PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 02:24:05 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy mamy tu jakichs motocyklistow ? :>  (Przeczytany 1666 razy)
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« : Grudzień 22, 2009, 10:33:15 »

Siema.
Mam nieco lejkowata klatke. - po calosci
Na tyle ze zakwalifikowano mnie na operacje.

Prawdopodobnie 19 stycznia 2009.

ostanie poltorej sezonu zapinalem na fireblade.
W 2010 planuje kupic R1 2006 rok  Biala z USA, albo samemu w takie malowanie ja usposobic Spoko

Wlasnie sie zaczalem zastanawiac na ile wstawienie blaszki wplynie na moje zycie.

Na dana chwile mysle ze jezeli bede mial to robione w styczniu, to jakos od maja dopiero zaczne jezdzic i bede jezdzil spokojniej jak dotychczas.

Ogranicze napierdalanie, Obiecuje sobie ze nie bede juz tak wariowal a na kole latał tylko od swieta :d
Oczywiscie calkowicie rezygnuje z jazdy crossami.

Sa tutaj moze jacys motocyklisci juz PO operacjach ? :-)

Pzdr
tamarind17
Newbie
*

Reputacja: +2/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Grudzień 22, 2009, 10:58:47 »

troche napisałeś dzisiaj tych postów Język zresztą używasz fajnych słówek typu: napierdalają czy innych zwrotów Język

co do tematu:
operacji nie miałem, ale z tego ci czytałem (a przeczytałem całe forum Język) nie pamiętam jakiegoś motocyklisty.
Ale raczej będziesz mógł śmigać ale z rozsądkiem, po 2-3 miesiącach ból niemal całkowicie schodzi (ponoć) więc nie widać przeszkód, no chyba że jakąś beczkę być wywinął lub coś Język

jedyne co to módlmy się aby robiono te operacje w przyszłym roku Uśmiech
mam tydzień po Tobie, więc mam nadzieję, że Twoja operacja się odbędzie i zdasz relację z niej Uśmiech

pzdr
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Grudzień 23, 2009, 05:40:47 »

dzieki za tego posta.

Moze sa inni motocyklisci ale nie nikt nic nie wspomnial bo nikt nie zapytal ;- )

operacje odbeda sie. nie boj zaby hehehe.
zostawie Ci predzej moj nr kom, bo prawdopodobnie jesli pojde a na ta OP  to przez tydzien nie bede raczej na kompie.

WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM ZYCZE !!!
Lipton1
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Maj 05, 2011, 11:28:25 »

Hej. Dołączam do waszego grona Mrugnięcie Od czasu do czasu pojeżdżę sobie na crossie / quadzie / klozecie.

Powiedz mi...Czy po operacji szybko wróciłeś do jazdy?
Drax
Newbie
*

Reputacja: +6/-0

« Odpowiedz #4 : Maj 06, 2011, 12:11:59 »

Ja zacząłem jeździć na motocyklu jakieś 4 miesiące po operacji. [Po dwóch miesiącach po operacji zrobiłem sobie prawko kategorii B, a po 3 miesiącach po operacji zrobiłem sobie prawko na kategorie A.]

Co do jazdy to wiadomo, że teraz jeździ się o wiele spokojniej, niż przed operacją. Wiadomo jest ryzyko, że jak się przewrócisz to może to się źle skończyć.
 Na początku po dłuższej jeździe bolały mnie żebra, ale później coraz mniej aż przestały w ogóle boleć.

PE  Operowany Nuss'em 17.12.2009  Uśmiech
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 23, 2011, 01:24:53 »

ja na poczatku bylem obolaly przez ok 6 tygodni. jakos po 1,5 miecha  siadlem na moto  tak zeby usiasc tylko Uśmiech

Jezdze na cbr fireblade, wiec troche wazy, nie mialem sily w rekach ruszac kierownica, tzn skrecic ja jak moto stoi w miejscu [ wtedy ciezej]
po
Normalnie zaczalem jezdzic jakos po 2,5 miecha .   po 3 miesiacach jezdzilem juz  normalnie, a na 100 %  zaczalem napiedalac po jakos po 5 miesiacach, gdzie jezdze do dzis tak jak wczesniej, czyli  bezpeicznie, ale lubie pozapierdalac czy na tylnim kole czasami
Lipton1
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 23, 2011, 10:26:14 »

Dzisiaj spróbowałem na crossie (miesiąc + po operacji) oczywiście wiadomo...Bez szaleństw. Płytkę czuję przy skokach, ale to nie jest ból. Jednak na tor bym się jeszcze nie wybrał. Na skuterze zapierdzielam już od 2-3 tygodnii i nie czuję całkowicie nic. Teraz chodzę na prawko B1 i podczas jazdy samochodem także nic nie odczuwam Mrugnięcie
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 30, 2011, 04:49:40 »

samochodem w Poznaniu  zalecaja nie prowadzic przez kilka miesiecy  tez ; o

No ja jezdzilem po 2 miechach, ale najpierw to mega emerycko, powolutku, nie wkrecalem nawet na obroty, 
zeby  zaden cham we mnie nie przydzwonil, i potem stopniowo stopniowo.

Takze uwazaj generalnie, wszystko drobnymi kroczkami wróci Chichot
Lipton1
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 30, 2011, 11:01:39 »

Wiesz boję się czasami przy mocnych skrętach i wtedy tak dziadowo skręcam powolutku a instruktor gadka że co ja robię Chichot Ale przecież nie powiem że mam płytkę bo mnie wyrzuci  Mrugnięcie
halibana
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Lipiec 02, 2011, 01:00:41 »

zakrety musisz brac plynnie, pewnie , przeciwskretem !

Cala jazda musi odbywac sie naturalnie jak ryba w wodzie.

Nie jest to genialna ksiazka dla mnie  [ jazda sportowa, tylko scigi ]  ale generalnei godna polecenia ksiazka

jest tytul ;  'MOTOCYKLISTA DOSKONALY'  na allegro masz tego zawsze troche wystawionego, polecam
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
kenia - kurier online - Szukam Pracy Wick - wczasy chorwacja - pneumatyka