PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 03:18:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Co myślicie o tym forum?  (Przeczytany 1247 razy)
betusia
Newbie
*

Reputacja: +3/-1

« : Czerwiec 19, 2006, 08:04:59 »

Trafiłam tu przypadkiem i najczęsiej codziennie zdarza mi się tu zajrzeć...
Jednak ostatnio to tu się zrobiło strasznie smutno i pesymistycznie...
Niektóre osoby mam ochotę za to ignorować...

Myślę, że forum może być bardzo pomocne dla tych, którzy planują operacje. Może na pewno pomóc w podjęciu decyzji o operacji, o szpitalu w którym ma ona być...

Mimo to im dalej jestem po operacji - tym mniej podoba mi się przeglądanie postów przesiąknietych postawą - "mam problem, ale nie robię nic żeby to zmienić"....
Być może przez to już wkrótce opuszczę forumową społeczność...

grzedzic

Reputacja: +0/-0

6993024
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 19, 2006, 09:08:59 »

proszę Pani...y, znaczy sie Betusiu kochana Chichot nie odłączaj sie od tej społeczności, bo mimo ze Cie mało znam, to rozmowy z Tobą dały mi promyk nadziei dla mnie no i najprawdopodobniej pójde pod nóż, dzięki Tobie Uśmiech Tacy ludzie jak Ty są przykłądem dla innych borykających się z podobnymi problemami...serio fajnie przekonać sie że nie jest sie samemu z własną przypadłością. Dlatego nie odchodź Betusik jak to mówią "w kupie raźniej" Chichot!
pletwa
Newbie
*

Reputacja: +0/-1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 21, 2006, 09:39:02 »

Grzedzic ma racje Betusia dobrze radzi i jakbym wczesniej poznał to forum to na operacje bym sedl a tak to teraz niemam jak Smutny Forum jjest dobre tylu życzliwych Osób tutaj spodkałem ze mnie sie wydaje że sie ale chyba nie Chichot Dziekuje za wsparcie WAM Drodzy Forumowicze. Chciałbym Wam sie Odwdzięczyć. GDYBY NIE TO ZE MAM JAK MAM SAM JESTEM SOBIE WINIEN :evil: TO PRZYJECHAŁBYM DO KAZDEGO Z WAS I PODZIĘKOWAŁ ZA BEZINTERESOWNE ZAINTERESOWANIE SIE MOJĄ OSOBĄ. DZIEKUJE BARDZO
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
hotele Wrocław - portal - kurier online - Curriculum Vitae - abiword