to niestety nie najgorsza wada z jaka sie urodzilem... Mysle ze przez to jest silniejszy i dam rade  Duży uśmiech ale dzieki za rade!
   Fajnie ze u Was wszytko dobrze.
Do poniedziałku!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2010, 10:10:46 wysłane przez User » Zapisane
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Grudzień 13, 2010, 04:24:17 »

ładnie!!!! a masz jakies foto przed?

nie ma fotek z przed, bo nigdy nie bylo pectusa , tylko pewnie urojony
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
pomysły na biznes - gadżety - Challenges 4 sprawdziany - darmowy katalog - adwokat gdańsk