PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Luty 11, 2012, 11:37:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Badania  (Przeczytany 603 razy)
SlepaStrzala
Newbie
*

Reputacja: +6/-6

Koksik

« : Lipiec 22, 2010, 04:42:58 »

Cóż. Coraz bardziej "chce" mi się operacji. Mimo, że plażowałem, przez prawie 3 tygodnie, to ten dyskomfort jednak jest straszny i bardzo męczący. Już po prostu nie mogę myśleć o niczym innym, tylko o zdrowej, równej klacie.
Ze starszymi nie mam większych problemów, u lekarza byłem, myślę, że na operację się zgodzą, ale boję się badań. A najbardziej rentgena płuc. Z tego co wiem, widać, że paliłem, na owym rentgenie i jak myślicie, ile czasu muszę czekać, aby oczyścić płuca, jeśli miałbym już nie palić? ;...
konrad882732
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 01, 2010, 07:57:45 »

nie mogłem wytrzymać i po przeczytańu twoich obaw zmuszony byłem aby przejść skąplikowaną i męczącą procedurę rejestracji aby skomętować twoje obawy w pierwszej chwili chciałem napisać tylko hahahaha.... plus jakiś epitet na temat pojmowanej przez ciebie rzeczywistości ale. ale pragnę cię zapewnić że twoje obawy są całkowicie bez zasadne na zdjęciu będzie widać że jesteś zdrowy jak ryba a pielęgniarka która je zrobi będzie rozpływać się z zachwytu rób operacje a za parę lat no albo trochę dłużej będziemy się razem z tego śmiać.
SlepaStrzala
Newbie
*

Reputacja: +6/-6

Koksik

« Odpowiedz #2 : Sierpień 02, 2010, 08:50:54 »

Kurna ! Chichot Musiałeś teraz? Już się kumpla pytałem, co o tym sądzi, to powiedział, że na 100% będzie widać, moje dwa węgielki. W sumie, w necie można spotkać się z płucami palacza... I nie wygląda to zdrowo :p

a tu:

http://forum.pclab.pl/topic/238377-palenie-a-rentgen-pluc/

:-/
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 08:54:03 wysłane przez SlepaStrzala » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
ścierki kataloger swedish hosting renata kawa preriapoczta irlandia - satellite voice - lanzarote wycieczki - terrarystka - tani telefon