PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Luty 10, 2012, 06:27:18 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: po wyjęciu płytek  (Przeczytany 3509 razy)
streetball
Newbie
*

Reputacja: +19/-0

« Odpowiedz #15 : Lipiec 26, 2010, 10:25:46 »

czy ktos trenuje jakies sporty walki po wyciagnieciu nussa ja ,przed zabiegiem troche boksowałem i cwiczyłem sporo na siłowni 120 kg na serje  na klate sobie podrzucałem a teraz z nussem w srodku boje sie 30kg wziasc czy po wyciagnieciu nussa bede mógł wrócic do czynnego sportu z góry dziekuje za pomoc pozdrwaiam

Mi lekarz mówił że mogę w koszykówkę grać, a koszykówka jest to sport w którym cały czas przeciwnika "przyjmuje" na klate, czy też przeciwnik w barka uderza mnie w klate. Najlepiej skontaktuj się z Dr który Cię operował i się zapytaj Uśmiech Ale jak ze sportami walki to nie wiem.
A co do zapadnięcia się klatki to myśle, że jest to mało możliwe z tego co mi Dr mówił to poprostu przez te pare lat mięsnie się ukształtują tak jak powinny i będzie normalnie:D

Teraz kiedy patrze w lustro, i przypominam sobie wszystko to co było kiedyś ,jestem z siebie dumny jak Michael Jordan zdobywający 6. pierścień mistrza NBA Uśmiech

PE - Operowany Nuss'em 23.06.2010 Gdańsk
http://www.pectus.pl/index.php/topic,2976.0.html
Walter
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #16 : Lipiec 27, 2010, 02:11:16 »

co do nawrotu to przeczytałem na stronie 15 tego forum tam jakas osoba  sie wypowiada ze mu wróciło tylko ze on miał operacje w 1983r i gdzies jeszcze tez tam cos takiego pisali ale umkło mi gdzie daj Boże ze tak poszli do przodu od tamtego czasu ze to juz sie nie zdarza dziekuje za pomoc i zdrowia życze     
streetball
Newbie
*

Reputacja: +19/-0

« Odpowiedz #17 : Lipiec 27, 2010, 09:04:15 »

Czyli krótko mówiąc klata nie zapadnie się po wyjęciu płytki:)

Teraz kiedy patrze w lustro, i przypominam sobie wszystko to co było kiedyś ,jestem z siebie dumny jak Michael Jordan zdobywający 6. pierścień mistrza NBA Uśmiech

PE - Operowany Nuss'em 23.06.2010 Gdańsk
http://www.pectus.pl/index.php/topic,2976.0.html
Walter
Newbie
*

« Odpowiedz #18 : Lipiec 28, 2010, 11:14:45 »

a dmuchacie w tom butelke z wodom caly czas czy to tylko po operacji sie robi ?
gwardzista3
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #19 : Lipiec 29, 2010, 09:43:50 »

Sadzę, ze tylko po operacji, zeby zwalczyc odme, ktora pewnie (jak w wiekszosci przypadkow) powstaje po operacji.
Lipan
Newbie
*

Reputacja: +3/-0

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 03, 2010, 12:50:43 »

halo halo  Uśmiech

Poszukuję osób, które miały wyjmowane płytki korekcyjne w wieku 23-27 lat.
Chcę coś ustalić, będę bardzo wdzięczny za odzew. Więcej na pw.

Pozdrawiam

Zoperowany metodą Nuss'a w Poznaniu 16 listopada 2007. 2 płytki
Walter
Newbie
*

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 14, 2010, 02:59:52 »

jestem tydzien po wyciągnieciu płytek i ciężko mi sie oddycha prawom stronom miał tak ktos ?
malcolm
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #22 : Grudzień 27, 2010, 01:56:46 »

Ja mam płytkę wstawioną dopiero od 1,5 roku. Dobrze wiedzieć, że wszystko jest u Ciebie ok Uśmiech
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
kaski protec Harman Kardon import z chin spa Psysatellite voice - katalog - biuro rachunkowe bielsko biała - biustonosze do karmienia - egipt 7 dni