PECTUS, pectus excavatum, pectus carrinatum
Maj 22, 2012, 02:15:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Linki sponsorowane
Strony: 1 ... 7 8 [9]
  Drukuj  
Autor Wątek: PE i PC a płeć przeciwna :)  (Przeczytany 25206 razy)
PaQ91
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #120 : Marzec 10, 2010, 07:35:45 »

Ja mam chłopaka. Już 9 miesięcy.
Wie o moim PE, ale nie przeszkadza mu to w ogóle.
Mimo to mi przeszkadza i kiedy dotyka mnie w tych okolicach to się krępuję i "gasnę", że tak powiem...
To pierwszy chłopak, który wie o moim problemie. Nigdy tego nie ujawniałam i nie miałam problemu z płcią przeciwną Uśmiech
T-Dogg
Newbie
*

Reputacja: +0/-0

« Odpowiedz #121 : Kwiecień 24, 2010, 09:14:55 »

Siemka
Może ja troszkę z innej beczki (o płci przeciwnej, ale nie o PE i PC). Otóż teraz mamy końcówkę kwietnia. Poznałem super dziewczynę. Bardzo fajnie mi sie z nią gada i w ogóle, ale jest problem. Jestem od niej starszy o 2 lata. Jestem w III gimnazjum (16 lat) zaraz pisze egzaminy i ide do innej szkoły po wakacjach. Do tej szkoły do której teraz chodzę mam ok. 20 km. (ona jest z okolic więc do niej też mam ok. 20km). I teraz problem. Czy ma to sens, żebym zaczął jakieś konkretne działania do końca tego roku (koniec teraz jest chyba tydzień przed końcem czerwca)? Teraz ide do liceum, a ona zostanie w starej szkole- 20 km ode mnie. Nie wiem czy by to miało jakikolwiek sens. Nie mam 18 lat, nie mam więc auta. Zostają busy i rower (którym w wolnym tempie dojeżdżałbym około 60-70 minut-chyba...). Kolega mnie tu zniechęca. Gada,że to nie wyjdzie, ale ja spać przez nią nie mogę xD. Co byście zrobili?

Only God Can Judge Me- 2pac
GG: 3829896
SlepaStrzala
Newbie
*

Reputacja: +6/-6

Koksik

« Odpowiedz #122 : Kwiecień 25, 2010, 12:51:56 »

Jeśli masz szanse, to do niej wal, bo możesz drugiej takiej okazji nie mieć.
"Lepiej zrobić coś a później żałować, niż żałować, że tego się nie zrobiło"
A wiem o czym mówię, bo poznałem (rok temu) dziewczynę na koloniach, coś zaiskrzyło, ale kiedy wróciłem do domu, odechciało mi się, mimo, że miałem ogromne szanse - no i teraz żałuje ...
Triel
Newbie
*

Reputacja: +4/-0

« Odpowiedz #123 : Kwiecień 26, 2010, 02:37:23 »

SlepaStrzała ma rację. T-Dogg działaj!! Ja kiedyś znałam chłopaka który jeździł 400 km do swojej dziewczyny Uśmiech Mieli do siebie daleko ale obojgu bardzo na sobie zależało.A kolega pewnie tak cię zniechęca bo może się obawia,że nie będziesz już znajdować dla niego czasu Uśmiech

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.

Operowana metodą Nussa 23.11.2010 w Poznaniu

http://www.pustamiska.pl/
halibana
Newbie
*

Reputacja: +31/-35

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #124 : Kwiecień 27, 2010, 05:26:08 »

ja spotkalem typa w pociagu

co z sosnowca zapieprzal do bialegostoku na weekand do dziewczyny  a dla Ciebie pare kilometrow to przeszkoda. Wstydz sie synu !  Buzia na kłódkę
streetball
Newbie
*

Reputacja: +19/-0

« Odpowiedz #125 : Wrzesień 23, 2010, 08:14:49 »

Moim zdanie PE bardzo przeszkadza przy kontaktach z dziewczynami. Jestem 3 miesiące po operacji i mówie to z mojego krótkiego doświadczenia Chichot Zawsze się bałem że jakaś dziewczyna mnie dotknie i się zdziwi albo nie bedzie mnie chciała. A teraz mimo że nie mam idealnej klaty to jestem bardziej pewny siebie.

PE - Operowany Nuss'em 23.06.2010 Gdańsk
http://www.pectus.pl/index.php/topic,2976.0.html
piłkarz90
Newbie
*

Reputacja: +1/-0

« Odpowiedz #126 : Marzec 19, 2012, 11:10:40 »

Ja od 6 juz miesięcy ukrywam wade chociaż na siłe chciała mi juz sciagnąć koszulke kilka razy. Wykręcam się uczuleniem (które mam na prawde ale juz z tym sobie poradzilem). Powoli zbieram się do tego zeby jej powiedziec o moim PE ale na pewno nie pokazac. Grac na czas juz nie dam rady bo jeszcze kilka miesiecy minie zanim zoperuje sie w Poznaniu
Strony: 1 ... 7 8 [9]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
perfumy męskie - scyzoryki - opinie teletrade - jakub pyżalski - jakub pyżalski