Zrobie mały update. Pracuje nad sobą , Caly czas pracuje z Tablicą celów z której spełniają sie rzeczy.
Podam dwa najlepsze przypadki z ostatniego czasu.
Wyzerowałem stan swoich finansow, poniewaz od 1,5 roku nie pracowałem a dobrze sie bawilem i dosc rozpustnie żyłem.
Totalnie do zera, a mialem odlozone ok 22 tyś zl.
Stalo sie to w niefartownym momencie gdy akurat znalazlem zajebisty obszar do inwestycji --> oświeciło mnie.
Zastanawialem sie ile potrzebuje minimum i skad moge wziac. Napisalem na tablicy
2750 zl, nettler, przed 2012.Minely 4 dni, gdy mam podpisana umowe o staż płatny , 2 dni w tygodniu, na 3 miesiace po 930 zl / misieac co daje 2790 zl.
Pierwsze dwa dni mysallem skad wziac 2750 przed spaniem, 2giego dnia mnie olsnilo, a wszystkie formalnosci typu znalezienie pracodawcy i dokumenty zajely mi kolejne 2 dni :-)
Drugi przypadek, ktory odkrylem wczoraj, mialem 1 poprawke na uczelni ale za nic nie chcialo mi sie uczyc, mam swoje inne zajecia i dziedziny w ktorych aktualnie sie szkole aby być najlepszym.
Napisalem sobie duza kartke : MAKROEKONOMIA DST+.
bylo to ok 10 wrzesnia, poprawka byla 21 wrzesnia.
2 dni temu czyli 21 pazdziernika, dopinajac rzeczy na mojej tablicy znalazlem pod jedna kartką DRUGĄ, o ktorej zapomnialem . to byla wlasnie "MAKROEKONOMIA DST+" I wtedy zdalem sobie sprawe ze jakies 2 tyg temu bylem po wpis, i na tej poprawce dostalem dst+ .
Wracajac do naszego kolegi dobre wiesci, wszystko ladnie pieknie, ale wg mnie i tak i tak nigdy w zyciu nie miales pectusa

Bo pewnych rzeczy nie da się tą metodą osiągnąc, samym uswiadomieniem sobie i zapisaniem pragnienia.
Jesli sie ze mną nie zgadzasz, połóż sie na łóżku skup sie, i z całych sił pragnij żeby sufit pierdolnął na podłogę.
To jest podobny kaliber jak samoistne naprostowanie sie mostka pod wplywem jazdy na rowerze bez koszulki