sam powiedział kiedys lekarz mnie że za bardzo niezna się na PC iPE
To powinien się dokształcić nieco - bo jeśli lekarz (dowolnej specjalności) nie ma o tym pojęcia - to coś jest nie tak... Ale slyszlam że na Ślamie to mają trochę okrojony program...
U mnie to nawet ginekolog żywo zainteresowany tematem zachwycił się, że tak mi pięknie zrobili i dużo na ten temat wiedział, bo rozmawialiśmy... Ale może się dokształcił przed moją wizytą, bo wiedział, że przyjdę...
a wyglada to na PE czy nie

bo nie wiem ale chyba operacji na to mniec nie bede bo nie jest tak zle co ??
kazio123, jakbyś nie miał wady to byś miał taką płaską klatkę jak ja po operacji - a nie masz.... Wiesz też, że dopóki rośniesz wada zwiększa się razem z Tobą...
Im wcześniej o sibie zadbasz tym lepiej - a powszechnie wiadomo, że młodsza osoba lepiej znosi operacje - więc kolejny argument, że im wcześniej tym lepiej...
Bez wątpienia masz trochę wklęsłą klatkę, ale nie dramatyzuj, bo nie jest tak źle... I te zdjęcia jakoś niewyraźnie pokazują stan rzeczy....
Radzimy Ci iść do torakochirurga... a takiego to pewnie można w Twojej okolicy ze świecą szukać... Ale szukaj, aż znajdziesz - bo dobrze radzimy..