PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 03:24:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Koniec Waszych problemów! odmieńcie swoje życie! pozbądźcie się PE! czytajcie !  (Przeczytany 4162 razy)
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Sierpień 15, 2010, 10:33:25 »

mam dla was cos fajnego

www.google.co.uk

wpiszcie :  the secret

i wyskoczy :  the secret movie official website

klik  idzie do http://www.thesecret.tv/

jestesmy !!

TERAZ CZYTAMY wprowadzenie, ok klikamy WATCH THE TRAILER  --> spoko mamy trailer

teraz klikamy WATCH THE SECRET

OTO LINK

http://store.thesecret.tv/category/29179502781/1/The-Secret-Film.htm

uuu niestety 
Price: $18.49

ewentualnie watch online  Price: $3.99

Rzeczywiscie, ten sekret zmienia zycie wielu osob ;d

a TAK NA POWAZNIE - TO NIE JESTEM  MEGA SCEPTYKIEM  ,  wierze w to, wierze w autosugestje,  w ozdrowienia np nowotworowe  dokonane dokladnie drogą  prawa przyciągania

Czytalem o tym juz duzo wczesniej, ale na prawde ciekzo mi sobie wyobrazic

ze PC i PE razem, po roku  znikaja a na ich miejsce kolega ma nabudowana muskulaturę.

aha  i zauwazcie jeszcze jedną rzecz,
ze zaraz pod PIERWSZYM FILMEM ktory kolega nam wysłał, tzn obok

w zakladce ;

NAJLEPSZY SPOSOB NA KASE JAKI ZNAM

napotykamy na stary trick ;d  LANCUSZEK BOGACTWA  czy jak ktos sobie go nazwie.

wkleje jego tresc :

Najlepszy sposób na kasę jaki znam
Sierpień 11, 2010
Krzysztof Janiewicz
Bez kategorii

Pragniesz stałych źródeł dochodu? Chcesz, aby Twoje życie stało się prostsze dzięki super zasileniom Twojego portfela?

Trafiłeś idealnie! Przedstawię Ci program, który w najlepszy z możliwych sposobów pomaga wzbogacić się każdemu jeżeli tylko wejdziesz w to głęboko i zaangażujesz się. Już na samym początku zdradzę Ci sekret tej zabawy: będziesz otrzymywać od różnych ludzi dziesiątki przelewów dziennie (po 17 zł) na swoje konto bankowe, każdego dnia. W 100% legalnie, bez podatków i nie musisz mieć nawet swojej firmy. To są legalne darowizny! I to jest dopiero początek całej zabawy!

Ile razy dostales link na gg o tym dziadostwie ? ;d
« Ostatnia zmiana: Sierpień 15, 2010, 10:46:36 wysłane przez halibana » Zapisane
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Sierpień 16, 2010, 07:33:58 »

Ej Kolego, nie uzywaj czasem swoich dobrych mocy w drugą stronę

bo mi sie przez noc cofnela klatka o jakies 2mm na srodku ;o

Tak na wszelki wypadek mowie, aczkolwiek prawdopodobnie zwiazane jest to z tym ze  klatka sie jeszcze z płytką układa, bo jestem 4 miesiace po  NUSS'ie   Duży uśmiech Duży uśmiech

« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2010, 11:47:30 wysłane przez halibana » Zapisane
Kriter
Newbie
*

Reputacja: +10/-7

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Sierpień 17, 2010, 07:32:26 »

Zgadzam się z Halciem. To cale pitolenie o pozytywnym myśleniu to śmierdząca sprawa. Podobnie jest z wiejskimi szeptunkami, nie imajcie się tego zasranstwa. Te wszystkie pseudoreligie i systemy filozoficzne to albo walka o kasę, albo polityka diabelstwa.  Wyjaśnię o co dokladnie mi chodzi  jak bede mial ciut wiecej czasu.
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Sierpień 25, 2010, 01:11:49 »

cos kolega wyparował .

a ja liczylem na merytoryczną dyskusję :/
Triel
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #19 : Sierpień 26, 2010, 06:36:00 »

"Sekret" już dawno oglądałam.Film całkiem dobry ^^

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.

Operowana metodą Nussa 23.11.2010 w Poznaniu

http://www.pustamiska.pl/
Kriter
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #20 : Sierpień 28, 2010, 08:28:20 »

się przeliczyłeś Uśmiech
wymiękł
dobrewieści
Newbie
*

Reputacja: +1/-3

« Odpowiedz #21 : Sierpień 28, 2010, 12:29:09 »

Drogie hejty Chichot

Mam dla was kolejne dobre wieści Uśmiech obejrzeliście film i wierzycie w to, czy nie, wiecie że jest "hipotetycznie" coś takiego jak prawo przyciągania Chichot Uwaga uwaga, obiecuje Wam, że w miare jak będziecie obserwować otaczający Was świat, prędzej czy później przekonacie się na samych sobie że prawo rzeczywiście istnieje Uśmiech TO, moi drodzy, jest więcej niż pewne.......  Uśmiech
Kriter
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #22 : Sierpień 28, 2010, 06:34:13 »

Ja tam oglądałem tylko początek Uśmiech Niestety nie przemawiają do mnie takie rzeczy, jak paulo coelho, figarska, murphy, new age i buddyzm, dlatego wyłączyłem to po paru minutach.
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Sierpień 29, 2010, 05:51:19 »

Drogie hejty Chichot

Mam dla was kolejne dobre wieści Uśmiech obejrzeliście film i wierzycie w to, czy nie, wiecie że jest "hipotetycznie" coś takiego jak prawo przyciągania Chichot Uwaga uwaga, obiecuje Wam, że w miare jak będziecie obserwować otaczający Was świat, prędzej czy później przekonacie się na samych sobie że prawo rzeczywiście istnieje Uśmiech TO, moi drodzy, jest więcej niż pewne.......  Uśmiech

kolego  ale  nie rob  smichu, to nie ma  zastosowania   na   twoim  levelu    DO  PROSTOWANIA  KLATKI PIERSIOWEJ.

Jezdzac na rowerze bez koszulki i wyobrazajac sobie codziennie  rano i wieczorem   ze  masz  prosta klatke, sam jej nie wyprostowales.

moze po prostu  miales malutkie zagłębienie   i   wydawało ci sie ze to dwa kratery!
W koncu  ''nie masz zadnych zdjec'' wiec po prostu moze nigdy u ciebie zadnego problemu nie było?

raczej na pewno.
nie zdziwilibym sie biorac pod uwage  ze dosc czesto ktos na tym forum wkleja zdjecie normalnej klatki z pytaniem czy mam szanse na operacje ;s
xwarrior
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #24 : Listopad 12, 2010, 11:54:00 »

Sekret, nie służy do przyciągania okazji....
Ty je zaczynasz zauważać, zaczynasz nabywać przekonania dzięki którym, patrzysz inaczej na świat. Szukasz okazji podświadomie, np. by zarobić.
Wiem co mówię, Sekret znam od 5 lat.
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Listopad 25, 2010, 03:07:30 »

Sekret, nie służy do przyciągania okazji....
Ty je zaczynasz zauważać, zaczynasz nabywać przekonania dzięki którym, patrzysz inaczej na świat. Szukasz okazji podświadomie, np. by zarobić.
Wiem co mówię, Sekret znam od 5 lat.

hehehe w sumie od jakiegos czasu tez sie w to zapuscilem. [2 miesiace juz bedzie chyba]

korzystam, mam tablice celową, z ktorej sie juz pare rzeczy spelnilo.

jestem na tyle zboczony  juz  ze nawet mi tramwaj juz nie ma szans mi uciec  hehehehe

aczkolwiek dalej uwazam ze nie da sie tylko pozytywnym prawidlowym mysleniem i wplywaniem na swiat ktory nas otacza dobrą myślą i dobrym slowem  wyleczyc swojej  ulomnosci UKLADU KOSTNEGO.
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Październik 23, 2011, 06:21:37 »

Zrobie mały update. Pracuje nad sobą , Caly czas pracuje z Tablicą celów z której spełniają sie rzeczy.

Podam dwa najlepsze przypadki  z ostatniego czasu.

Wyzerowałem stan swoich finansow, poniewaz od 1,5 roku nie pracowałem a dobrze sie bawilem i dosc rozpustnie żyłem.

Totalnie do zera, a mialem odlozone ok 22 tyś zl.

Stalo sie to w niefartownym momencie gdy akurat znalazlem zajebisty obszar do inwestycji --> oświeciło mnie.
Zastanawialem sie ile potrzebuje minimum i skad moge wziac. Napisalem na tablicy 2750 zl, nettler, przed 2012.

Minely 4 dni, gdy mam podpisana umowe o staż płatny , 2 dni w tygodniu,  na 3 miesiace po 930 zl / misieac co daje 2790 zl.
Pierwsze dwa dni mysallem skad wziac 2750 przed spaniem, 2giego dnia mnie olsnilo, a wszystkie formalnosci typu znalezienie pracodawcy i dokumenty zajely mi kolejne 2 dni :-)

Drugi przypadek, ktory odkrylem wczoraj,  mialem 1 poprawke na uczelni ale za nic nie chcialo mi sie uczyc, mam swoje inne zajecia i dziedziny w ktorych aktualnie sie szkole aby być najlepszym.

Napisalem sobie duza kartke : MAKROEKONOMIA DST+.

bylo to ok 10 wrzesnia, poprawka byla 21 wrzesnia.

2 dni temu czyli 21 pazdziernika, dopinajac rzeczy na mojej tablicy  znalazlem pod jedna kartką DRUGĄ,  o ktorej zapomnialem . to byla wlasnie "MAKROEKONOMIA DST+"     I wtedy zdalem sobie sprawe ze jakies 2 tyg temu bylem po wpis, i na tej poprawce dostalem dst+  .

Wracajac do naszego kolegi dobre wiesci, wszystko ladnie pieknie, ale wg mnie i tak i tak nigdy w zyciu nie miales pectusa Uśmiech

Bo pewnych rzeczy  nie  da się tą metodą osiągnąc, samym  uswiadomieniem sobie i zapisaniem pragnienia.

Jesli sie ze mną nie zgadzasz, połóż sie na łóżku skup sie, i  z całych sił pragnij żeby sufit pierdolnął na podłogę. 
To jest podobny kaliber jak samoistne naprostowanie sie mostka pod wplywem jazdy na rowerze bez koszulki Uśmiech
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
darmowe pozycjonowanie - kurier online - serwis - Dorwać gringo torrent - seo katalog
psycholog warszawa *** Drzwi Stalprodukt *** *** Pyty Betonowe *** ewizerunek *** Stojaki do transportu Okien ***