PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 02:53:59 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Dziewczyny nie wstydźcie się...  (Przeczytany 4016 razy)
trelemorele86
Newbie
*

Reputacja: +3/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 07, 2011, 01:17:44 »

Gdyby to byla wada asymetryczna i malo widoczna to nie przjmowalabym sie.Na poczatku tez tak myslalam,ze tego AZ tak nie widac ale z biegiem lat roznica stale sie wieksza/bardziej widoczna-prawie tak jak bym byla z jednej steony plaska. Lekarz rowniez byl pod wrazeniem(jesli mozna to tak nazwac) i stwierdzil,ze trzeba cos z tym zrobic bo jednak roznica jest znaczna...
hone_y
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #16 : Luty 05, 2012, 10:53:54 »

kurcze, strasznie zaluje ze nie zrobilam fotek przed operacja, ale to tylko dlatego ze nienawidzilam na siebie patrzec przez mojego PE, wade mialam naprawde duzą, sam dr Pawlak powiedzial ze jest co operowac, a teraz naprawde jest prosciutko i nareszcie czuje sie dobrze w swoim ciele. Jutro mam wyciaganie plytek, mialam je 3,5 roku.
Mam nadzieje ze nic sie w wygladzie nie zmieni, w kazdym razie zrobie foto jeszcze przed wyciagnieciem i potem PO i wrzuce tu jak wroce ze szpitala.

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
tłumaczenia symultaniczne - portal - odżywki - dodawarka internetowa - siedzenie do ciągnika