PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 02:44:37 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  
Autor Wątek: Halibana NUSS Poznan 19.03.10r. Zdj przed, relacja, zdjecia po  (Przeczytany 8340 razy)
karllll
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #45 : Styczeń 30, 2011, 08:22:15 »

świetnie Cię zoperowali!!!!10/10 daję heh Prawdziwy majstersztyk!:) jak uważasz....czekać rok na Poznań 300km ode mnie czy 2 tyg do 10km na Wawe?Uśmiech
pewnie zbierałeś infomacje przed operacją:) jak nie to nie odpowiadaj heh
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Styczeń 31, 2011, 12:50:47 »

mialem taki sam dylemat.  Wybralem Poznan.

Mam tam 300km  chujowymi drogami, a  mam 100 do Lodzi  czy   200 do Warszawy.

wybralem czekanie hmmm. 
buul
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Maj 07, 2011, 04:18:08 »

ile czekałeś na tą operacje ?? rok ?
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Maj 31, 2011, 09:12:57 »

hmmm nie pamietam ale cos takiego, tak chyba rok, albo 10 miechow cos takiego
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 22, 2011, 10:36:31 »

witam , u mnie bez zmian

bylem u dr Krystiana Pawlaka ostanio na kontroli,  wszystko zajebiscie  wrzucam RTG

Chyba jutro kupuje karnet na basen, a moze jakas silownia ?  W Sumei by juz wypadalo,  a jestem leniem, caly dzien tylko sie operlalam, jezdze na motorze, ustawiam sie z ludzmi, imprezuje, i po nocach gram w pokera ; o

Chyba by wypadalo sie wziac za jakies cwiczenia,  zostaly mi 2 lata gdzies z plytką
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2011, 12:28:38 wysłane przez halibana » Zapisane
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #50 : Wrzesień 01, 2011, 12:31:21 »

w pazdzierniku bedzie 1,5 roku od operacji. 

Zajebisty czas,   z klatki jestem mega zadowolony .

Od pazdziernika ide pod okiem kolegi z bardzo duza wiedza, na silke, 3x w tygodniu  najprawdopodobniej.

Czas dopakowac cos, usztywnic klate, mam  lekka obawe ze jakbym nic nie zrobil, to po wyjeciu mogla by wada wrocic [min. z uwagi na to ze juz przy samej 1szej operacji okazalo sie ze mam plastyczna klatke]

Mam jeszcze jeden plan, Poniewaz jest na forum osoba ktora nie zglosila sie juz pare lat na wyjecie plytki  naszedl mnie pomysl zeby jebnac cos na zwloke, albo po prostu poprosic lekarza o rok dluzej z płytką . Mysle ze w moim przypadku  to by bylo dobre !

Od pazdziernika fotorelacja z postepow z pakerni.
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #51 : Wrzesień 22, 2011, 02:29:30 »

Nie pamietam czy wspominalem ale juz od dawna, jestem w pelni formy i nie pamietam w ogole ze mam jaka kolwiek płytke w sobie.

Nie ma zadnej roznicy dla mnie i odczuwania  jak mam plytke w sobie, a jak byłem przed ooperacja

no moze ta malutka ze mam prosta klate a nie cygaski wąwóz.

halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #52 : Listopad 15, 2011, 12:39:51 »

kurde musze sie przyznac ze na silke jeszcze nie poszedlem...

mam duzo innych spraw,  a na silke  sie wybieram jak sójka za morze ...

Pewnie dlatego, ze cale zycie smialem sie z ludzi chodzacych na siłownie bo wiekszosc z nich to albo  bezmózgie głąby i osiłki    lub totalne placki ktore sie próbują ogarnąć.   Normalnych pewnie ok. 30 %  Chichot

Zawsze sporty, silownia tylko czasami, jak byla konieczna, i to taka przy hali nawet wyposazona, ale i tak sie na tym nei znam.

I tak moja godzina wybije gdy bede musial przywdziac trykot, zasznurować trampki i isc  CWICZYC NA SILOWNIA, wiecej ciezaru wiecej kalorie .

Zbyt bardzo zalezy mi na utrzymaniu klatki, po wyjeciu blach zeby teraz olac temat, bo wierze ze to bedzie dzialalo pozytywnie na utwierdzenie, mostka w nowej pozycji i nie pozwoli mu sie juz nigdy cofnac .!
buul
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #53 : Listopad 15, 2011, 04:29:41 »

ćwicz !!! zajebista sprawa Mrugnięcie

Bylem chudziutki, 68 kilo... zacząłem ćwiczyć i na wadze aktualnie 80kilo. Oczywiście cały efekt psuje ta wklęśnięta klata ;/ za tydzień jadę do lublina umówić się na operację, czeka się tam podobno 2tygodnie. A akurat za miesiąc mamy 10dni wolnego ( święta ). Właśnie wtedy chce sobie zrobić operacje. Ale tak sobie myślę czy nie zrobić jej później... a wiesz czemu? tak mnie wkręciła ta siłownia że po prostu nie mogę się z nią rozstać ;d Bo wiem że jak zrobię operacje to dopiero za rok ponownie wrócę do ćwiczeń i źle mi z tym Mrugnięcie Ty masz teraz taką okazje... kurde zazdroszczę Ci ;d

Masz dobrą klatkę i jeszcze masz możliwość chodzenia na siłownie...
Chłopieee na co czekasz ?? ;d
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
ściągnij - hotele Wrocław - biznes - jakub pyżalski - ares pobierz