Moi kochani

Piszę to, żeby Wam pomóc, bo wiem jak się czujecie. Też to czułem i chce żebyście się tego pozbyli tak jak ja. Pisze posta, który odmieni wasze życie – pod warunkiem że pozwolicie mi sobie pomóc

Z góry mówię, że to co napisze może okazać się kontrowersyjne, a wielu z Was odrzuci moją pomoc. Oferuje Wam koniec problemów z pectusami. Wybór należy do Was, moi drodzy

Jestem dziś szczęśliwy, mimo że moje życie wcale nie malowało się najlepiej

To, co odkryłem odmieniło jednak moje życie na zawsze, tak samo jak milionów innych wtajemnicznonych ludzi

Zagadnienie jest ogromne, tak więc opiszę Wam moją historie.
Od początku...
Podczas ciąży przyjąłem podobno złą pozycję w brzuchu mojej mamy, przez co moja klatka nie była prosta od narodzin. Wada była malutka, górka wielkości 1 cm na prawej piesi. Lekarze mówili że nie będzie problemów, jednak, jak się okazało później problemy jednak były. W miarę jak rosłem z lewej strony pod piersią robił się dołek, a górka po prawej stronie powiększała się. Na początku wszyscy to ignorowali, nie przejmowałem się, byłem małym dzieciakiem. I tak w wieku mniej więcej 14 lat miałem 3 cm dołka z lewej i jakieś 2 górki z prawej. Niby nic. Alee...
Początek problemów...
Poprzez środowisko szkolne wpadłem w straszne kompleksy. Zdrowotnie też było cieńko, miałem słabą kondycję. Byłem wyśmiewany, w gimnazjum przeszedłem przez mojego pectusa straszną traumę. Mdlałem na wf-ach od niedotlenienia. Piekło.
Skutki problemów ?
Brak kondycji, pewności siebie, załamanie, brak życia towarzyskiego, depresja, w końcu nieudana próba samobójcza. Nikt o niczym nic nie wiedział, nikomu o niczym nie mówiłem

Do lekarza...
Albo raczej od lekarza do lekarza. Wszyscy mówili, że operacja nie jest konieczna, mimo że miałem bóle i kanion kolorado na klacie. Dostałem parę ćwiczeń korekcyjnych i recepte na witamine D. !!!! Poczułem się jakbym dostał 10 zł na wybudowanie stadionu euro 2012...
Siłownia...
Postanowiłem zamaskować wszystko mięśniami. Nie udało się, nie mogłem nabrać masy, instruktorzy rozkładali ręcę, a mi cały czas uciekał czas, mijała mi młodość i wszystkie mecze, imprezy, wszystko czego tak bardzo pragnąłem uciekało mi. Ćwiczenia nie maskowały wady... Pisząc o swoich problemach na forach kulturystycznych załamałem się ponownie.
Koniec gimnazjum....
Liceum

wkońcu odetchnąłem, nikt nie wiedział o niczym, poznałem wspaniałych ludzi którzy zaakceptowali mnie takim jakim jestem. Był to dla mnie przełom i całkiem nowe życie, jednak ślady po pectusie były i na ciele i w umyśle, brak pewności siebie, nie czułem się atrakcyjny, wstydziłem się rozbierać i ogólnie się wstydziłem, ciężko łapałem nowe znajomości a o dziewczynach nie było nawet mowy. Miałem mocną psyche po gimnazjum

Jednak takie życie mi strasznie nie odpowiadało, miałem cholernie dość mojego pectusa.
Przełom …
Pod koniec pierwszej klasy, mój przyjaciel i ja natknęliśmy się na filmik w internecie, który wywrócił nasze życia do góry nogami. „the Secret” pol „Sekret”. W tym filmie, zostało wytłumaczone prawo, które rządzi naszym wszechświatem, uniwersalne prawo przyciągania i nie jest to przyciąganie grawitacyjne, jest to prawo, które tworzy naszą rzeczywistość. Użyłem tego prawa aby zredukować mojego pectusa, nadal go redukuje, jestem przekonany że już niedługo zniknie zupełnie

Wiem, wiem, to brzmi cholernie niewiarygodnie, jednak dajcie mi, oraz sobie szanse, żeby zmienić Wasze życia. Na początku uznałem całe te prawo za jakąś bujdę, jednak w miare jak obserwowałem otaczający mnie wszechświat i to co się działo w moim życiu, stało się oczywiste dla mnie, że prawo przyciągania to uniwersalne prawo rządzące całym światem

i dzięki niemu, spełniam swoje wszystkie, nawet najbardziej ambitne marzenia

nie jestem sam, w Polsce i na całym świecie jest rzesza ludzi, która zna Sekret. Na początku byłem sceptyczny, nie wierzyłem, teraz sekret jest całym moim życiem

Dość, gadania, obejrzyjcie film
http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/Daje do myślenia. Od kiedy poznałem sekret, całe moje życie jest szczęściem. Mam wspaniałą dziewczynę, zarabiam tyle ile potrzebuje i więcej, spełniam wszystkie swoje marzenia, wyjazdy zagraniczne, mam wspaniałych znajomych, wszystko, czego potrzebuje świeżo upieczony 18 latek

hehe noo i oczywiście prostuje pectusa, moje ciało się zmienia, (nie mam zdjęć jak byłem mały, bo nigdy nie rozstawałem się z długimi bluzami..... później wrzucę zdjęcia i pokażę wam moje efekty, będę szukać, ale to może potrwać, nie wiem czy znajdę jakieś zdjęcie z wadą...), nabrałem mięśni, kości prostują się, czuję się atrakcyjny, dziś nie wstydzę się już zdjąć koszulki na plaży ani przy znajomych, w sumie to robię to nawet coraz chętniej. Nie myślcie, że to trwa lata, wcale nie! W miarę jak zmienia się sposób myślenia i stosuje się metody opisane w sekrecie, proces „przyciągania” czy „manifestacji” pragnień jest bardzo szybki

Jednak sekret to czubek góry lodowej....
W miarę jak wgłębiałem się w całe zagadnienie, odkrywałem niesamowite rzeczy dziejące się w moim życiu, wiem jak działa wszechświat, nie jestem naukowcem, filozofem, jestem zwykłym nastolatkiem którego przyszłość maluje się baaardzo kolorowo. Moje życie zmieniło się na lepsze, ba ! Na cudowne! Macie tu parę innych filmów, które pomogą Wam w lepszym zrozumieniu otaczającego Was świata, pomogły mi, pomogą i Wam
http://www.youtube.com/watch?v=JrbDRG4fjFY&feature=related ← woda i jej cudownie działanie na nasze ciało ( w tym kości )
http://www.youtube.com/watch?v=buXMJaoyTM0 ← „rozszerzenie” zagadnienia sekretu, bardzo pomocne, oglądajcie koniecznie!
http://www.youtube.com/abrahamhicks ← spotkania organizowane przez Esther i Jerry'ego Hicks'ów, na temat prawa przyciągania. Bezcenne informacje których nie było w filmach wyżej

tylko że po ang :/
http://forum.sekretwpraktyce.pl/ ← polskie forum odnośnie prawa przyciągania, kopalnia wiedzy, piszcie tam o swoich problemach i wątpliwościach

Jak zrozumiecie o co biega na tym świecie i zastosujecie odpowiednio tę wiedzę, obiecuje Wam – odmienicie całe swoje życie. Mi się udało
DZIŚ

…..
Dziś jestem szczęśliwym posiadaczem klatki piersiowej z której jestem dumny

Mało tego, ta duma rośnie i rośnie wraz z mięśniami, bez diet, lekarzy, siłowni... prowadzę aktywne życie, cieszę się świetną kondycją, pracuje jeszcze trochę nad sylwetką, nie po to by coś poprawić, tylko po to żeby udoskonalić

hehe
Wielu z Was po obejrzeniu wszystkiego tego co było, zapyta się co zrobiłem żeby osiągnąć moje efekty

hmm zacząłem od obejrzenia filmów

przemyślałem sprawy i zastosowałem wiedzę. Bywało że popełniałem błędy, jednak poprawiałem je. Stanąłem przed lustrem, patrząc się na mój kanion kolorado

Jeździłem rowerem w lato, pewnego dnia na odludziu zrobiło mi się strasznie gorąco podczas jazdy (upały), zatrzymałem się i niepewnie zdjąłem koszulkę, mimo że nikogo nie było wstydziłem się

przejechałem parę kilometrów i odkryłem, że nie ma czym się przejmować bo nikt nie patrzy hehe. I tak parę razy jak jeździłem zdejmowałem koszulki, aż w końcu zdobyłem się na niemożliwe... przejechałem ulicą pełną ludzi. Przejechałem ? Przeleciałem

hehe jechałem tak szybko, żeby nikt nie widział

Potem zacząłem zdejmować bluzkę w domu. Wstydziłem się, od czasu do czasu słuchałem głupich docinek, jednak radziłem sobie z nimi. Potem przyszedł czas na opalanie

i tak krok po kroku zdejmowałem koszulkę w różnych sytuacjach. Sekret zaczął działać jak należy na etapie opalania

przestałem przejmować się uwagami, zrozumiałem jak działają kompleksy, pojąłem że nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych. Zacząłem nabierać mięśni, miesiąc później troszkę przytyłem, tzn nabrałem masy. Pojechałem na rower, zdjąłem koszulkę, i jadąc z górki puściłem kierownice, podniosłem ręce do góry i bez trzymanki zamknąłem oczy, czułem wiatr owiewający moje kaniony

To było to, poczułem wolność. To uczucie zainspirowało moje wizualizacje, wyobrażałem sobie sytuacje w których czułem się swobodnie bez koszulki, dumnie wypinając kaniony, ups, przepraszam ! Tors do przodu

Nabrałem trochę masy, były już minimalne efekty, kości prostowały się. Po prostu

Poszedłem na basen, pojechałem nad jezioro, przytuliłem dziewczynę. Klatka nabrała już ładnego kształtu. Czułem się coraz lepiej, aż zacząłem ćwiczyć sobie w domu, zorganizowałem sobie ciężarki i ławkę i jak mi się chce to ćwiczę

Cieszę się wspaniałą sylwetką, dalej ją doskonale, kości jeszcze muszą się wyprostować o parę milimetrów, efekt jest powalający. Rodzice i znajomi są w szoku. Wyzbyłem się wstydu, nabrałem pewności siebie, znalazłem dziewczynę, rozbieram się przy każdej okazji
Dzięki prawu przyciągania spełniam też inne marzenia, pieniądze, życie towarzyskie, wszystko !
Sorka za błędy, pośpiech

zanim zadacie pytania, bądź wydacie opinie, proszę obejrzyjcie najpierw filmy, zgromadźcie informacje a potem piszcie