PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Luty 10, 2012, 04:26:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy to PE?  (Przeczytany 6887 razy)
pletwa
Newbie
*

Reputacja: +0/-1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Lipiec 18, 2006, 11:22:32 »

Betusia powinien oropeda sie znac na Pectusach ale albbo to olewaja albo sie nie znaja :evil: albo smieja sie gnoje :evil:
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-1

« Odpowiedz #31 : Lipiec 18, 2006, 01:49:52 »

Kto jak kto - ale ortopedzi na wadach klatek znać się powinni.

Tak właśnie napisałam w poprzedniej wypowiedzi, (zacytowanej powyżej) której zapewne nie przeczytałeś.
Jednak nazywanie jakichkolwiek lekarzy "gnojami" szczególnie jeśli uogólniasz i nie wskazujesz na kogoś konkretnego jest nie na miejscu.

lalka
Newbie
*

Reputacja: +3/-0

« Odpowiedz #32 : Listopad 12, 2007, 05:08:51 »

Hej sziwa!
Ja mam podobną wadę! Tylko jestem bardziej płaska, dosłownie mam spłaszczone też żebra...jakby przejechał po mnie walec. Jestem b. szczupła i nie mam mały biust, więc nie można tego ukryć w lato  Płacz. To mnie strasznie dołujee, chciałabym to zmienić...a ty ci zadecydujesz??
Pozdrawiam
monia
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #33 : Luty 08, 2008, 10:47:47 »

Mam prawie identyczna wadę jak sziwa, może trochę bardziej odstające żebra ale prawie nie mam dołka. Czy są na forum dziewczyny, które też mają taką wadę? Może ktoś z taką wadą miał już operację? Ja najbardziej boję się, że mimo operacji odstające łuki żebrowe dalej pozostaną...
W marcu wybieram sie na konsultacje do Poznania i zastanawiam się jaką metodą operacji można te odstające łuki żebrowe naprawić.
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
spiwory turystyczne olej opałowy Towary usługi wymiana Mataforgana - Hey projektowanie stron katowicebiografia - future processing zarobki - turcja lipiec 2012 - firany sklep internetowy - Bułgaria last minute